Voor items als bijvoorbeeld stickers e.d. moet ik buiten de website om zoeken. Ook is het niet mogelijk om in te loggen als je extra apparaten wilt bestellen. Verder wel supermakkelijk te installeren en aan te passen.
Beste Rob, Onze producten zijn te vinden via de volgende link: www.woonveilig.nl/shop. Ook de beveilgingsstickers staan in onze webshop. Wanneer je achter 'Je systeem uitbreiden of batterijen nodig?' een type huiscentrale selecteert, zullen de stickers verschijnen. Voor het bestellen van extra accessoires is het niet nodig om in te loggen in jouw account. Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je op werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur altijd contact opnemen met onze klantenservice via 088-383 88 38. Met vriendelijke groet, Denise
makkelijk en snel
goed bedrijf
In advertentiemail wordt 15 procent korting aangeboden. Niet in winkelmand helaas.
Beste Richard, Zou je een e-mail kunnen sturen naar [email protected] met daarin jouw ordernummer? Dan kunnen wij dit voor je nakijken. Met vriendelijke groet, Denise
Heel ons huis beveiligd rondom. Werkt prima. Veilig gevoel dat je ook een deel kan inschakelen. Bijv wanneer je ligt te slapen, activeer je niet de bewegingsmelder in de slaapkamer. De rest is wel voorzien van alarm. Wel gevraagd om een gebied aan te kunnen geven bij de buitencamera waarbinnen personen gedetecteerd worden. Nu detecteert de camera binnen een groot gebied personen. Zouden bij de ontwikkelafdeling neergelegd worden. Geen valse meldingen gehad tot nu toe.
Alles goed en vriendelijk afgehandeld
Super eenvoudig installeren en uitstekende kwaliteit van alle items.
Systeem werkt goed, kan makkelijk uitgebreid worden en kan ook gekoppeld worden met Philips Huey zodat je gekleurde lampen rood gaan knipperen bij een alarm melding. Enig minpuntje vind ik dat het geluid als je binnenkomt wat aan de zachte kant is. Als je het alarm inschakelt is daarin tegen weer erg hard.
Installeren is makkelijk, de app werkt ook goed en alles is heel duidelijk.
Al weer wat jaren geleden de basisset besteld en daarna verschillende keren aanvullingen en uitbreidingen. Steeds punctulele levering; bij de artikelen een duidelijke handleiding en leidend tot een uitstekend werkend systeem met onder andere twee buitencamera's (en zo nodig via een laptop of de app op de smartphone -waar ook ter wereld- te bedienen en te bekijken). En dat alles voor een zeer concurrerende prijs ! Na een eerdere stevige inbraak geeft het WoonVeilig systeem ons weer een gerust en veilig gevoel.
Mooi product
Het is geen goede service om de verzendkosten niet op de rekening te tonen maar pas bij het betaalmoment het Totaal bedrag te zien. € 9,95 verzendkosten op een bedrag van €21,95… Dit ga ik in het vervolg anders doen.
Beste Henny, In de winkelwagen wordt er aangegeven wat de verzendkosten zijn. Vanaf €50 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Met vriendelijke groet, Denise
Niets anders dan lof. Eenvoudige installatie en nog nooit problemen gehad. Een veilig gevoel.
1ste maal bestellen lukte niet. 2de keer ging het goed
snel en gemakkelijk besteld.
Overzichtelijk aanbod, alleen de pakketen zijn lastig te vergelijken. O.a. de plaatjes die bij de pakketten getoond worden komen niet altijd overeen met de gespecificeerde inhoud.
Beste Fred, Wat vervelend dat je de pakketten lastig te vergelijken vindt. Wij hebben het startpakket beschikbaar in onze webshop en verschillende voordeelbundels. Op iedere afbeelding en in de producttitel staat aangegeven welke voordeelbundel het is en welk product je er dus gratis bij krijgt. Wij vernemen graag wat je precies hebt ervaren tijdens het vergelijken van de pakketten, zodat wij dit mee kunnen nemen met toekomstige verbeteringen. Zou je dit kunnen mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Denise
Het tweede huis dat ik zo beveilig. Het oude systeem heeft 6 jaar probleemloos gedraaid.
zelfs ik kan het plaatsen en helpdesk voor instellingen werkt ook top
Als je er via internet niet uitkomt, snel vakkundig en vriendelijke uitleg en advies per telefoon!
Door omstandigheden verschillende keren contact gehad met de klantenservice en elke keer met veel geduld en goede begeleiding zijn alle problemen naar mijn volle tevredenheid opgelost. Ik vind dat Woonveilig, ik ben al vele jaren klant, een 10 verdient hiervoor en kan dit systeem, en de klantenservicemedewerkers, van harte aanbevelen aan iedereen die dit systeem nog niet heeft.
prachtig en ook weer een simpel alarm systeem
Ik gebruik woonveilig al meer dan 10 jaar en nu is het tijd voor een upgrading. Een vielig gevoel is mijn grootste drijfveer om met woonveilig door te gaan.
Ik trek de deur achter me dicht en weet dat er WoonVeilig altijd waakzaam is.
Ik heb ook voor andere mensen het woonveilig systeem aangeschaft en gemonteerd en dat bevalt prima.
WoonVeilig is accuraat en geeft een goed en betrouwbaar veiligheidsgevoel.