Leuk kleed. Op tijd geleverd.

Het vloerkleed voldeed aan de verwachtingen. Jammer alleen dat er geen antislip onder zit maar die heb ik er zelf opgeplakt. Even onduidelijkheid over de levertijd maar werd prima opgelost toen ik daarover belde.

De oplossing voor de retourkosten worden vergoed en via de telefoon goed uitgelegd dat Vloerkledenloods de fout erkend.

Direct bezorgd, alles naar verwachting

Mooi kleed, snelle bezorging.

Zeer teleurstellend

Op de website een afgeprijsd wollen vloerkleed gezien. Aangezien wij het vloerkleed graag nog even in het echt wilden bekijken zijn we naar de showroom gereden. Daar aangegeven waar we naar zochten. Vervolgens bleek dat het een fout op de website betrof: de prijs bleek verkeerd te zijn ingevoerd op de site. De verkoper weigerde het vloerkleed te verkopen voor de prijs waarvoor het online werd aangeboden, en tevens wilde hij niet tot een tussenoplossing komen. In onze ogen ben je als bedrijf verplicht om een product te leveren voor de prijs waarvoor je het aanbiedt. Inmiddels is de prijs op de website aangepast.

er is nog niet gereageerd op mijn email.

er zitten weeffouten in het karpet. Hiervan heb ik foto's opgestuurd via de mail. Dezelfde dag. Het kleed is eerder heel mooi, staat hier goed in de kamer. Gistermiddag zag ik ineens twee witte vlekken, die ik eerder nog niet had gezien. Is het karpet behandeld met bleek? Ik zou er graag meer over weten, ook over wat ik met die weeffouten moet, kunnen er gaten ontstaan?

Product zoals verwacht

Goede snelle levering

Kleed besteld, zat een gekke plek in. Mail gestuurd en werd binnen een aantal dagen omgeruild. Wat een service! Bedankt!

Ik ben tevreden

Het is een gok om via internet een kleed te kopen. Toch heb ik het gedaan. Gelukkig geen spijt. Geen gedoe alles snel en op tijd geleverd. Heel fijn.

De juiste schroeven ontbreken van de stoel en geen gaatjes in zitting dus stoel onbruikbaar.

Míjn ervaring is de levertijd van mijn eetkamerstoelen was snel alleen jammer dat de juiste schroeven ontbreken en er geen gaatjes onderaan de zitting zijn geboord van een stoel dus een stoel is onbruikbaar. Dus nu maar afwachten wat er gaat gebeuren en hoelang het gaat duren .Heel vervelend dat je overal achteraan moet gaan omdat een product niet goed geleverd wordt.

Snelle en flexibele service

Het vloerkleed werd veel sneller geleverd dan verwacht. Helaas was het verkeerde kleed geleverd, maar er werd meteen een snelle omruiling geregeld, top!

Uitstekende ervaring!

Mijn ronde jute vloerkleed werd binnen de levertijd geleverd en voldeed exact aan de verwachting. Blij mee!

Heldere en fijne website Goede service qua bestelling en levering En de leuke kortingsbon bij de bestelling doet het tijd goed :)

Goede service.

Dit is mijn 2de kleed dat ik bestel en ben super blij met contact en snelle leveringen. Was zelfs mijn kortingscode vergeten en kreeg toch de korting alsnog. Alleen maar lof!!

Professioneel en erg hulpvaardig bij vragen en toch in deze drukke tijd, snelle levering!

Zeer goede ervaring.

Snelle levering, echt top!

Snel en prima geregeld. Wel een erg dunne kwaliteit van het vloerkleed.

geweldig bedrijf

snel perfect geleverd .

Mooi kleed

Keurige levering

Snelle levering, duidelijke communicatie en mooi product.

Snelle levering en blij met het product

We zijn tevreden met de snelle levering, zelf in Sinterklaastijd en zijn blij met ons vloerkleed.

Snel en zorgvuldig..goed product.

Direct geleverd... top

Alles verloopt prima volgens de voorwaarden die op de website staan.

Een prettig samenwerking en daar waar nodig is ook samen zorgen voor een oplossing . Erg fijn dat er daarna ook nog even contact is of het afgesprokene ook gedaan is.

Dinsdagmiddag heb ik na lang zoeken toch kunnen kiezen welk vloerkleed ik wil hebben. Ik heb besteld en binnen 24 uur ligt het in mijn woonkamer. Het is prachtig!

Online besteld, prachtig kleed, snel in huis !

Prima adres, grote sortering!

stoer betaalbaar vloerkeed

na lang zoeken eindelijk een stoer en betaalbaar vloerkleed gevonden bij vloerkledenloods.nl. Het vloerkleed komt overeen met de foto. Snelle levering. Alleen jammer dat je geen track en trace code ontvangt van de vervoerder. Ik vond het spannend of het wel of niet geleverd werd. Aangezien er nogal wat klachten zijn over de vervoerder. Wel snelle reactie van vloerkledenloods over levering. Over het vloerkleed ben ik super tevreden.