Makkelijk in installatie!
Ik heb zelf al 15 jaar een Woonveilig alarm en ik ben zeer tevreden over dit systeem. Vooral het gebruikersgemak en de online werking en bediening per app. Ik heb nu ook voor het huis van mijn partner een Woonveilig alarm gekocht.
Goede website
Bestel een batterij voor de afstandsbediening van mijn beveiliging systeem, wat een dag later bezorgd zou worden betaal en krijg vervolgens een berichtje tijdelijk niet leverbaar.laat dat in het vervolg gelijk weten ,dan had ik de batterij wel ergens anders gekocht en dan ook de verzendkosten niet hoeven te betalen.Yvonne
Beste Yvonne, Naar verwachting zullen de batterijen voor de afstandsbediening deze week of begin volgende week weer op voorraad komen en dan zullen de batterijen zo snel mogelijk naar je toegestuurd worden. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Denise
Veilig in de woning
Duidelijke informatie. Website werkt prima
Bij installatie, die trouwens pretty straight forward, is had ik een uitdaging bij de buiten camera. Contact gezocht met WoonVeilig en daar meteen hulp gekregen waardoor ik binnen no time het hele systeem aan de praatvhad. Thanks!
Het bestellen van batterijen is heel makkelijk. Je volgt de instructies, die eenvoudig zijn.
kwalitatief goed werkend systeem , eenvoudig in de bediening, met losse elementen goed aan te passen aan mijn wensen. duidelijke hulp bij technische vragen.
Snel geshopt in de webshop
Snelle website en overzichtelijk
Voor een mooie prijs een mooie camera, goed voor binnengebruik
Aankoop extra benodigdheden simpel gevonden en geslaagd.
Prima en duidelijk. Wel af en toe moeilijk e navigeren door de site. Dat is eht enige dat iets mooier gestroomlijnd zou kunnen worden.
Prijs/kwaliteit is erg goed, service ook.
Ik vond deze Black Friday aanbiedingen een goede reden om mijn WoonVeiliginstallatie van 2011 te upgraden. De installatie, die ik destijds na twee inbraken heb geïnstalleerd, heeft de afgelopen jaren tot volle tevredenheid gefunctioneerd. Het gaf ons rust en er is sinds die tijd ook niet meer ingebroken. Hopelijk blijft dat zo.
goed werkend en makkelijk te installeren systeem
Bij defect alarmsysteem en zoektocht naar nieuw, op de site van WoonVeilig aangekomen. Daar stond gelijk op de eerste pagina een mooie aanbieding, even met de klantenservice gebeld en na overleg dit systeem als nieuw alarmsysteem besteld.
Al jaren klant. Kwaliteit producten goed. Klantenservice werkt uitstekend. Nu mijn set uitgebreid met een beveiligingscamera binnen.
Leuk systeem, werkt prima. Alleen erg jammer dat je met de gratis basisdienst eigenlijk niet kunt doen.
Zijn al langer op zoek naar een degelijk beveiligingssysteem. De uitleg sprak ons enorm aan
Het systeem doet wat je ervan mag verwachten!
erg tevreden over de bestelling, vlotte afhandeling en bezorging
duidelijke site