Het kleed ontvangen en het precies wat ik er van verwacht had.
WOENSDAG besteld,donderdag geleverd op afgesproken tijdstip. Goede leverings-en betalingsvoorwaarden.
prima ondertapijt, goed op maat te knippen en te leggen. Snelle levering.
Mooi kleed prijs waardig
Goede kwaliteit en snelle levering
Rond tapijt, precies zoals op de foto. Vriendelijk geprijsd en snel geleverd.
Perfecte service kleed binnen 1 dag in huis prettige mensen aan de telefoon top service
Ik ga de volgende keer opnieuw bestellen bij Vloerkledenloods.nu.
Super mooi kleed heel blij mee goed geholpen door de klantenservice omdat ik in eerste instantie verkeerde kleur had besteld werd probleemloos aangepast.
Goed geregeld door snelle levering en het is een mooi kleed. Leuk dat het aan 2 kanten is te gebruiken
Snelle en vlotte levering van kwaliteits producten
De site is overzichtelijk en duidelijk. Alleen jammer dat de bezorgdienst een tijd aangeeft tussen 8 en 18 uur en geen betere benadering doorgeeft. Uiteindelijk werd het pakket na 20 uur bezorgd. Beetje jammer van de tijd dat je iemand in huis haalt om daarop te wachten.
Toevallig kwam ik op de website van Vloerkledenloods. Ik was op zoek naar een kleed voor buiten. De keuze was ruim en ben kunnen slagen. De kwaliteit lukt gies en de levering was lekker snel. Zeker een aanrader.
Prachtig rond kleed van jute zeer tevreden
Leuk kleed, goede kwaliteit, staat mooi, snel geleverd, goede orijs
Snelle levering en goede service
Kleed werd erg goed verpakt aangeleverd door een voor mij onbekende transporteur. De transporteur is wellicht het enige mindere puntje. De levering zou plaatsvinden tussen 8 en 18uur.
Laat in de middag 2 tapijten besteld en de volgende ochtend waren ze al geleverd! Zeer tevreden over de snelle levering en de tapijten zijn ook mooi van kwaliteit.
Prachtig een eenvoudig kleed voor weinig geld!
Originele beoordeling
Hallo De zending is door pakketdienst naar verkeerde regio gestuurd. Ik ontving dit bericht zaterdag: Packs TT Onze excuses. Uw zending is naar een verkeerde regio gesorteerd en kan vandaag niet worden bezorgd.. Nog geen bericht over nieuwe bezorgdatum gekregen. Groet
Snelle levering, defect aan kleed doorgegeven, meteen reactie en wordt omgeruild
Snelle levering, het was goed verpakt, mooi product. Kortom aanrader
Ik ben superblij met mijn vloerkleed, het maakt de badkamer helemaal af! Geweldig