Realistische foto’s op de website waardoor je niet opeens een andere kleur thuis krijgt dan je eerst dacht! Snelle service en goede prijs-kwaliteit!

Snel, goede kwaliteit

Mijn bestelling werd volgens afspraak geleverd, ziet er netjes uit (zoals op de foto) en lijkt van goede kwaliteit. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

prima behalve bezorging

De Vloerkledenloods heeft prima werk gedaan en het product is top, maar over de bezorging via Packs ben ik zeker niet te spreken. Er zullen weinig bedrijven zijn met een lagere waardering dan Packs: opgegeven leverdata en de manier van afleveren is met een woord: slecht. Maar Vloerkledenloods zelf beoordeel ik heel goed.

Supergoed

Supersnel en heel goed verzorgd

Ik kan niet anders zeggen dan top. Hele snelle levering en prijs kwaliteit verhouding super.

Goede service!

Snelle, correcte levering. Helaas viel de kleur van het vloerkleed anders uit dan verwacht. Goed contact met klantendienst!

Zeer snel

Fijne site en een snelle bezorging.

Uitstekende webshop

De bestelling verliep vlot. Het vloerkleed was stevig verpakt en was ook nog eens waterdicht. Na openen voldoet het vloerkleed helemaal aan onze verwachtingen (hij is zelfs mooier dan op de plaatjes!). Wij zijn er erg blij mee. Vloerkledenloods echt een aanrader!

Alles was goed! Helemaal tevreden

Volgende dag al in huis , mooi kleed voor een mooie prijs:)

Supersnelle levering

We hebben een vloerkleed besteld en hadden het de volgende dag in huis echt snel en correct.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

De vloerkledenloods heeft een ruim assortiment. Eenmaal een keuze gemaakt is het plaatsen en betalen van de bestelling eenvoudig. Het kleed werd netjes verpakt zeer vlot afgeleverd.

Keurig op tijd bezorgt,wat ik wel kwijt wil dat hij niet netjes opgerold zat ,waardoor er een vouw in zat die nu moeilijk weg trekt ,maar we hopen dat dit wel gebeurd

Snel

Prima geregeld!

Ik zocht een bijzonder kleed in een bijzondere vorm en dat is uitstekend geregeld.

snel bezorgd en netjes verpakt

Product zoals omschreven. Levering volgens afspraak Vloerkleed keurig verpakt op een rol

Levering super

Alleen jammer dat je voor retour 14 euro moest betalen .En ik kocht toch een andere kleed .moet je de retour zelf betalen dat vindt ik jammer .

Mooie site en snelle levertijd

Perfect, snel geleverd. Mooie site, makkelijk zoeken met de filter functies

Prima levering, snel in huis!

Prima levering, snel in huis!

Het was er snel en het produkt was geheel naar onze wensen.

Het produkt was goed ingepakt.

Snel en goed geleverd.

Snelle en correcte levering aan huis.

Ik wilde een staaltje

Ze hebben goed meegeholpen en uiteindelijk 2 perfecte stalen ontvangen voor ons ontwerp.

Mat beviel niet maar goede service

Goede snelle service

Het vloerkleed wat ik had besteld werd snel geleverd. Helaas beviel deze niet en heb ik het kleed terug moeten sturen. De retourzending is weer snel verwerkt en de terugbetaling was een dag later al geregeld, heel fijn!

Heel er goed.

Mijn ervaringen zijn heel positief op alle vlakken.