Nu een eigen..

Inmiddels hebben mijn twee kinderen een compleet pakket van alarm met rookmelders en koolmonoxide melders. Fijn dat zij straks gealarmeerd worden als er bij mij wat aan de hand is, zoals inbraak als via de rookmelders oid. Ook de HELP functie is erg fijn. Dan kan mijn kinderen allemeren als er iets met mij aan de hand is. Inmiddels na 2 systemen al te hebben aangesloten weet ik dat het een gebruiksvriendelijk alarm is. Nu eindelijk een voor mijzelf aangeschaft.

Superdesupedesuper

Fijne helpdesk, goed bereikbaar en ter zake deskundig.

Ging zonder problemen

Door mijn verhuizing, had ik een nieuw systeem nodig. Door de speciale regeling voor verhuizingen kon ik dat met korting doen. Chapeau.

Uitstekend werkend alarmsysteem, eenvoudig zelf te installeren

Het voordeel van dit alarmsysteem is dat het modulair is aan te schaffen en later uit te breiden. Daarnaast is de installatie een fluitje van een cent. Enige kritische noot is dat de accessoires redelijk prijzig zijn.

net goed advies gehad en meteen een startsetje besteld. ben benieuwd maar het ziet er allemaal uitstekend uit en niet moeilijkte monteren.

na tel advies ben ik tot bestellen over gegaan

Helder en snel

Duidelijke website voor het bestellen van artikelen, dus eenvoudig en snel

geweldig materiaal en eenvoudig te installeren

Alles werkt top. Het is eenvoudig te installeren en waarnodig goede ondersteuning.

Systeem werkt goed, installatie is simpel

Enige minpuntje is dat het bedieningspaneel geen geluid maakt bij binnenkomst. Daardoor kans op vergeten om systeem uit te schakelen. Geldt vooral als huiscentrale verder weg is.

prettig en goed al jaren.

goed weergave van meldingen.

Fijn systeem

Fijn systeem met weinig valsmeldingen. Geeft een veilig gevoel. Uit huis alarm aan functie werkt ook heel fijn.

storing in de huiscentrale

Prima en snel geholpen. Keurige korting gekregen bij aanschaf nieuwe huiscentrale (accu had het begeven na 22 jaar trouwe dienst).

Snel en prettig

Eenvoudig en voordelig

Mooi systeem met een gunstig abonnement

Prettig geholpen pet telefoon.

Nieuwe centrale nodig na 6 jaar, snel geholpen.

makkelijk alarmsysteem, praktisch in gebruik

Wij gebruiken al jaren de producten van woonveilig en zijn er zeer tevreden over. Alle onderdelen zijn makkelijk aan te sluiten en later ook toe te voegen als men het systeem wil uitbreiden. Het hele systeem werkt makkelijk en geeft een goed gevoel.

Goed alarmsysteem

Het alarmsysteem werkt goed en de app is gebruiksvriendelijk. Wij zijn tevreden en kunnen het aanbevelen.

Super simpel en duidelijk

Al jaren een systeem van WoonVeilig naar volle tevredenheid. Losse onderdelen makkelijk en snel te bestellen

We hebben al een tijdje dit systeem .

We vinden het een prima systeem, contacten functioneren probleem loos. We zijn van het digitale , maar dit is ons goed gelukt. Ook die app werkt prima. We vullen het systeem regelmatig aan, en raden het aan bij vrienden en familie.

veiligheids gevoel op een simpele manier

om je veiligheids gevoel en privacy waarborg te vergroten kun je met dit alarm met een paar simpele acties waar maken

Overdacht goed!

Uitgebreide huiscentrale opgebouwd. Eenvoudige opbouw instructie. Samenhang onderdelen.

Ideale bescherming van je eigendom

Het is gemakkelijk en erg gebruiksvriendelijk en zeer veilig.

Goede, beveiliging, veilig gevoel!

Dit alarmsysteem is betaalbaar, mooi en van goede kwaliteit. Wil het nu uitbreiden met een camera voor het huis. Zien wie er naar de voordeur komt en wie er bij mijn auto komt. Prettig en veilig idee!

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Nu een jaartje in bezit van de woonveilig accessoires en zojuist uitgebreid met een buitencamera. De producten hebben binnen een jaar geen vals alarm gegeven en hangen nog steeds. Precies wat het moet doen! Echte aanrader!

Heel makkelijk aankoop proces.

Duidelijke website met goede informatie op meerder niveaus, aangevuld met een snelle chatservice.