Precies zoals op de foto. Niet te duur en binnen een dag geleverd!
Veel keus, snelle levering, heel goed verpakt.
Ik kocht een leren kleed, prachtig! We zijn er erg blij mee! Dit kleed gaat nog jaren mee.
Een mooi vloerkleed besteld voor in de slaapkamer. De kleur is in het echt precies zoals op de website. Prima kwaliteit en het was een leuke aanbieding. Snel geleverd ook. Zelfs in lockdown tijd. Super tevreden!
Het vloerkleed was niet goed afgewerkt. Jammer en maar een heel dun kleed, prijs/kwaliteit vind ik daarom niet in verhouding.
Goedemorgen Annemiek, Wat jammer dat het vloerkleed niet goed is afgewerkt. Zou je ons een foto van het vloerkleed met je ordernummer naar ons kunnen mailen? Dan kunnen wij het met je oplossen! Wij horen graag van je! Met vriendelijke groet, Team Vloerkledenloods
Prijs/kwaliteit verhouding is ver boven gemiddeld
goede kwaliteit/prijs verhouding, snel geleverd
Super gaaf jute kleed besteld altijd lastig als je het niet kunt zien maar ik ben zeer blij verrast! Erg mooie kwaliteit en snelle levering
Goede service en hele snelle levering!
snelle levering, en een mooi kleed
Dun, maar met goed onder tapijt geen enkel probleem. Mooie kleuren. Prima prijs/kwaliteit.
Gratis stalen aangevraagd, kwamen erg laat maar netjes vooraf gemeld, echter. Ket je op eigen kosten 7,20 euro terugsturen, misleidend om als gratis aan te prijzen.
Prima geregeld en mooi kleed netjes afgeleverd
Goed berijkbaar
prima site, afhandeling, levering.
Mijn 1e vloerkleed die ik thuis kreeg was niet de kleur die ik had verwacht. Omruilen mocht en.heb dit ook gedaan. Kost €10 Nu een prachtig vloerkleed ontvangen. Dit alles is binnen 2 weken geregeld. Top!
Snel geleverd en heel blij met mijn tapijt!
Goed Snel Duidelijk
Onlangs een vloerkleed besteld bij deze webshop. Volgende dag al geleverd! Netjes verpakt en precies zoals op de webshop. Zeer tevreden met het kleed en over de prijs!
Snelle levering, netjes verpakt voor transport
Snelle levering. Goede kwaliteit voor een mooi prijs
Snelle levering en een mooi kleed!
mooi kleed, netjes op tijd geleverd
Duidelijk. Zeer snelle levering.
Wat een gaaf kleed! Snel geleverd en keurig verpakt. Krijg er enorm veel reacties op...