hulp uitstekend betrouw baar
Makkelijk te installeren. Eenvoudig te bedienen. Betrouwbaar systeem.
Na een kort en duidelijk gesprek met de telefonist, een bestelling gedaan. Snelle verwerking van de bestelling, makkelijk installeren.
Wij hebben goede ervaring met WoonVeilig. Duidelijk en makkelijke te installeren en bij vragen wordt je snel en direct geholpen. Website is zeer overzichtelijk. WoonVeilig geeft ons een safe gevoel!
Aangeboden producten mag wat duurzame zijn, ons huiscentrale ging na tien jaren stuk. De service is door de jaren in uitstekend.
Beste, Na 11 jaar stopt onze huiscentrale met functioneren. Door de deskundige hulp en advies van de medewerkers van woonveilig hebben wij wederom gekozen voor dit geweldige alarmsysteem hulde :) Met vriendelijke groeten, Chrétien Geraedts
De persoon die ons hielp was vriendelijk en hulpvaardig en dacht goed met ons mee!
Gebruiksvriendelijk systeem, veilig gevoel. Handige app. En niet van die suffe reclame bij dit bedrijf!!
Ik heb dit systeem nu een paar jaar en kan niet anders zeggen dat het een makkelijk systeem is en voldoet aan mijn wensen.
We hebben al zo'n negen jaar een woonveilig alarm en zijn heel tevreden. Het werkt altijd. Alleen eens in de zoveel tijd even een batterijtje vervangen. In al die jaren eigenlijk nauwelijks valse meldingen gehad. Makkelijk bedienbaar. De afstandsbediening biedt veel gemak. Gaat niet af op onze katten (of onze kinderen toen ze nog een jaar of 6 waren). Kortom een tevreden klant.
Zeer makkelijke montage en bediening
Ik heb eerst mijn type alarm geselecteerd Gate-03 en toen een bewegingsmelder en een slimme stekker geselecteerd, vervolgens geeft het bestelsysteem aan dat de accessoires mogelijk niet geschikt zijn voor dit alarm systeem?? Iets anders is helaas niet te selecteren, heb het dus toch gewoon besteld in de hoop dat het wel te gebruiken is .
Beste Fred, De melding wordt in de winkelmand getoond als laatste controle of je de juiste accessoires hebt geselecteerd voor jouw type huiscentrale. Op de productpagina van iedere accessoire staat met welke type huiscentrale de accessoire compatibel is. Wij hebben het voor je nagekeken en zien dat je de juiste accessoires voor jouw huiscentrale hebt besteld. Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Maarten
Makkelijk te bedienen installatie en simpel dingen toe te voegen.
Prima melder. Veel handiger en betrouwbaarder dan de “goedkope” losse brandmelders. Véél kleiner risico dat opeens ‘s nachts de melder om de zoveel minuten begint te piepen als de batterij leeg is en je daarmee uit je slaap houdt omdat je op tijd gewaarschuwd wordt via mail dat de batterij bijna leeg is. Daarnaast worden je vaste contactpersonen gewaarschuwd, ook handig als je niet thuis bent.
Ik had ingelogd via "mijnwoonveilig" en kocht 2 rook melders. Eerst kreeg ik de melding dat deze mogelijk niet compatible waren met mijn systeem, maar het is toch bekend welk systeem ik heb. Daarna moest ik nog al mijn gegevens invoeren terwijl die ook bekend zijn.
Beste Douwe, De melding wordt in de winkelmand getoond als laatste controle of je de juiste accessoires hebt geselecteerd voor jouw type huiscentrale. Op de productpagina van iedere accessoire staat met welke type huiscentrale de accessoire compatibel is. Via jouw WoonVeilig Account kan je jouw alarmsysteem instellen/bedienen. Het is echter geen webshop account. Hierdoor zal je inderdaad bij het plaatsen van een bestelling jouw gegevens moeten invoeren. Met vriendelijke groet, Maarten
Via website besteld. Snel produnct gevonden en op voorraad.
Ik wil Kevin en Youri, van klantenservice onwijs bedanken voor de service en ondersteuning bij het omwisselen van mijn oude naar de nieuwe moderne beveiligingsinstallatie. Beide zijn zeer vakkundig en klantvriendelijk en nemen ondanks de drukte toch de tijd voor je of geven de juiste info om er zelf uit te komen. Nogmaals hartelijk dank!
bij het bestellen wordt je goed geïnformeerd over compatibiliteit van de nieuwe componenten met jouw systeem
Was in twijfel welke camera ik bij mijn alarm kon toevoegen. Dus gebeld en kreeg Kevin aan de lijn en aan hem uitgelegd wat ik wou met de uitbreiding, na de verschillende versies door genomen te hebben kon ik een zeer wel overwogen besluit nemen dankzij de info. En reeds besteld. Zijn fijne mensen die de tijd voor je nemen en niks opdringen en niet gelijk je het duurste willen verkopen maar eerst uitvragen wat je wilt. Top bedrijf en heb al jaren een alarmsysteem zonder problemen draaien.
Het systeem werkt prima.
Altijd een snelle levering. Goede kwaliteit alarmsysteem voor weinig geld, echt aan te bevelen.
Betreffende medewerker heeft met rust alles uiteengezet en begrijpelijk gemaakt. Goede service in deze.
Duidelijke uitleg. Vriendelijke klantenservice. Goed product.
Ik gebruik de beveiligingsapparatuur van WoonVeilig nu al een aantal jaren en ben er zeer tevreden over. Als er vragen zijn word ik ook altijd naar tevredenheid geholpen. Het systeem werkt altijd en geeft mij een veilig gevoel. Prima!
Anderhalf jaar geleden bestelden we voor onze nieuwe woning een alarmsysteem bij WoonVeilig. Het pakket was eenvoudig zelf te installeren en werkt prima. Eenvoudige bediening en controle en als we eens weg zijn voelt dat goed. Gelukkig is er bij ons niet zo veel aan de hand, maar voorkomen is beter. Het bedrijf is goed bereikbaar en medewerkers reageren adequaat. Kortom: Wij zijn zeer tevreden.