Pluspunten

daar ik het oude systeem heb en een deur raam contact voor het nieuwe, lukte me het niet om hem aan te melden. Hier over gebeld en ben adequaat, snel en vriendelijk geholpen.

als ik inlog als gebruiker van oude systeem en ik wil iets bestellen kom ik op het nieuwe systeem uit. Dit zou m.i. dienen te worden aangepast!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Telefonische ondersteuning was snel en kundig

batterijtype op de site is anders dan op de batterij zelf (staat 1/2 AA) en dat staat niet op de site. Achterop mijn deurmelder staat helemaal niet DW 15 ofzo, en de site zegt van wel. Dus lastig bestellen

Pluspunten

Duidelijke, puntige, heldere informatie. Ik verwacht een goede prijs/kwaliteitverhouding

Ik woon in Zuid-Scharwoude (met streepje) en heet van Nes (kleine v, hoofdletter N). Bij de bestelling wordt het streepje in mijn plaatsnaam niet geaccepteerd en wordt mijn naam geschreven als Van nes en niet als van Nes. Details!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het is nogal moeilijk bepalen welke batterij je nodig heb voor deur/raamcontract, type contact staat nl op stikker waarover heen de klittenband zit en dus niet meer te lezen is uiteindelijk bepaald aan de hand van het voltage ve batterij? Kort om waardeloos, jammer

Pluspunten

duidelijk instructies leesbaar site

Pluspunten

Overzichtelijk Gebruiksvriendelijk

Duidelijke vermelding Bedrijf of particulier op bestel gedeelte

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb ze niet gevonden

Bij mijn laatste bestelling van november batterij ontvangen die het niet deed. 2 keer gebeld met woonveilig, maar die wilden mij niet voorzien van een nieuwe batterij van € 3,95 als ik niet de defecte ging retourneren.Het praten en de telefoongesprekken er over heeft mijn meer gekost dan € 3,95 dus ik bestel nu wel gewoon op eigen kosten een nieuwe en dan maar hopen dat er nu wel een juiste batterij opgestuurd word die werkt.Tips : Ga zo nooit met een klant om.Je verliest hier meer door dan je wint. Wat heb je nu eigenlijk bespaard voor Woonveilig.De inkoopkosten van € 2,50 misschien van een batterij.Top gedaan. Denk het niet.Je hebt er een hele ontevreden klant bij die geen reklame maakt.Integendeel. Ik zie de batterij wel verschijnen.Prettige Feestdagen.

Pluspunten

Goed geholpen door de klantenservice

Pluspunten

Het WoonVeilig basispakket vandaag gekocht. Het registreren en aansluiten is lekker makkelijk en gaat bijna vanzelf, klasse!!! Dankzij dit alarmsysteem durven wij met een veilig gevoel de deur achter ons dicht te trekken.

Standaard zouden er twee afstandsbedieningen bij geleverd moeten worden.

Pluspunten

Gebruiksviendelijk, goede en deskundige helpdesk.

slimme stekker meer intervallen geven. Nu maar 1 moment aan zetten en 1 moment uit. Al in de ideeënbus gestopt, maar nog nooit wat van gezien.

Pluspunten

Betrouwbare producten Goede instructies / handleidingen Makkelijk opzegbaar Makkelijk uit te breiden dienstverlening Strak vorm gegeven producten Nauwelijks storingen

Pluspunten

tot nu toe goed telefonisch kontakt over vragen betreffende onderdelen alarminstallatie. Nu wachten we de levering af voor verdere beoordeling

Pluspunten

snelle eenvoudige installatie

bedieningspaneel voorzien van statussignalering aan/uit

Pluspunten

Prima complete site, met makkelijke bestelservice.

Betalen bij aflevering.

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website, prima gestuurd door menustructuur en geeft de koper een vertrouwd gevoel. Ik was al snel overtuigd dat ik via deze dienst mijn huis betrouwbaar kan beveiligen. Hulde aan jullie dienst en aan de webmaster

Pluspunten

prima oplossing geboden bij een probleem op een oudere centrale

een wat betere terugkoppeling zou fijn zijn , dus als men beloofd te bellen doe dat dan ook :)

Pluspunten

Nu gratis verzenden.

Pluspunten

perfect systeem, bij bestellingen snelle afhandeling echt top

Pluspunten

Zeer goede/vriendelijke klantenservice! (ook na 4 x bellen) Bestelling wordt snel geleverd! Ruime assortiment in webshop. Mogelijkheid tot beveiliger aan huis! (goede dienstverlening) Duidelijke handleiding

Algemene productkennis (nieuwe medewerkers)

Pluspunten

+ makkelijke installatie + ideaal voor meerdere bewoners + Alarm melding via telefoon/email

- hoge kosten voor extra assecoires - maandelijkse kosten

Pluspunten

Ben er op aanbeveling terecht gekomen omdat het een goed en betaalbaar alarmsysteem was en idd ik ben heel tevreden, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en altijd goede helpdesk.

Pluspunten

Een goed systeem, ik heb het al bij meerdere klanten toegepast. Werkt perfect.

Er is niet een regel in de gegevens voor een bedrijfsnaam in te vullen. De prijzen voor particulieren en bedrijven zijn het zelfde, er zou een korting voor installateurs op mogen zitten.

Pluspunten

Prijs kwaliteit Zeer goede ondersteuning Makkelijk te installeren alarmsysteem Woonveilig geeft ons rust!

Draadloze verbinding systeem valt vaak weg

Pluspunten

Goede uitleg en perfecte levering van het alarmsysteem

Kan ze niet zo gauw bedenken