Pluspunten
Apertuur doet wat je er van verwacht. Snelle levering. Nooit storingen gehad. Dikke aanrader !!
Pluspunten
Zit je met vragen voor de aankoop kun je ze direct stellen in de chat sessie op de site van dit bedrijf super !!!!!!!!!!
VerbeterpuntenHelemaal top !! Niets veranderen
Pluspunten
De helpdesk van het bedrijf is bijzonder hulpvaardig: ik heb recent zeer goede ervaringen gehad met de heer Wijnand Timmermans. Hij bleef maar zoeken naar een oplossing; nam daarvoor ruim de tijd en had absoluut een engelengeduld met de digibeet die ik ben. Klasse! Het systeem zelf is gemakkelijk te installeren en foolproof
VerbeterpuntenSommige accessoires zijn, in vergelijking met andere systemen, stevig aan de prijs: dat geldt wat mij betreft vooral voor de binnensirene en een setje extra stickers. De sirene van de huiscentrale mocht wat luider zijn.
Pluspunten
DUIDELIJK ADVIES OP MIJN VRAGEN.
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
geweldig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Nooit problemen
VerbeterpuntenDe app van het alarmsysteem kan wat moderner maar verder top
Pluspunten
Goede service. Werkt probleemloos. De systeemcontrole die het bedrijf over de installatie doet.
VerbeterpuntenGraag een buitencamera!
Pluspunten
snel en simpel
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Snelle actie. Goed en duidelijk verhaal.
VerbeterpuntenIn de aanbieding staat Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis. Bij de betalingsopdracht staat 16.00 uur. Hoop wel dat ik het systeem morgen in huis heb.
Pluspunten
Woonveilig alarmsysteem werkt uitstekend! Ik kan via de mobiele telefoon meekijken naar live beelden en het alarm is prijstechnisch ook erg aantrekkelijk.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Woonveilig werkt voortreffelijk. Behalve de camerabeelden.
VerbeterpuntenIk zou graag de camerabeelden willen zien op mijn IPad en op mijn Samsung tablet. Dit moet met flash player , maar dat kan ik niet installeren. Heeft U een oplossing
Pluspunten
vlotte service, goed telefonisch contact en advies, betrouwbaar, storingsvrije alarminstallatie, eenvoudig in aanleg, bediening en onderhoud
VerbeterpuntenZo doorgaan.
VerbeterpuntenGoed
Pluspunten
Goede service, perfecte site. We kijken uit naar het gebruiksgemak.
Pluspunten
zeer goede uitleg
Verbeterpuntenduidelijker vermelden dat een abonnement noodzakelijk is,.
Pluspunten
Betrouwbaar, producten van goede kwaliteit en een uitstekende service!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Doet precies wat het zegt. Duidelijk en effectief.
VerbeterpuntenNiet alle bevestigingssituaties zijn voorzien, of praktisch te realiseren.
Pluspunten
erg klant vriendelijk en heel netjes in uit leg en begrijpelijk taal ik heb zo juist een alarm besteld al mijn vragen zijn deskundig beantwoord , en ik ben blond maar begreep alles wat mij is verteld super
Verbeterpuntenhet is goed zo
Pluspunten
Goede service en betrouwbaar
Verbeterpuntengeen