Ik heb vandaag de informatie op de site makkelijk kunnen vinden en bekijken. Ik heb gelijk een bestelling geplaatst. Heel fijn.
WoonVeilig systeem wordt beoordeeld met overtuigend positieve reviews waardoor je dit systeem met gerust en veilig gevoel aanschaft
Vooral fijn dat de rookmelders gekoppeld zijn aan het systeem en de app!!
Iedere keer als ik Woonveilig bel met vragen, dan hoef ik nooit lang te wachten om een expert aan de lijn te krijgen. Altijd zeer kundig, meedenkend en geduldig. Ben er zeer over te spreken. Ik beveel Woonveilig zeker aan, geen enkele negatieve ervaring tot nu toe gehad.
Zelfs na 12 jaar (eerste systeem gekocht) zeer behulpzaam. Top!!
De apparatuur is zowel eenvoudig te installeeren als effectief. Mocht je toch hulp nodig hebben, dan wordt je door de technische dienst van Woonveilig zeer goed en vakkundig geholpen. Topbedrijf!
In een telefoongesprek heb ik antwoorden gekregen op alle vragen die ik vooraf had opgeschreven. Daarna kon ik met een gerust hart mijn systeem uitbreiden met onder andere buitencamera's in de wetenschap dat alles werkt zoals ik wil.
Veilig gevoel hoewel het soms lastig te installeren is.
WoonVeilig is gemakkelijk in gebruik en geeft een veilig gevoel. Erg betrouwbaar. Kan geen beveiliging tegenop!
Wij hebben sinds een aantal jaar het beveiliging systeem van WoonVeilig en wij zijn erg tevreden. Het is een gebruiksvriendelijk systeem. Het koppelen van de accessoires is ook erg makkelijk. Al met al, erg blij met de aanschaf van dit systeem.
Makkelijke site om alles uit te zoeken. Goede telefonische ondersteuning.
Eenvoudig bestellen en snelle levering
Wel lastig dat je voor elk product opnieuw juiste huiscentrale moest aanklikken bij verder winkelen
Alles goed
Goed advies gekregen over de vervanging van onze 11 jaar oude Woonveilig centrale.
Vertrouwd adres.
Snelle levering, makkelijk te installeren. Goed beveiligd!
prachtig product!
Ik heb het woonveilig Alarm systeem inclusief buitencamera en is makkelijk te instaleren en te configureren. Werkt prima, ook heb ik hem gekoppeld met mijn HUE lanpen
Ik heb het woonveilig systeem de afgelopen jaren zakelijk in gebruik gehad. Alles naar volle tevredenheid. Dat is de reden dat ik het nu ook thuis ga installeren.
Makkelijk en overzichtelijk, voor iedereen toegankelijk met voldoende informatie.
de site is zo duidelijk dat een veiligheidsinstallatie uitzoeken kinderwerk is en je daardoor heel snel weer een veilig gevoel krijgt
Af en toe is iets aan vervanging toe. De rookmelders bijvoorbeeld, maar die werden gratis geüpdatet. Geen abonnementskosten.
Ik heb de installatie al 16 Jaar en het werkt prima. Ik heb nu een nieuwe installatie besteld. In de Aude installatie was de accu defect en daar kreeg soms een melding van