Pluspunten
Perfect werkend alarmsysteem.
VerbeterpuntenMeldingen worden niet telefonisch door gegeven hoewel dat toch in de omschrijving staat.
Pluspunten
Helder en overzichtelijk
Pluspunten
Mijn ouders zijn al diverse jaren aangesloten bij WoonVeilig en dit voelt letterlijk 'woon veilig'. Zonder zere buik op vakantie door de prima werkende producten.
VerbeterpuntenMogelijk zijn er op veiligheidsgebied nog meer uitbreidingsmogelijkheden.
Pluspunten
Goede website voor oriëntatie op mogelijkheden alarmsysteem en de evt. uitbreidingen; vriendelijke klantenservice die goede informatie gaf; gemakkelijke bestellen en hele snelle levering. De onderdelen van het alarmsysteem zien er qua vormgeving mooi en onopvallend uit en passen in een interieur zonder dat ze dominant zijn.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
een goed alarmsysteem en gemakkelijk in gebruik . en indien nodig goede service .
Pluspunten
makkelijke overzichtelijke service. goede professionele snelle. klant vriendelijke klanten service
VerbeterpuntenMonteur zou wel onderdelen bij zich moeten hebben om bij niet functioneren te kunnen vervangen.
Pluspunten
Zeer goed geholpen bij de aankoop en goede antwoorden gehad op mijn vragen. Vriendelijke mensen zowel online chat als telefonisch
Pluspunten
Makkelijk systeem, werkt prima
VerbeterpuntenIk heb nog het oude systeem en ben al jaren klant. Had het wel prettig gevonden als ik een scherp aanbod had gehad voor het nieuwe/ verbeterde systeem.
Pluspunten
7.5
Pluspunten
snelle reactie / handelen goede service bij calamiteiten
Verbeterpuntenbatterijen niet op voorraad / lange levertijd. nu 2 x achter elkaar ! waarom kan ik niet vanuit mijn account artikelen kopen zodat ik niet steeds al mijn gegevens hoef in te voeren. meldingen zoals ' lege batterij' mogen iets duidelijker worden aangegeven en worden herhaald.
Pluspunten
Goede helpdesk Snelle levering Duidelijke instructie
VerbeterpuntenVerkeerde accessoires geleverd bij basis pakket
Pluspunten
slim en praktisch systeem goed bereikbaar en meedenkend
Verbeterpuntengarantie op producten mag langer en minder voorwaardelijk als je systeem bij ze hebt afgenomen
Moeilijk om het verschil te achterhalen tussen de verschillende type centrales
Pluspunten
de producten zijn prima en niet storingsgevoelig
Verbeterpuntende klantenservice moet beter bereikbaar zijn en de helmdesk op internet uitgebreider
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede service support, zeervtevreden gebruiker.
Pluspunten
Duidelijk.
VerbeterpuntenPakket is mager, afstandsbediening is wat mij betreft een vereiste.
webshop en webpagina werken slecht en zijn onduidelijk
Pluspunten
systeem werk goed en stabiel goede service
Verbeterpuntenals product zou ik graag zien een schakelbare inbouw schakelaar ! alle concurrenten hebben dat al en is een zeer goede aanvulling op de slimme stekkers
Pluspunten
Duidelijke informatie
Verbeterpuntenfilmpje bij de producten om de werking te verduidelijken
Pluspunten
Duidelijk gebruiksaanwijzing. Alles is duidelijk uitgelegd een zeer goede website.
Pluspunten
snel en een goede website
Pluspunten
Duidelijke instructies, waarbij maar weer blijkt dat een perfect werkend systeem niet erg duur hoeft te zijn. Erg positief is dat je het naar wens kunt uitbreiden en niet vast zit aan lange contracten. Zo kan het ook als je vertrouwen hebt in je eigen producten. Zeer goede klantenservice die snel en correct reageert. Ik kan met een gerust hart mijn woning alleen laten door het systeem van Woonveilig.
Pluspunten
handige website