Positief!Ik had al eerder een systeemm besteld en geinstalleerd voor mijn vriendin. Ik ga het dure systeem dat ik nu heb vervangen door een systeem van Woonveilig. Eenmalig even een uitgave maar op termijn ene kosten besparing.
Het liep als een trein en was simpel. Zeker het aanbevelen waard
Met de stikkers, die een grote preventieve waarde hebben, en de elektronische hulpmiddelen, is het een betaalbare en goede huisbeveiliging. Prettig is ook het samenspel met rookmelder en Hue.
Al meer dan 10 jaar tevreden gebruiker van woonveilig systeem; Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service.
Werkt prima
Snelle levering. Vriendelijk en behulpzaam op de klanten service. Niet duur. Makkelijk te installeren.
Het is goedkoop en werkt echt perfect. Veel beter en goedkoper als al de andere alarmsystemen. Geen duur abonnement en het systeem is zeek makkelijk te installeren en uit te breiden. Top product voor weinig geld!!
Mooie producten, en snel in huis!
WV assistentie adviseerde mij 2 bedieningspanelen aan te schaffen. Dit wordt bij bestelling geweigerd. Er kan maar 1 paneel worden besteld.
Beste heer/mevrouw Akkerman, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te lezen dat het niet is gelukt om twee bedieningspanelen te bestellen. Zou je een e-mail kunnen sturen naar [email protected] t.a.v. Tibor? Ik neem graag contact met je op om samen de bestelling te plaatsen. Met vriendelijke groet, Tibor
Wij zijn nieuw als klant, hebben het alarmsysteem overgenomen van de vorige bewoners. Even zoekende naar hoe alles werkt, maar uitstekend geholpen door de klantenservice.
Heb een alarminstallatie besteld met extra accessoires. Deze bestelling ging prima en kreeg al gauw een bericht dat mijn bestelling was ingepakt en klaar was voor verzending aan Post NL. Tot zover dus helemaal tevreden. Nu nog even afwachten op het pakket.
Ik heb een positieve en een goed aanvaring ben woonveilig!
snel en goed
steeds foutmeldingen bij invoer adresgegevens. Woonplaats Etten-Leur schrijf je normaal met streepje, dit werd geweigerd. Moest blijkbaar als een woord geschreven worden. Duurde lang eer ik erachter kwam dat dat het probleem was
Beste Jack, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Het klopt inderdaad dat het woonplaats invoerveld tijdens het bestellen geen speciale tekens ondersteunt. Bedankt voor het doorgeven. Wij gaan bekijken of we dit kunnen aanpassen! Met vriendelijke groet, Tibor
Geweldig geholpen vandaag door Woonveilig! Huiscentrale was kapot en er wordt voor een zeer coulant bedrag een nieuwe aangeboden. Zeer klantverwachting overtreffend, top!
Zo’n 9 jaar geleden een Woonveilig systeem gekocht en werkt zoals het moet. We hebben er nu voor gekozen om deze te vervangen met het laatste type. Wij hebben hier vertrouwen in!
Als je het een keer gedaan hebt is het eenvoudig, en dat is het
Bestellen is zo gebeurt, maar “ direct” chatten is echt niet mogelijk. Mijn bestelling word steeds verstoord door een chat dwars door mijn bestelformulier. Stickers met huisveilig logo bestellen tot nog toe niet gelukt. Echter wel ‘n mail gehad dat deze gestuurd zou worden. Al 2 maanden geleden besteld
Beste Rob, Wij hebben u een aantal keer geprobeerd te bellen in verband met de stickers, maar helaas konden wij u niet bereiken. Gisteren hebben wij u kosteloos 2 setjes beveiligingsstickers toegestuurd. Mocht u in de toekomst opnieuw problemen ervaren dan kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder! De WoonVeilig klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur tot 20:00 uur op telefoonnummer 088 383 88 38 (lokaal tarief). Met vriendelijke groet, Tibor
Duidelijke informatie over het product. Gemakkelijk bestellen en snel geleverd.
De shop is heel duidelijk en de klantenservice is ook heel deskundig en duidelijk
Geen reaktie op chat, maar geen probleem, heb alles gevonden!
Aan de telefoon word je altijd goed geholpen wanneer je een vraag hebt. Altijd is er een passende oplossing. Het systseem is niet duur maar werkt goed. Ik zou het zeker aanbevelen.
Gewoon goed
Goede website en snelle levering.
Ik vind het ook een geruste gedachten dat woonVeilig over de veiligheid en ons huis beschermt . Ik ga ook met een veilig gevoel slapen . Ik heb ook nooit het gevoel van als hij het maar doet of dat hij voor niets af gaat omdat er wat Tech niet in orden is . Wij als gezin zijn er erg blij mee . Mvg Paul Docter