3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede betrouwbare producten

Woonveilig stickers zijn van slechte kwaliteit.

Pluspunten

zorgvuldige afwerking order.

in de handleiding wordt te weinig aandacht besteed aan het bedieningspaneel en de mogelijkheden/onmogelijkheden om het systeem gedeeltelijk aan te zetten

Pluspunten

Nog te vroeg, net pas besteld..eerst ff afwachten

Bij de handleidingen staat bij veel onderdelen dat het voor centrale type Gate 01 is is of voor type WV....nogwat. Maar...het nieuwe model is de Gate02: welk handleiding is van dan toepassing?

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over woonveilig. zeer eenvoudig te instaleren en een zeer goede klanten service. ik zou echt iedereen die ik ken woonveilig aanbevelen. zeer eenvoudig te bedienen. werkt altijd en je krijgt gelijk een melding als er iets is zoals internet verbinding verbroken, of hersteld stroomstoringen worden ook vermeld. en het belangrijkste als het alarm afgaat. Alles is te zien op je smartphone.

die weet ik ook wel, een led je op het bedieningspaneel maken om te zien dat het alarm aan staat. bv als je geslapen hebt en je komt beneden weet ik niet of mijn vrouw het uit heeft gedaan

Pluspunten

Betrouwbaar en klantvriendelijk. Daarbij snelle en duidelijke uitleg / Hulp

Reclame meer

Pluspunten

Goede online shop met een snelle levering. Uitleg over het systeem en losse componenten is voledig en duidelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het systeem werkt goed

Dat je vanuit de ingelogde omgeving iets kan bestellen uit de shop. Nu moet ik steeds al mijn gegeven weer invoeren terwijl ik een account heb.

Pluspunten

De service is prima bij dit bedrijf. Ik heb nog de 1e generatie van het woonveiligsysteem. Ik had een storing in mijn systeem en ik heb toen de klantenservice gebeld. Het defect bleek te komen door een defecte adapter. Ik heb toen gratis en zonder verzendkosten een nieuwe adapter gehad prima service dus

Een kleine tip een hogere korting voor de uitbreiding voor bestaande klanten naar het Smarthome Huiscentrale. Ik wil mijn systeem graag uitbreiden maar ik vind het bedrag eigenlijk veel te duur. Voor de rest geen op en of aanmerking.

Pluspunten

Snelle levering / goede ondersteuning / degelijk materiaal / eenvoudig zelf te installeren

-de app werkt niet helemaal goed om mijn iPad mini:het video beeld is niet op groot formaat te krijgen.

Pluspunten

Snelle service en klantvriendelijk! Niet duur voor een alarmsysteem.

Pluspunten

Prima service. 1 x gebeld met bedrijf en goede uitleg gekregen.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en te installeren producten! Snelle service

Vergelijking van systemen mag uitgebreider.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke site.

Pluspunten

Na lang twijfelen toch maar besloten om een alarmsysteem van Woonveiling aan te schaffen. De prijs/kwaliteit verhouding is echt super, de garantie van 4 jaar heeft mij mede tot mijn koop doen komen. Ik verwacht nog erg lang plezier te hebben van mijn aankoop!

Wellicht is het een idee om op youtube nog meer filmpjes te plaatsen over de wijze van monteren etc. Zo kunnen mensen nog sneller tot hun beslissing komen, helemaal gezien het gemak van montage!

Pluspunten

snel, correct, vriendelijk.

nvt

Pluspunten

Eenvoud van de site Woonveilig; gemak van geïnformeerd worden via diverse kanalen

Pluspunten

Prima website, snelle service, word prettig te woord gestaan door de helpdesk.

Geen!

Bij een vorige zending van 3 batterijen voor Deur-Raamcontacten zaten deze zonder enige bescherming los in de verzend enveloppe. Daardoor hebben de contacten van de verschillende batterijen elkaar geraakt met als gevolg enkele batterijen met nog zeer weinig rest spanning. Als dit bij een nieuwe bestelling weer gebeurd wordt alles op Uw kosten geretourneerd

Pluspunten

Zeer betrouwbaar, Meldingen accuraat. Klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam. Systeem zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Zeer goede service, snelle afhandeling, makkelijk alarmsysteem. Zeer klantgerichte customer service!

Ik zou het niet weten.

als je een oudere centrale hebt wordt je verplicht je gegevens twee keer in te vullen, dat is niet handig.

Pluspunten

Goed bereikbare klantenservice.

De batterijprijzen zijn enorm hoog en kosten bijna het dubbele dan nodig. Het is wat lastig om de accessoires te vinden van de oude centrale. De procedure hiervoor ligt niet voor de hand.

Pluspunten

Zeer duidelijk wat het systeem kan en zeer eenvoudig de benodigde componenten te selecteren