We hebben een vloerkleed besteld en hadden het de volgende dag in huis echt snel en correct.
De vloerkledenloods heeft een ruim assortiment. Eenmaal een keuze gemaakt is het plaatsen en betalen van de bestelling eenvoudig. Het kleed werd netjes verpakt zeer vlot afgeleverd.
Keurig op tijd bezorgt,wat ik wel kwijt wil dat hij niet netjes opgerold zat ,waardoor er een vouw in zat die nu moeilijk weg trekt ,maar we hopen dat dit wel gebeurd
Ik zocht een bijzonder kleed in een bijzondere vorm en dat is uitstekend geregeld.
Product zoals omschreven. Levering volgens afspraak Vloerkleed keurig verpakt op een rol
Alleen jammer dat je voor retour 14 euro moest betalen .En ik kocht toch een andere kleed .moet je de retour zelf betalen dat vindt ik jammer .
Perfect, snel geleverd. Mooie site, makkelijk zoeken met de filter functies
Prima levering, snel in huis!
Het produkt was goed ingepakt.
Snelle en correcte levering aan huis.
Ze hebben goed meegeholpen en uiteindelijk 2 perfecte stalen ontvangen voor ons ontwerp.
Mat beviel niet maar goede service
Het vloerkleed wat ik had besteld werd snel geleverd. Helaas beviel deze niet en heb ik het kleed terug moeten sturen. De retourzending is weer snel verwerkt en de terugbetaling was een dag later al geregeld, heel fijn!
Mijn ervaringen zijn heel positief op alle vlakken.
Prachtig kleed maar het was niet zoals omschreven. Crème kleurig met grijs. Het is crème met bruin tinten. Heb hem 1 dag in de kamer gehad en vond het tich niet mooi. Alles natuurlijk weggegooid om terug te sturen omdat we in onze verhuizing zitten. Ja,...........spijt. Opgerold en op de slaapkamer kast gelegd. Mvg, Gera Rinia
Uitstekende service! De vervoerder had het niet afgeleverd. Ze hebben direct een nieuw kleed opgestuurd en ons op de hoogtegehouden van de nieuwe levering, top!
Snelle service en een mooi product
Snelle service, gratis levering. Mooi kleed!
Is zeer goed,en snel
nog steeds geen pakket gekregen, transporteur niet bereikbaar
Ik heb op vrijdag het vloerkleed besteld, de volgende dag werd deze al geleverd. Tip, geef de mogelijkheid om een andere leverdatum te selecteren (of heb ik dat gemist) aangezien wij zelf niet thuis waren de volgende dag. Overigens netjes bij de buren afgegeven
Bezorger zegt afgegeven bij de buren, maar die hebben niets ontvangen... uiteindelijk goed opgelost met vloerkledenloods.nl
Originele beoordeling
Nadat het niet ontvangen is, zou t direct opgestuurd worden. Hierbij is het door verkeerde bezorging weer niet ontvangen. Bezorger zegt afgegeven bij de buren, maar die hebben niets ontvangen...
Voldoet aan mijn verwachting