Batterijen besteld. Ging snel via de website en zijn prijstechnisch in orde
bestelling gedaan ziet er veel belovend uit dus voor verdere reacties even afwachten
Vanaf het begin goed geholpen via de online chat. Of je nu wel of niet besteld je krijgt antwoord op al je vragen. Kan niet anders zeggen dat ik tot op heden meer dan tevreden ben.
ik kreeg een aanbod om mijn oude alarmsysteem te vervangen door het nieuwe systeem. en dat voor maar de helft van het bedrag, plus nog 100eur korting op extra accessoires. fantastisch, kunnen we weer 10 jaar mee.
goed werkend systeem draadloos
Helder en overzichtelijk. Goede uitleg van de mogelijkheden! Top.
Werkt prima zonder storingen
prima systeem, werkt goed, geen storingen of problemen. maar de onderdelen zijn flink aan de prijs en om de camera te kunnen gebruiken betaal je weer 4 euri extra op de €9,00 per maand voor het abonnement. Dit zijn altijd langlopende (slapende) contracten en dan haal je het uit aanschaf OF onderhoud, hierbij heb ik het idee dat je ruim dubbel betaald.
Heb het systeem al meer dan 10 jaar en ben er bijzonder tevreden over waardoor ik nu van de nieuwe aanbieding gebruik ga maken om het systeem up-to-date te houden. Met vriendelijke groet Ton
Ik raad woonveilig iedereen aan hetbis simpel met duidelijke uitleg beter dan hun alarmsysteem bestaat niet
de te bestellen spullen gaat makkelijk en eenvoudig. Klein aandachtspuntje geef duidelijk aan voor welke centrale de accessoires geschikt zijn.
Beste Bert, Wij zien inderdaad dat op de pagina van de set slimme rookmelders niet is aangegeven met welke huiscentrales de rookmelder compatibel is. Wij hebben dit zojuist alsnog toegevoegd. Bedankt voor het doorgeven!
Betrouwbaar en snel
Heel goed geholpen
Alles overzichtlijk op de app en geen valsalarm.mocht je een probleem hebben gewoon bellen en ze helpen tot ze erbij neervallen.Het geeft mij zo fijn en veilig gevoel.En het werkt allemaal zo perfect.Dit durf ik iedereen aan te raden ondanks ik heel wantrouwig ben.
Als ik hulp nodig heb met problemen of bestellen, krijg ik altijd snel en deskundig antwoord!
Goed systeem, goede service. Goede bereikbaarheid. Vakkundig advies en eenvouding aan te brengen. Storingsvrij systeem bij mij.
De installatie is makkelijk en de alarmopvolging is correct en snel.
Prima systeem. Betrouwbaar. Ik heb het al jaren. Ik heb helaas recent wel regelmatig problemen met het bedieningpaneel waar de toegangscode ingetoetst moet worden met als gevolg dat het alarm afgaat. Ik heb er een afstandsbediening bijgekocht.
website erg duidelijk en uitnodigend om het produkt te bestellen. Aan alles is gedacht en ook de verkooppunten zijn goed aangegeven. Verder prijs, prestatie en mogelijkheden van installatie daar geef ik een vette cijfer 9 voor.
Makkelijk aan te sluiten, prima kwaliteit en daarboven op een heel goede service.
Deze bestelling ging mij heel gemakkelijk af.
Als zeer prettig ervaren.
Je kan snel en overzichtelijk bestellen bij Woonveilig.
Ik heb het alarm system al 7 jaar en heel tevreden mee! Want het is efficiënt, eenvoudig en betaalbaar!
Het is een goed werkende beveiligingsinstallatie.