Levering alleen een dag te laat helaas
Ik vond het heerlijk shoppen op de website van de Vloerkledenloods. Erg veel keus. Uiteindelijk een mooi kleed voor een heel redelijke prijs gevonden, dat snel en keurig verpakt werd geleverd.
Het is precies als op de foto's! Super mooie kleed.
Kleed voldoet aan de verwachtingen, erg tevreden en het kleed is de dag na de bestelling al bezorgd.
Het kleed had ik binnen een dag in huis. Het staat erg leuk in het tuinhuis.
Snel geregeld duidelijke site. Alleen jammer dat de bezorger zich niet melde en het kleed gewoon in de voortuin had gelegd. Ook geen melding gekregen dat hij gebracht was.
Duidelijke website, vlotte levering
Snel geleverd. Mooi tapijt en gunstige prijs.
Juten kleed besteld, werd snel geleverd. Mooi kleed, voldoet aan mijn verwachtingen, ziet eruit zoals op de foto.
Hele goede service en prachtige kwaliteit
Makkelijk besteld via Home Deco. Snelle levering. Blij met vloerkleed.
gewoon bestellen, betalen en leveren. wat kan je nog verder doen.!!
Het vloerkleed leek niet op het kleed op de foto. Dit vloerkleed had veel gele tinten, terwijl dit niet zichtbaar was op de foto. Het kleed werd ook niet de dag erna bezorgd maar 3 dagen later, terwijl op de site staat dat voor 17u besteld, het de volgende dag in huis is. Wil ik het kleed terugsturen, mag ik zelf 7,25€ retour kosten betalen, wat ook niet duidelijk vermeld staat op de website. Al met al teleurstellend. Bij nader inzien, contact met de klantenservice gehad en die storten de retour kosten terug. Erg fijn en snel contact over de mail. Dank!
Originele beoordeling
Prima, mooi product en snelle levering
Prachtig kleed voor een goede prijs
Zeer snelle bezorging fijne website ook
Hele snelle service en fantastisch leuk buitenkleed ontvangen.
Vloerkledenloods heeft geweldige producten die ze tegen scherpe prijzen aanbieden. Corona en drukte zorgden ervoor dat mijn bestelling niet perfect liep. De zeer aardige en bereidwillige mensen hebben alles eraan gedaan om onze ervaring toch goed te maken. En dat is gelukt. In ons geval was het even wachten, maar nu toch een geweldig Italiaans vloerkleed op de grond.
Leuke vloerkleed besteld en snel geleverd. Supergoede ervaring gehad.
Zie hierboven
Goed product. Goed en snel geleverd.
Bijzettafeltjes besteld. Zaten supergoed verpakt! Wel een kleine beschadiging aan een tafeltje, maar dat lag niet aan het verpakken. Misschien hier in Nederland helemaal niet uit de verpakking geweest voor controle... Zou tussen 8:00 - 18:00 uur geleverd worden . Werd zaterdag 's avonds om 19:30uur nog geleverd. Beetje jammer dat er geen kleiner tijdslot werd aangegeven. Hele dag voor niets thuisgebleven. Maar wel super dat het toch op de dag geleverd werd. Leuke website met mooie en leuke artikelen.
Vloerkleed besteld. Snelle levering. Het product is zoals op de foto en als omschrijving. Ik ben er erg blij mee.
Helemaal goed. Vloerkleed is geleverd zoals besteld. Wij zitten nu onder de overkapping op een prachtig kleed.