Echt een top kleed, goede communicatie, helaas was de levering een aantal keer en paar maanden uitgesteld omdat het niet binnen was gekomen.
Goede communicatie vanuit bedrijf over levering. Goed vloerkleed voor weinig geld.
Goede service.
Helaas langere levertijd maar door vriendelijke communicatie graag willen wachten.
We zijn heel blij met het geleverde kleed. Hier verder ook geen aanmerkingen op. Levering viel tegen. Er werd aangegeven 7-8 weken levertijd. Dit werden 12 weken zonder dat we hier informatie over kregen. Tot 2 maal toe zelf hier achteraan moeten gaan.
Ik heb 2 buiten vloerkleden besteld en geleverd gekregen. Ze zien er prima uit, nog even afwachten hoe ze blijven als ze een tijdje liggen.
Binnen een week in huis. Tussentijds stap voor stap geïnformeerd.
Dik tevreden zowel over de kwaliteit van het kleed als de service van het bedrijf.
Snelle levering, juiste informatie en goede service.
Komen zoals afgesproken. Nette en klantvriendelijkheid bezorger. Blijf doen wat je doet dan doe je het goed.
Heel snel in huis. Goed verpakt en mooie kwaliteit product. We zijn er blij mee.
Op feestdag bestelling geplaatst, halverwege eerstvolgende werkdag verzending en de volgende dag eerder dan aangekondigd geleverd. Wat wil je nog meer?
Ben erg tevreden ,heb 2x een kleed besteld .1 voor binnen en 1 voor buiten . Super mooi ,prijs ,kwaliteit goed ! De website is ook heel mooi en praktisch . Nogmaals mooie producten, ga zo door . Vr groet Marjon Boswinkel
Service was zeer goed. Het kleed wilden wij later ontvangen, dit was geen probleem. Enige puntje is dat de track and trace niet goed was, en het kleed een dag later kwam dan aangegeven. Echter ligt dat denk ik meer aan de vervoerder dan aan Vloerkledenloods.
Op zondag bestelde ik het buitenkleed, vervolgens werd ik keurig op de hoogte gehouden van het verzendproces en op woensdag had ik het al in huis. Supersnelle levering en goede service!
Sept 2020 besteld in april 2021 geleverd, zelf steeds moeten bellen Levering door koerier abnormaal slecht, stond bij deur zat chauffeur alweer in de auto en had vloerkleed naast de deur gezet
Beste Herrie, Volgens het systeem is de bestelling 18 December geplaatst. Excuses voor de lange levertijd! Door de corona maatregelen is de levertijd wat later geworden dan gepland. Dit is altijd aangegeven en telefonisch over gesproken. Wij hebben helaas geen grip op de levertijden, die onze leveranciers voor maatwerk vloerkleden hanteren. Wat vervelend dat de vervoerder het pakket zomaar bij de deur heeft gezet! Dit is niet zoals dit moet, wij zullen een melding maken. De betreffende vervoerder zal worden aangesproken. Met Vriendelijke Groet. Team Vloerkledenloods
Was het wachten waard!
top
Een mooi kleed dat vooral snel en netjes geleverd is.
Ondanks Corona en vastligging in het Suez Kanaal, ben ik heel goed via de mail op de hoogte gehouden. Op die manier ga je niet twijfelen of je bestelde kleed eigenlijk wel bij je aankomt. Over het kleed zelf ben ik ook heel tevreden; mooi van kwaliteit en kleur. Eindelijk warme voeten!
Het vloerkleed dat ik heb besteld zou eind maart worden geleverd, de levering bleek vertraagd te zijn, hier werd ik helaas niet over geïnformeerd en moest er dus zelf achteraan voor een statusupdate. Vervolgens werd mij beloofd dat het half april werd geleverd, dit is wederom niet gebeurd en weer moest ik er zelf achteraan om hier achter te komen. Het kleed is uiteindelijk gisteren bezorgd, ik ben er wel heel blij mij en de kwaliteit is goed.
Ik beveel vloerkleden loods aan Buiten kleed is precies zoals hij op de site staat. Mooi van stof en kleur. Heel tevreden.
Goede prijs-kwaliteit/ correcte levering
Supersnelle levering, de dag erna al..ik schrok er gewoon van, maar was superblij. En het kleed is ook nog eens geweldig mooi. Ik adviseer zeker vloerkledenloods aan bij familie en kennissen