Pluspunten
Prima chatservice met snelle goede antwoorden. Ik verwacht eigenlijk dat de levering ook geen problemen zal opleveren.
VerbeterpuntenVeel huizen hebben slaapkamer deuren of -ramen, die 's nachts op een kier vastgezet kunnen worden. Terwijl je slaapt is het toch goed om een deurcontact aan te hebben staan op de kierstand. Als de deur of raam helemaal gesloten is moet het contact ook functioneren. De werkingsafstand van het contact zou 3-4 cm moeten zijn om beide standen functioneel te hebben. Ik begrijp dat dit nu niet het geval is. Het zou prettig zijn als u hier een oplossing voor zou hebben.
Pluspunten
Bestelling is net zo simpel als het installeren van de alarminstallatie....heel eenvoudig
Pluspunten
Goede service, bestellingen altijd correct, goed advies als je die nodig hebt, kortom geheel tevreden.
Pluspunten
goede help desk., heeft mijn probleem op gelost.
Verbeterpuntende diverse sensoren hebben verschillende batterij types. Ik moet aan de achterkant van een vastgeschroefde sensor kijken welke batterij ik nodig heb. Handiger zou zijn als ik via mijn account batterijen kan bestellen. Mijn account weet immers precies welke sensoren en uiit welk bouwjaar ik in huis heb. Nog beter: het systeem meldt zich met batterij melding, en de link naar de juiste batterij. P.S. Ik vergat zojuist een veld aan te vinken bij het (NB vrijwillig) invullen van het formulier. Waarom moet dit meteen met dikke rode letters gecorrigeerd worden? Groen of blauw is wel zo vriendelijk.
Pluspunten
Goede site en relatief goedkoop systeem
VerbeterpuntenDe prijs van de batterijen is erg hoog
Pluspunten
Ben pas begonnen ermee. Tot nu toe loopt het perfect.
VerbeterpuntenZorgen dat ook bij de retailers de nieuwste producten tekoop zijn. En niet van de 'vorige generatie'!
Pluspunten
Snelle levering van een goed en degelijk product. De live chat wordt als prettig, vriendelijk en duidelijk ervaren.
Pluspunten
Bij telefonische vragen heel goed geholpen.
Pluspunten
Goed bereikbaar
VerbeterpuntenLuisteren naar wat de klant zegt en zelf nadenken of hulp vragen als een probleem anders is dan de FAQ's.
Pluspunten
Duidelijke website Toegankelijke online shop
VerbeterpuntenLaat meer gebruikers aan het woord op de site Vergelijk het systeem (voor en nadelen) met een traditioneel alarmsysteem
Pluspunten
positief al 4 jaar . simpel .goed .product .zeker aanbevelen .
Verbeterpuntende stikkers met daar op dit pand is beveiligt door woonveilig verkleuren na paar jaar en zijn niet meer opvallend dus inbrekers schikken niet meer af .en woonveilig heef geen reclame .dus betere stikkers ook aan bestaande klanten !!
Pluspunten
Goed en eenvoudig te instaleren systeem Heldere handleiding
VerbeterpuntenBij installatie van nieuw deurcontact in alle beschrijvingen zetten dat de knop bevestigen 7 seconden ingedrukt moet worden.
Pluspunten
Zeer eenvoudig bestellen.
Pluspunten
Duidelijke informatie, prijsgunstig direct leverbaar.
VerbeterpuntenDe aangeboden chat functie op de website was in eerste instantie prima maar er kwam al snel vertraging in de antwoorden waardoor ik toch naar de telefoon greep.
Pluspunten
Goed product
Pluspunten
Duidelijk in wat er geleverd wordt. Goede ondersteuning Al jaren dezelfde abonnementskosten. Er zijn weinig andere leveranciers die dit kunnen zeggen! Eenvoudig bestellen, zonder extra verzendkosten
VerbeterpuntenZou ik zo niet weten
Pluspunten
Goed bereikbaar en duidelijk advies
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goed, snel en effectief advies.
Pluspunten
Duidelijke website.
Pluspunten
Goede service,goed product,innovatief.
VerbeterpuntenMisschien iets goedkopere producten
Pluspunten
goede service, omdat ik de achterkant van de sleutelhanger kwijt was, wordt er een nieuwe kosteloos verstuurd , systeem werkt ook goed
Verbeterpuntenraamstickers verkleuren na een tijd, jammer
Pluspunten
Duidelijk en geeft een veilig gevoel
VerbeterpuntenZo fijn zijn voor meer camera opties
Pluspunten
Een perfect product. We hebben het thuis en gaan nu ook ons nieuwe kantoorpand voorzien van dit systeem. Goede services!
Pluspunten
Overzichtelijk. Betrouwbaar