Bestellen en de volgende dag ligt het kleed op zijn plaats dat is pas een goed bedrijf!
Bestelde stalen snel ontvangen waarna we m.b.v. de stalen de kleur en patroon van het vloerkleed hebben kunnen bepalen. Vervolgens binnen de beloofde leverperiode het kleed ontvangen en het deed volledig aan onze verwachting.
Kwaliteit van het kleed is goed en mooi. Alleen jammer dat we een dag voor niks thuis zijn gebleven voor de levering kregen in de avond een berichtje dat het de andere dag zou worden geleverd
Veel keus en de levering ging vlot.
Prachtig kleed en supersnelle levering
Snel geleverd,
Mijn ervaring met vloerkledenloods.nl is zeer goed. Goede ervaring telefonisch en per mail. Zeer zeker aan te raden!
Goede kwaliteit Prima op de hoogte gehouden van de status
Snelle en goede service! We zijn blij met ons mooie, nieuwe vloerkleed!
Mooi kleed precies zo als ik verwachte, snelle levering.
Helemaal top... mooi kleed!!
Binnen 1 werkdag ontving ik mijn kleed. Kleed zoals verwacht na het lezen van de omschrijving. Ik ben en erg blij mee!
Mooi karpet en snelle levering!
Het kleed was snel binnen en voldeed helemaal aan de verwachtingen. Ziet er mooi uit en goede kwaliteit.
De levering was snel, bij aankomst een gat in het kleed. ( niet zichtbaar).Contact opgenomen met de klantenservice en ze boden gelijk aan het kleed om te ruilen. Ik heb er echter voor gekozen om hem te houden en een stukje duck-tape op de rug te plakken. Toen werd ik voor 15% gecompenseerd. Top
Alles is snel en goed verlopen. Goed op de hoogte gehouden van bestelling tot levering
Voor het eerst een online bestelling gedaan bij Vloerkledenloods.nl. Ruime keuze, goede prijzen. Materiaal was belangrijk, wij wilden geen plastic. De levertijd van ons buitenvloerkleed zou 4 weken zijn. Klopte precies. Keurig op tijd geleverd. Perfecte kwaliteit; geen plastic, maar geweven stof. Staat super op onze vlonder. Heel blij mee!
Snelle levering goede kwaliteit en vriendelijke klantenservice.
Vandaag besteld en de volgende dag bezorgd! Supersnel en een vriendelijke bezorger.
Op afspraak (covid) een bezoek aan de showroom gebracht. Enthousiast ontvangen en heldere uitleg gekregen. Na een paar dagen een bak en locker besteld, beiden voor een zeer schappelijke prijs. Artikelen waren op voorraad en binnen 5 werkdagen bezorgd. Top hoor !
Ik kreeg bericht van de bezorger dat mijn vloerkleed de volgende dag werd bezorgd. Dit kwam slecht uit omdat ik op vakantie was. De Vloerenloods heeft er toen voor gezorgd dat mijn kleed een week later werd bezorgd. Dat noem ik nog eens service!
Ik dacht het kleed pas na een maand te krijgen, maar kreeg hem al de volgende week. Het is echt een prachtig kleed ben er erg blij mee, hij lijkt van goede kwaliteit te zijn, echter moet hij nog bewijzen of hij zo blijft natuurlijk
Bestellen en versturen prima Het leveren was schandalig de bestelling was gewoon tegen de voordeur gezet terwijl we niet thuis waren er was niet aangegeven welk tijdstip ze zouden komen
Tapijt wat niet aan mijn verwachting voldeed is op eigen initiatief van onderneming vervangen door uitstekend ander tapijt. Hele snelle levering door aardige leverancier. Top service!
Originele beoordeling
Prijs was goed, levering was snel alleen tapijt was niet goed opgerold waardoor er om de zoveel centimeter knakjes zitten en dus niet mooi strak op de grond ligt. Ik vraag mij af of dit nog goed gaat komen. Jammer...