Gaat

Heel erg jammer dat als het product niet aan de verwachtingen voldoet de klant opdraait voor de verzendkosten

Twee kleden gekocht deze maand

Met het eerste kleed waren we tevreden. Voldeed aan alle verwachtingen. Ook het tweede kleed is helemaal top. Kleuren en materialen zijn zoals beschreven. Levertijd was snel.

Super kleed, supersnel bezorgd!

Kleed uitgezocht en het lag de volgende dag al op de slaapkamer. Mooie kwaliteit en niet duur. Heel tevreden.

Drie keer is scheepsrecht :)

Ik heb een groen kleed besteld en tot twee keer toe een rood kleed ontvangen. Toen ik hier melding van maakte werd ik overigens uiterst klantvriendelijk te woord gestaan en uiteindelijk heb ik het goed kleed ontvangen. Maar het is dus wel handig om de kleur te checken.

Grote kleurverschillen op foto's

Positief is de snelle levering. In tegenstelling tot reviews van anderen, vond ik dat de kleur van het kleed niet overeenkomt met de foto's. Toen ik vervolgens verder zocht naar een lichtkleurig kleed, viel mij op dat ook bij de andere vloerkleden enorme verschillen zitten tussen de foto's van een kleed. Dat maakte dat ik het niet aandurfde om het kleed om te ruilen voor een ander. Helaas 15€ kwijt aan retourkosten.

Goede service en kwaliteit!

Betrouwbare bron

Mooi kleed & snel geleverd

Mooi kleed, prima prijs en snelle levering

Zeer mooi kleed.

Goede duidelijke website. Kleed vloldeed goed aan beeld op wesite. Bezorging volgens afspraak. Zeer tevreden

Ik heb een heel leuk tapijt gekocht voor mijn dochter. Qua prijs kwaliteit zit dit echt wel goed! Levertermijn: gezien dit moest geleverd worden in België, was dit binnen 2 werkdagen bij ons. Super!

Goed en reageren ook keurig bij vragen

Kleed komt overeen met foto’s. Ging even wat mis met factuur, maar werd direct keurig opgelost.

Helemaal blij

Net geleverd

Mooie prijs en snel geleverd

Tapijt van Petit Tapis besteld aan een heel scherpe prijs op Black Friday en zeer snel geleverd. Ik ben zeer tevreden over mijn eerste ervaring!

Snel, goed prijs, netjes

Snelle service, overzichtelijke website

Snelle levering en heel tevreden met mijn nieuwe vloerkleed

Mijn ervaring met Vloerkledenloods.nl is dat zij doen wat ze beloven. Snelle levering en het vloerkleed is precies zoals omschreven. Ik ben een zeer tevreden klant.

Vloerkleed is top, bezorgdienst kan wel "iets" beter

Het vloerkleed bevalt uitstekend, precies wat ik me had voorgesteld. De aflevering verdient nog wel wat aandacht. Zaterdag zou er tussen 8 en 18 uur geleverd worden, hele dag thuis moeten blijven omdat een nauwkeurig tijdslot niet gegeven kon worden. Niets ontvangen, de levering bleek geannuleerd te zijn vanwege "calamiteiten". Helaas zonder mij daarover te informeren. Volgens de track en trace zou er nu op maandag geleverd worden. Maandagochtend de vervoerder gebeld maar die was ivm Corona alleen nog via mail bereikbaar. Toen Vloerenkleedloods gebeld. Zij hebben contact opgenomen met de vervoerder en mij werd verzekerd dat er 's-middags geleverd zou worden en dat ze nog bellen voor een tijd. Krijg ik 's-middags een mail van de vervoerder dat het vloerkleed te groot zou zijn voor hun netwerk. Een vloerkleed van 250x300 cm, rijden ze met Smarts? Vloerkledenloods gebeld en het vloerkleed wordt idd niet geleverd. Volgende afspraak was dat er woensdag geleverd wordt. Na nog wat aandringen en boze woorden mijnerzijds kreeg ik zelfs een bruikbaar tijdslot van 2 uur. En zowaar: het vloerkleed is idd 's-woensdags keurig op tijd afgeleverd. Zoals gezegd, dit hele proces kan wel "iets" beter. Tot slot de aftersale van Vloerkledenloods, die is dik op orde. Het ongemak is op een nette wijze goedgemaakt, waarvoor mijn dank.

Snelle levering, mooi kleed!

Snelle levering, mooi kleed!

Mooie mat snelle levering

Mooie mat snelle levering

Besteld en de volgende dag in huis perfect

Heel goede ervaringen met get bedrijf

mooi kleed, snel geleverd

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe kleed. Het werd snel geleverd en was goed verpakt. Het ziet er net zo mooi uit als het plaatje. Blij mee!

Snel en goede service

Prachtig kleed besteld en deze werd de volgende dag al bezorgd

Snelle levering, klantenservice is goed bereikbaar en het vloerkleed is ontzettend mooi! Heel tevreden!

1 woord toppie,een vloerkleed besteld kleur en materiaal prima

Mooi kleed, snel geleverd

Heel tevreden met ons matje en goede levering!

De bestelling is goed gegaan, het vloerkleed is netjes bezorgd. De franjes waren op een paar plekjes los, maar dat heb ik zelf opnieuw vastgezet. Mooie vloerkleed voor deze prijs. Ben er tevreden over. De afterpay is ook gewoon netjes af gehandeld