Prachtig kleed van goede kwaliteit, snel verstuurd! Erg blij mee!!
Al een dag na de bestelling lag het kleed bij ons op de vloer. Mooie kleur en goede kwaliteit
het in staal werd vlot geleverd in meedere kleurvarianten ; uiteindelijk was 200x 300cm te klein en maatwerk zou iets te duur uitgevallen zijn..... Hartelijk bedankt
Helaas paste het bestelde vloerkleed niet in ons interieur. Retourneren was geen enkel probleem. We kregen een leuke reactie op het mailtje waarin ik het retourneren aangaf. Nu nog even afwachten of ze het geld ook binnen redelijke termijn terugstorten. Ik heb er wel vertrouwen in.
Makkelijke site, veel keus. overzichtelijk en makkelijk betalen. Bestelling is eerder geleverd dan verwacht.
Prima levering, goed ingepakt
Super snel geleverd en het vloerkleed voldeed geheel aanneemt verwachtingen!
Snelle levering en een tapijt zoals omschreven!
Online vloerkleed uitgezocht en besteld. Kregen keurig een bevestigingsmail waarin aangegeven dat kleed met 1 tot 2 weken zou worden bezorgt. Het kleed was er met precies 1 week. Dus alles goed geregeld.
heel leuk vloerkleed gekocht van jute en super snel geleverd. heel blij mee !!
Super snelle levering En goeie service Hadden een vloerkleed te klein uitgezocht,kon kosteloos omgeruild worden.. Volgende dag al in huis
Het bestelde kleed ziet er goed uit, werd snel geleverd en oogt beter en sfeervoller dan menig kleed voor dubbele prijs.
Heel blij met het bestelde vloerkleed. Snelle levering en prima bezorging.
Er was een probleem met mijn bestelling, die was op de een of andere manier niet goed doorgekomen. Gebeld waar mijn bestelling bleef en toen ging alles in sneltreinvaart en had ik het de volgende dag in huis.
Fijn en snel geregeld allemaal
Goede service!
Heel mooi tapijt en snelle levering.
Duidelijke website en ook het bestellen snel en gemakkelijk. Alleen jammer dat "voor 17.00 bestel, morgen in huis" niet gelukt is. Dit lag niet aan Vloerkledenloods.nl omdat ik de verzendbevestiging plus track en tracé via e-mail dezelfde dag ontving. En het product voldoet geheel aan mijn verwachtingen, bedankt.
Moeilijk vanaf een plaatje te kopen, maar toch gewaagd. Snel geleverd! Tevreden.
Goede prijs/kwaliteit verhouding, en snelle levering. Top.
Zoals hierboven gezegd, gewoon goeie. Alleen vond ik op de foto van het product niet 100% goed te zien hoe het product er in het echt uit zag..
Na aankoop van een vloerkleed was ik niet helemaal tevreden. Binnen no time werd er een ander vloerkleed opgestuurd.
Snelle levering, mooi kleed. We hebben hem alleen nu liggen maar de randjes blijven omhoog krullen. We hopen dat dat snel goed trekt... Waarschijnlijk moeten we even geduld hebben :)
Hele goede kwaliteit jutte vloerkleed ontvangen. Het geld waard. Tevens een snelle en goede levering. De vloerkleed was goed ingepakt.