Zie vorig
Het is een fijn systeem welke jezelf makkelijk kan installeren. Zeer gebruiksvriendelijk en een zeer gebruiksvriendelijke app! Als je met klantenservice belt krijg je altijd vriendelijk antwoord. Echt heel tevreden!
Service bij niet werkende camera was prima. Artikel retour en getest en opnieuw toegezonden. Werkt nu prima. Enige nadeel is dat je beperkt bent in het aantal pincodes / gebruikers. Wij gebruiken het systeem zakelijk en zouden per werknemer een pincode willen aanmaken. Bij wijziging in het personeelsbestand is dit eenvoudiger aan te passen.
Heb het systeem nu 9 jaar en wil graag vernieuwen naar laatste systeem. Raad het iedereen aan!!
Gebruik het al jaren en heel goede upgrade aanbieding gehad met uitgebreide uitleg van de klantenservice.
Bestelling na kort telefoon gesprek geplaatst d.m.v. mij toegezonden link.
Het ging om batterijen, duidelijk beschreven in de shop!
Ik bezit dit alarmsysteem al jaren. Ik kan me geen ander betere systeem dan dese. Makķelijk, betrouwbaar, flexibel, kwaliteit en boven alles betaalbaar. Ik raad een ieder deze systeem. Je krijgt meer dan wat je voor betaald. Nu ga ik van gate 01 naar 02 upgraden. Nog betere prestaties. Dit is uitstekend. I'm telling you.
Ik zal Woonveilig altijd aanbevelen daar waar het kan.
Goed advies door een vriendelijke medewerker. En hele goede service.
Ik wordt altijd heel vriendelijk en goed geholpen en ook snelle levering. Producten hebben een zeer goede handleiding. Met vriendelijke groet, Michel van Aken 0618089833
Je krijgt tijdig bericht wanneer je de batterij moet vervangen. Er wordt ook aangegeven welke batterij je moet vervangen.
Goed materiaal, gemakkelijk en snel te installeren.
de melder is eenvoudig te installeren en in te koppelen in het systeem. Heb er nu 3 extra bijbesteld voor onze veiligheid en omdat het verplicht wordt in 2022
Gebruik gemaakt van de aanbieding voor “oude klanten”. Dit verliep soepel, en ik heb een goede keuze kunnen maken. De afhandeling verliep daarna snel. Ons oude systeeem ging inderdaad wel wat nukken vertonen….
telefonisch snel en goed geholpen en snel weer online
Gemakkelijk te installeren, uitstekende app. en zeer betrouwbaar.
Ben heel tevreden en raad het iedereen aan
Goed, kundig en terzake! Bereikbaarheid klantenservice zou wel nog iets beter kunnen en hopelijk komen er nog veel slimme functie uitbreidingen op het alarmsysteem.
Contact gehad met de klantenservice. Het was even wachten maar vakkundig en snel geholpen!
niet zo gemakkelijk te installeren als voorgeschreven. telefonisch helpdesk is onbereikbaar, 6x gebeld na 20min geen contact. mail met hulp verzoek na 3 dagen nog steeds niet beantwoord.
Beste Hans, We vinden het spijtig dat we u niet te woord hebben kunnen staan. Op dit moment is het erg druk bij onze klantenservice. Daarom kan het zijn dat de wachttijd langer is dan dat je van ons bent gewend. Onze oprechte excuses daarvoor. De door u genoemde e-mail hebben we niet aangetroffen. We hebben u daarom een e-mail gestuurd waarop u kunt reageren indien u nog verdere assistentie nodig heeft. Met vriendelijke groet, Maarten
Easy om te installeren. Heb meteen alles geautomatiseerd. Koppeling met Hue ook ingesteld plus weekschema.
Eenvoudige installatie. Goede klantenservice. Systeem werk goed
Makkelijk zelf te installeren