Zeer goed alarm systeem
We hebben al jaren het systeem van woonveilig en het werkt perfect. Simpel te installeren, een mooie app die nog steeds mooier wordt.
Al enige tijd aangesloten bij Woonveilig en tot volle tevredenheid. Snelle levering van bestellingen, betrouwbare alarminstallatie met vele opties en betaalbaar. Ook goede ervaringen met de klantenservice. Kortom een topbedrijf!
Heb het systeem van woonveilig nu meer als 2 jaar en ben zeer tevreden. De installatie bestaat uit meerdere deur en raammelders, bedienpanelen, rook, CO, infrarood beweging melders, glasbreukmelders plus binnen en buiten sirene. De onderdelen zijn eenvoudig en prima zelf te installeren. De werking van het systeem is probleemloos. Ook het sms-meldsysteem werkt vlekkeloos en snel. Ben meer als tevreden en kan het systeem en het bedrijf zeker aanbevelen.
Goed bereikbaar
Kan alleen maar zeggen tot op heden alles perfect. Snelle levering. Zeer eenvoudige installatie, een verademing.
Het systeem werkt zoals op de site is aangegeven. Het is inderdaad zoals aangegeven eenvoudig te installeren. En kom je er niet direct helemaal uit dan is er altijd een oplossing te vinden in de handleidingen en de veel gestelde vragen. En mocht het echt niet lukken dan wordt het na een simpel telefoontje altijd opgelost. Tijdens het telefoontje, zonder lange wachttijden, word je uiterst vriendelijk en beleefd te woord gestaan door mensen die er echt verstand van hebben. Zij tonen altijd begrip voor de klant en hun geduld is, zo lijkt het, eindeloos. Voor ons is WoonVeilig Top!
woonveilig ,geeft ons weer een veiliger gevoel . na een aantal inbraken woonveilig aangeschaft,en inderdaad we voelen ons weer veiliger wonen.het is niet zo dat er niks meer kan gebeuren,maar er is nu wel controle over er is wel eens een storing geweest ,daar heeft de helpdesk ons perfect doorheen geholpen. ze gingen net zolang door en begeleiden ons compleet door alle stappen heen om het te herstellen.
Bij de aanschaf goede online advies. Verder bij het aansluiten geduldige,vriendelijke en vakkundig telefonische hulp.
Alle producten van WoonVeilig zijn zelf zeer gemakkelijk te installeren. Ook het toevoegen van bijvoorbeeld een camera is een eitje. Systeem is door mij door en door getest en het werkt perfect!
Juiste prijs-kwaliteit verhouding en zeer eenvoudig te installeren en uit te breiden
Ik ben fan. Werkt effectief en met app op telefoon groot bedieningsgemak. Camera naast het beveiligssysteem wel handig als je vergeten was dat de poetsen zou komen en je zelf op vakantie bent. Ff gekeken wat er aan de hand was toen we melding kregen, meteen op afstand het alarm uitgezet en via de speaker van camera poetsen fijne dag gewenst. Heel handig.
Het Woonveilig systeem werkt betrouwbaar en zeer nauwkeurig. Ik gebruik het al 5 jaar.
Bestellingen worden zeer vlot geleverd. Vragen aan de klantenservice worden zowel per telefoon als per mail snel beantwoord en men zoekt net zo lang totdat er een bruikbaar antwoord is. Klant- en service gericht dus.
Ter vervanging van mijn eerdere alarmsysteem die vaak vals alarm gaf ben ik enthousiast van dit systeem met uitstekende backoffice ondersteuning! Tevens is het naar behoefte makkelijk uit te breiden!
Al zoveel jaar een heel betrouwbaar systeem gebleken met betaalbare accessoires. Ook de ondersteuning en website zijn top!
Gebruik het systeem al enige jaren nadat ik voorheen Verisure had. Gebruikers vriendelijk en een goede prijs/kwaliteit verhouding tov wat ik voorheen had.
Wij gebruiken het als alarm voor ons bedrijf. Ideaal de camera's, het alarm en vooral ook de noodknop mocht er echt wat zijn.
Heel makkelijk te instaleren , werkt perfect. Je hebt de keuze uit een abonnement waarbij meerdere mensen gewaarschuwd worden, of een koste loze service waarbij maar 1 telefoon gewaarschuwd word. Mocht je alsnog in je vakantie meerdere telefoons willen waarschuwen, kost dit 8 euro per maand, en maandelijks opzegbaar. Het systeem is heel gebruiksvriendelijk, onze kinderen kunnen het makkelijk aan en uit schakelen, al met al zijn wij dik tevreden. mvg fam v Grinsven
Makkelijk te installeren, klanten dienst is zeer prettig. Zij geven goed advies en komen de afspraken na
Prima web site met duidelijke uitleg en zeer uitgebreide mogelijkheden
Na een mail gestuurd te hebben met een plattegrond van het huis kwam er in een paar dagen een gedegen advies over de aanschaf van het systeem, het aantal melders en camera's. Heel soepel.
ook problemen bij het invoeren van mijn gegevens werden serieus opgepakt
Ik bestelde volgens mij de juiste batterij - maar krijg de verkeerde. Mail gestuurd, geen reactie. Gebeld, na 10 minuten in de wacht gestaan opgehangen. Mmmm... dat kan heel wat beter. I.v.m. vertrek buitenland maar weer een batterij besteld - nu ontvang ik hopelijk de juiste.
Beste Willem, Bedankt voor het fijne gesprek van zojuist. Fijn dat we de kwestie hebben kunnen verhelpen en je inmiddels over het juiste type batterij beschikt. Met vriendelijke groet, Tibor
De bewegingsmelder woonkamer werkt niet. Bij afd. onderhoud wordt aangegeven “alles in orde” terwijl de melder nog in de doos zat en plastic strip nog niet uitgetrokken was. Ook nu na montage is “alles in orde”. Klantenservice na 1 uur in de wacht nog steeds telefonisch onbereikbaar.. Op mijn e-mail bericht krijg ik nog geen reactie. Systeem is niet duur, maar …..
Beste Jon, Het is op dit moment erg druk en daarom kan het zijn dat de wachttijd langer is dan dat je van ons bent gewend. Onze oprechte excuses daarvoor. Wij zien dat je in de tussentijd een antwoord hebt ontvangen op de e-mail die je op 3 oktober naar ons hebt gestuurd. Gisteren heb je nog een e-mail naar ons gestuurd. Deze e-mail zullen wij zo snel mogelijk beantwoorden. Met vriendelijke groet, Michael