3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bedrijf is goed, product ook.

webshop is nogal ouderwets

Pluspunten

Klantvriendelijk, goed geteste producten, duidelijke beschrijving, gebruiksgemak

akties duren soms te kort

Pluspunten

mooie site duidelijk prima product al moet dit in de praktijk nog blijken...

laat duidelijker weten dat het alarm is te gebruiken via internet

Pluspunten

Mooie actie vandaag 3 slime stekkers voor de prijs van 2, en helemaal perfect omdat Nuon E-manager gaat stoppen met zijn slimme stekkers. Ik heb in de demo al bekeken dat het instellen een makkie is.

Ik wil graag een waarschuwing per email dat er een software update uitgevoerd moet worden. Mogelijk langere tijd heeft mijn alarminstallatie niet gewerkt, kwam er pas achter na niet reageren bij inbraakalarm.(van mezelf)

Pluspunten

Er makkelijk om alles aan te sluiten. Het werkt prima.

Extra uitbreiding apparaten zijn aan de dure kant.

Pluspunten

Tevreden

Pluspunten

Eenvoudig en doelmatig alarm systeem

Instelling/vertraging Infraroos contacten meer variabel. Alarmering duurt te lang voordat het afgaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

wat ik echt vind waarom ik nu een extra bestelling plaats is omdat het een prima systeem is alleen is basis systeem net genoeg voor je woonkamer.

maak is een mooi starters pakket in voordeel van je kopers die net als ik in angst "na een inbraak en amper kunnen slapen" een leuk aanbiedingen pakket om wel een fatsoenlijk deel van je woning te kunnen beveiligen! gr

Pluspunten

Alles wat we hebben ondernomen bij woon veilig is prima verlopen, dus geen aanleiding om iets aan te geven om te verbeteren.

Pluspunten

Snelheid van leveren, contact, probleem oplosse

Kan ik niet benoemen

Pluspunten

Dat je aan de hand van de bijgesloten instructie (mits je handig bent) het systeem zelf kunt instaleren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere site, goede producten, goede ondersteuning indien nodig en snelle levering van onderdelen.

App zou verder kunnen worden uitgebreid zodat ook op afstand ingegrepen kan worden als bv batterij van een onderdeel leeg / bijna leeg is. Dit m.n voor de lange vakantiegangers.

Pluspunten

Eenvoudige installatie van de te bestellen apparaten. Goede service!.

Pluspunten

Het is een bijzonder gebruiksvriendelijk product, eenvoudig aan te sluiten. De bezorging is tot nu to vlekkeloos. Een aanrader.

Het instellen van (nog) meer zones zou prettig zijn, maar niet noodzakelijk.

Pluspunten

goede afhandeling, perfecte service ten aanzien van alarm installatie, nu circa 2 1/2 jaar in bezit van alarminstallatie van woonveilig. perfecte prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Duidelijke omschrijving van de product onderdelen.

Pluspunten

Snelle levering. Zat te twijfelen om een alarmsysteem aan te schaffen met meldkamer. Toch gekozen voor dit systeem. Voor een particulier woonachtig in een omgeving met sociale controle (2 onder 1 kap) en met de handige App is het een perfect systeem om je eigendommen te beschermen.

Het systeem moet verboden zijn door internet. In een bosrijke omgeving is interne (WIFI) niet altijd toegankelijk.

Pluspunten

Prima klantenservice: Snelle reactie op gestelde vragen.

Pluspunten

Heel tevreden over producten en werking. Geen loze meldingen, altijd controle en meldingen worden direct doorgezet naar mijn telefoon waar ik ook ben. Kwalitatief goede materialen, makkelijk te installeren en testen. Erg prettig in gebruik icm de draadloze afstandsbediening, hoef niet telkens gebruik te maken van code.

Blijf in contact met gebruikers. Zou liever een push notification krijgen en systeem meer uitbreiden dan maandelijks aftikken van hoge kosten door automatisch bel systeem bij melding.

Pluspunten

snelle levering duidelijke site

hoogte verzendkosten

Pluspunten

snel en makkelijk besteld, mooi product

Pluspunten

Klantvriendelijk Goede prijs/kwaliteit verhouding Leuke moederdagactie!

Pluspunten

goede en duidelijke uitleg wat wil je nog meer

Pluspunten

Verkopen goede producten, zijn revolutionair en nog steeds innovatief. Snelle levering en snelle reacties op vragen.

verdere (digitale) uitbreiding