Pluspunten
Zeer goed product, nog nooit storing gehad
Verbeterpuntenprijs accessoires is wat aan de hoge kant
Pluspunten
Het produkt Alarmsysteem van woonveilig is betrouwbaar en functineert zoals je mag verwachten.
Pluspunten
Zakelijk snelle informatie.
VerbeterpuntenBatterij van bewegingsmelder eetkamer doet het niet meer, nadat ik gecontroleerd heb met een batterij van een andere bewegingsmelder. Ik heb geen enkel bericht ontvangen dat batterij leegraakt. Uitleg door u is dat mogelijk tijdens de internetstoring dit bericht gegeven zou moeten zijn. Onbegrijpelijk voor mij is dat dan de melding ook niet verschijnt zodra de internetverbinding weer ok is. Graag oplossing. Heb inmiddels nieuwe batterijen besteld maar ben toch niet helemaal gerust op melding als batterij leegraakt, ook bij een internetstoring. Hoor graag van u.
Dag P, Bedankt voor uw review. We zouden u willen adviseren om contact op te nemen met de klantenservice via 088-3838800 (lokaal tarief) of het contactformulier op de website. Zij helpen u graag verder. Vriendelijke groet, WoonVeilig
Pluspunten
Compleet
VerbeterpuntenBetalen via website
Batterijen voor alarmlicht binnen 1 jaar te vervangen ????
Pluspunten
systeem was makkelijk maar is nu ivm concurrentie te duur en beetje achterhaal
Verbeterpuntenbetere bereikbaarheid
Pluspunten
Goede service, afspraken worden nagekomen.
Pluspunten
Ga zo door
Pluspunten
Snel en gedegen levering Diversificatie (naast alarm ook veiligheid en verbruik)
VerbeterpuntenPrijs accessoires (zoals batterijen) is nogal aan hoge kant.
Pluspunten
Werkt goed snel installeren volgens mijn betrouwbaar diversen keren zelftest van het systeem per dag.
Verbeterpuntenmelding via sms vind ik niet zo fijn vergeet soms te kijken. dan ben ik te laat om te reageren.
Pluspunten
Goed en betaalbaar systeem
VerbeterpuntenEen aan en uit lampje op het bedieningspaneel zodat een ieder die thuis komt ziet of het alarm aan of uit staat
Pluspunten
snelle service, goede producten, duidelijke installatiestappen
Verbeterpuntenlaat de klant wat meer mogelijkheden geven in de app. zo bestaat er een gong of deurbelfunctie die supermakkelijk is.
Pluspunten
service prima, snel en hulpvaardig. Geleverd materiaal degelijk, alleen de communicatie tussen bedieningspaneel en centrale wil weleens tekort schieten. Maar misschien ligt dat aan de grote afstand bij mij tussen beide eenheden.
VerbeterpuntenGeen, ben heel blij met deze functionele alarminstallatie zonder overbodige toeters en bellen en vind dat er sprake is van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Dag Piet, Bedankt voor uw review. We zouden u adviseren contact op te nemen met onze klantenservice omtrent uw opmerking over de communicatie tussen het bedieningspaneel en huiscentrale. Onze klantenservice is te bereiken via 088-383 88 38 (lokaal tarief). Zij helpen u graag verder. Vriendelijke groet, WoonVeilig
Pluspunten
Goedkoop alarmsysteem Zeer duidelijke gebruiksaanwijzingen
VerbeterpuntenIets betere uitleg hoe je alarm op afstand met smarttelefoon aan en uitzet waar die software vindbaar is.
Pluspunten
alles online en snelle levering
Pluspunten
Werkt uitermate handig. Je hoeft geen expert te zijn om dit aan de praat te krijgen in je eigen huis. Gewoon draadloos. Ophangen, knopje indrukken en het is gekoppeld. Ook de alarmdienst is erg snel en je bent binnen no-time op de hoogte van je eigen status in huis via de APP.
VerbeterpuntenIk denk dat woonveiling veel meer kan doen door zicht te focussen op niet alleen alarmeringen maar ook op de functies die de home-wizard heeft, zoals aansturing van verlichting en klik-aan-klik-uit apparatuur. Zo kun je dit erg functioneel maken op alle vlakken.
Pluspunten
goede artikelen. betrouwbaar met leveren.
Pluspunten
Snel en professioneel
VerbeterpuntenGeen enkele
Pluspunten
Snelle reactie en goed advies
Pluspunten
Snelle en secure afhandeling van de bestelling. Bedrijf maakt en betrouwbare indruk. Goed bereikbare en deskundige klantenservice.
VerbeterpuntenHandleidingen zijn over het algemeen duidelijk, maar met de buitensirene had ikwat moeite met de handleiding.
Pluspunten
superduidelijke uitleg op de site vriendelijk t was eigenlijk surfen en kopen