Als er bij verzending van een bestelling dit niet gebeurd via het track en trace-systeem, zet het dan ook niet in de mails over de afhandeling van de bestelling. Dan schept verwachtingen die niet worden waargemaakt.
Pluspunten
Goede site en overzichtelijk.
VerbeterpuntenHad liever op de site gebleven om enkele uitbreidingen erbij te bestellen. Nu moet ik opnieuw naar de site teruggaan om de extra's bij te bestellen.
Pluspunten
Makkelijk te monteren en installeren zelfs voor mij als vrouw. Werkt prima en geeft een veilig gevoel !
Pluspunten
Goede service voor een goede prijs !, tevens hoogwaardige kwaliteit spullen. Ik heb het systeem nu inmiddels een groot aantal jaren maar is nog steeds een fijn / gebruikersvriendelijk systeem. Niet twijfelen maar aanschaffen dit systeem.
Pluspunten
Highly Recommended!
Pluspunten
Laagdrempelig, prima prijs/kwaliteitsverhouding, prima contactmogelijkheid en hulp. Gewoon TOP
Pluspunten
alles werkt zo als het moet
Pluspunten
Erg mooie producten met korte levertijden en uitstekende service.
VerbeterpuntenIk kan er geen noemen op dit moment...!
Pluspunten
Woonveilig heeft veel mogelijkheden voor beveiliging en bewaking zoals rook- en lekkagemelders en schakelaars. Het is dus een domotica systeem.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Goede voorlichting op de site.
VerbeterpuntenMisschien pijltjes om het aantal te veranderen bij je bestelling.
Pluspunten
het gaat allemaal erg snel en zeer overzichtelijke site om te bestellen
Verbeterpuntenbij aanschaf camera staat - alleen geschikt voor systeem xxx maar nergens op de site kan ik dat systeem terug vinden met de aangegeven codering
Pluspunten
Perfect product. Werkt heel gemakkelijk!
Pluspunten
Voordelig, komt goed uit de test.
Pluspunten
Correcte en snelle levering
Verbeterpuntenwebschop wijziging aantal bestelde producten.
Pluspunten
Systeem is nu na een paar jaar nog steeds goed. Simpel in gebruik en zelfs met een hond in huis. Geen false meldingen.
Verbeterpunten-Meldingen van lege batterij kan je slecht terug vinden. Ik kon pas een week later inloggen en heb niet terug kunnen vinden welke batterij leeg was. - Waarom speciale batterijen? Ik zou graag gebruik maken van heroplaadbare batterijen.
Pluspunten
Website is duidelijk en snel. Betalingen gaan ook soepel.
VerbeterpuntenOp alle plaatsen in de website naar de online shop kunnen gaan. Was nu even zoeken hoe ik in de shop kon komen
Pluspunten
Simpel zelf te installeren door goede handleidingen. Klantenservice is goed bereikbaar en deskundig.
VerbeterpuntenNaam, adres, tel no. gegevens dien je zelf op verschillende plaatsen in te voeren. Jammer dat dit niet geautomatiseerd is.
in de shop staat dat de batterij op voorraad is en als je verder klikt dan geeft het systeem aan dat de batterij pas op 6 februari beschikbaar is. Ik denk dat batterijen altijd op voorraad moeten zijn.
Pluspunten
Simpel in installatie en gebruik. Goede klantenservice. Dit is een simpele oplossing die veel gemoedsrust geeft!
Pluspunten
Zeer snelle service en gelijk reactie op de chat
VerbeterpuntenNiets is een prima alarmsysteem heel blij mee en veilig gevoel
Pluspunten
snelheid reageren en verhelpen problemen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed systeem
VerbeterpuntenTypenummers van de diverse onderdelen geeft probleem bij bestellen batterijen als deze niet bekend zijn.
Pluspunten
Snel en makkelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
makkelijk en betaalbaar systeem
VerbeterpuntenEr zijn inmiddels 3 type systemen w176, gate01 en gate02 (???) met incompatibele componenten en batterijen. De shop is veranderd, en je vindt daar geen categorie 'batterij'. Het zou handig zijn als je in je online menu van je alarmsysteem precies kunt zien welk systeem je hebt, welke batterij type (link naar die specifieke batterij in shop/vervangen), en welke componenten erbij passen. Ik blijk dus een verkeerde rookmelder te hebben gekocht die ik niet aangemeld kreeg. (Ik snap nu waarom.) Wordt wel netjes opgelost trouwens. Dus: aangezien het systeem online communiceert, weten jullie precies wat ik in huis heb, en houd dit dan voor mij bij welke batterij er precies aan vervanging toe is. Ik krijg per slot een melding. Stuur mij dan een mail met de link om die specifieke batterij meteen te bestellen. Dat scheelt mij veel rompslomp en uitzoeken. En stop er dan ook de korte instructie bij, hoe het vervangen ook al weer moest. Verder zou een (betaalde bijv. 75 euro / 1 uur) periodieke (eens 2 jaar) check door een specialist thuis zeer welkom zijn. Door de katten staan inmiddels alle ruimte sensoren uit, wat natuurlijk niet echt de bedoeling is. Ik denk dat ik dan ook een paar uitbreidingen zou nemen, bijv. camera binnen / buiten.