Pluspunten

Doet wat het moet doen en lost problemen daadwerkelijk op

Mss voormelding doen wanneer probleem opgelost is en er intensief contact is geweest

Pluspunten

Eenvoudig, vriendelijk en kwaliteit

Nieuwe huiscentrale moeten aanschaffen om gebruik te kunnen maken van innovaties

Pluspunten

Good and stable system. Easy to use

Never stable video system

Pluspunten

Prima alarmsysteem en betrouwbaar

Bij bestelling worden de verschillende alarmsystemen door elkaar gehaald. Hierdoor blijken sensoren niet te werken. Er zijn nu 3 typen alarmsystemen te bestellen. Ik adviseer om u te richten op één systeem en daarbij een voordelige overstap voor bestaande klanten. Combineer veel meer met verlichting zoals klik aan klik uit die heeft. Ik ben op zoek naar een systeem waarbij lampen automatisch elke dag in de week op een andere tijd aan en uit gaan.

Pluspunten

goed apparaat. Ik vind de batterijen wel te duur

Pluspunten

Overzichtelijk, zelf de regie over welke lokatie beveiligd en de mate van controle; doe het zelf maar dan met fatsoenlijk materiaal. Heel handige app om op afstand te kunnen bedienen/controleren.

Uitbreiden andere op afstand bestuurbare thuisapparaten; CV, koffiezet apparaat etc.

Pluspunten

Ik ben al jaren klant bij Woonveilig en het valt mij iedere keer weer op dat als ik bel met een probleem (een technisch probleem of een kapotte voeding van een camera of de alarmcentrale) of wanneer ik een online bestelling doe, ik ALTIJD professioneel te woord wordt gestaan en dat de afhandeling van mijn verzoek of probleem op de kortst mogelijk termijn wordt geregeld. Er is geen gezeur, er wordt vooral niet moeilijk gedaan, het wordt meteen afgehandeld. Prima service, heel plezierig en vooral betrouwbaar.

Een aantrekkelijk aanbod doen aan trouwe klanten om inmiddels verouderde Woonveilig camera's te kunnen vernieuwen/upgraden voor een aantrekkelijke prijs. Een alliantie aangaan met "Klik aan-Klik Uit", zodat hun apparatuur kan worden aangestuurd vanuit de alarmcentrale, of (omgekeerd) de slimme schakelaars kunnen worden aangestuurd door bijv. de Klik Aan-Klik Uit internetcentrale. Er is tenslotte toch ook een succesvolle alliantie gesloten met Danfoss in het geval van de slimme thermostaatkranen?

Pluspunten

Alles is goed geregeld en makkelijk te installeren.

Pluspunten

Uitleg over de werking van het alarmsysteem is belangrijk en advies over plaatsing en activering is voor 100% aanwezig. Zeer betrouwbaar en aan te bevelen

Pluspunten

Goede service. En prettig systeem. Goede klantenservice Werkt prima!

Assecoires zijn redelijk aan de prijs.

Pluspunten

De website is helder, duidelijk. Heb twee keer een chat gehad en deze was keurig en gaf de antwoorden, die ik nodig had.

Pluspunten

tel. ondersteuning van Patrick was perfect. Hartelijk dank!

Pluspunten

Duidelijke site, betrouwbare leverancier, makkelijk te instaleren producten die verder goed werken.

Het bestel proces is wel omslachtig. Kunnen volgens mij wel een paar stappen tussenuit. Als ik op bestellen klik wil ik niet nog eens langs allerlei info en nog eens 5 pagina's moeten doorklikken om uiteindelijk te kunnen bestellen.

Pluspunten

Mooi dat je van te voren al prijzen kunt zien. Mooi dat er een installateur kan komen. Mooi dat je losse onderdelen kunt bestellen.

Een buitencamera

als je 3 batterijen wilt bestellen , valt het niet mee de 1 naar een 3 te veranderen,uiteindelijk wel gelukt.

Pluspunten

NOG GEEN NEGATIVE ERVARINGEN GEHAD...

GA ZO DOOR...

Pluspunten

Geen verzendkosten

Sire soms onduidelijk, actievoorwaarden niet te vinden

Pluspunten

Goed materiaal, goede uitleg, snelle levering

Nog niet

Pluspunten

Online te bestellen

Diverse acties moeten op diverse dagen besteld. Zou praktischer zijn alles in 1 keer te kunnen bestellen

Pluspunten

is oke

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering en afhandeling. + punt Enkele accessoires weken niet goed ondanks helpdesk - punt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het werkt

Te duur voor hetgeen geleverd wordt, maandelijkse hoge kosten. En nu batterijen leeg zijn kost een enkel batterijtje 10 euro per stuk. Heb spijt van dit beveiligingssysteem en raad het niemand aan

Pluspunten

alle onderdelen snel te bestellen

batterijen zijn erg duur kijken voor goedkopere leveranciers massa inkopen vaak goedkoper

Pluspunten

Snelle reacties, prima service, vriendelijke telefonische afhandeling en vooral een heel gemakkelijk te installeren systeem dat zijn werk doet. TOP!

Pluspunten

Makkelijk te bestellen door goede en heldere uitleg systeem.

niet