Snelle levering volgens afspraak

Mooi kleed zoals op de website!

Gewoon goed!

goede en snelle levering

top

Super !!

Vandaag besteld en morgen in huis !! Super levering en goeie kwaliteit!!

Het zou alleen fijn zijn geweest om een aflever afspraak te kunnen maken.

Snelle levering, prachtig kleed

Makkelijke manier om te bestellen via vloerkledenloods. Het kleed werd snel geleverd, mooie kwaliteit en de kleuren matchen met die op de foto.

Mooier dan afgebeeld.

Snelle levering, en fijn dat het after pay is want dan betaal je pas als je tevreden bent en niet weken hoeft te wachten op terugbetaling zoals bij vele bedrijven het geval is of dat terugsturen een probleem is omdat het toch betaald is. PRIMA!!!!

Geweldig!

Fantastisch mooi kleed, zó blij mee! Ligt prachtig, bobbelt en verschuift niet.

Goed correct

Correct Maken belofte waar

Dinsdag nestelt volgende dag in huis dus ik zeg top service

Verkeerde maat geleverd

De afgesproken maat werd niet geleverd. Het is afgesproken maatwerk.Dus retour, maar er werd gemeld dat de leverancier/maker dan fotos wilde als bewijs. Er werd niet geleverd wat overeengekomen is. Tochvloerkledd retour. We wachten nu af of alsnog op korte termijn het goede wordt geleverd. We hebben nog vertrouwen dat het goed komt, maar....eerst maar eens zien of het gebeurt en hoe snel...

Prachtig kleed en goede service

Het kleed wat ik heb besteld is prachtig! Het is 4x3 meter, dus nogal groot en dan is het best spannend om het online te bestellen. Maar de foto's op de site klopten helemaal, de levering was heel snel en het kleed is echt heel mooi. Heel tevreden dus!

verkeerde voorstelling van kleur

Ik heb een vloerkleed van de site besteld, waarbij de kleur zwart werd vermeld. Toen ik het vloerkleed thuis kreeg zag ik meteen dat het geen zwart was maar antraciet. Er was ook geen alternatief voor mij (zwart rond vloerkleed). Geweldige service: ook al heb ik de verpakking al weggegooid(!) het vloerkleed wordt kostenloos bij mij opgehaald en ik krijg mijn geld terug!

Erg goed geholpen. Snel een offerte ontvangen en alles keurig op tijd geleverd.

Volgende keer weer

Mooi kleed, snelle levering

Ik ben ontzettend blij met het kleed, ligt al onder de overkapping. Binnen een paar dagen geleverd, super blij mee

Super, direct nog een bestelling geplaatst

Helaas na bestelling was het niet duidelijk wanneer de levering plaats vond maar verder TOP, hebben gelijk nog een bestelling geplaatst.

Mooi kleed, kleuren komen overeen Met foto

Goede kwaliteit

Prima! Snel geleverd!

Goede prijskwaliteit, snel geleverd, netjes verpakt. Contact via de chat gaat ook goed en snel.

Ons vloerkleed is binnen een paar dagen geleverd. Netjes verpakt. Er zat, na het openen wel wat rotzooi op het kleed. Een kleine bruine plakkerige substantie (leek op een platgedrukte rozijn) en wat kleine takjes(?). Dit was zo verwijderd. Ondanks bovenstaande alinea zeer tevreden. Het kleed ziet er mooi uit. Prijs/kwaliteit verhouding is top!

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede ervaring me het bestellen van een vloerkleed. Snel geleverd en van goede kwaliteit. Verder werden mijn vragen ook snel via de mail beantwoord.

Top webshop!

Heel snel, heel netjes en heel mooi!

Goede, snelle levering. Prachtig kleed!

Heel blij met mijn recente aankoop. Zondag besteld, dinsdag al in huis! En wat staat het kleed mooi in ons interieur. Super!