Prima kwaliteit,lage prijzen.

2 ronde vloerkleden gekocht. Snelle en correcte levering. Na uitpakken bleek 1 kleed te groot. Deze hebben we zonder probleem kunnen ruilen voor een kleiner exemplaar . Deze was goedkoper en we hadden binnen 2 dagen het prijsverschil op onze bankrekening staan. De medewerkers in de winkel zijn zeer klantvriendelijk en helpen prima. Een pluim voor de vloerkledenloods en zijn medewerkers. Wij kunnen deze winkel aanbevelen.

Goede verkoopservice, met afhandeling voorzien van mailtjes over voortgang bestelling.

Correcte levering en aftershave sales

Betrouwbaar en professioneel.

Mooi kleed. Prima bezorging. Netjes en snel.

Het vloerkleed kwam netjes verpakt en snel geleverd. Top!

Ik heb de service als zeer goed ervaren. Er wordt duidelijk en tijdig aangegeven wanneer een item wordt geleverd. Als ik een cijfer zou moeten geven dan zou ik een 9 geven. Met vriendelijke groeten, Karla van der Valk

Prachtig vloer kleed. Snelle levering!

Snelle reactie na vraag over mijn vloerkleed. Inmiddels ontvangen, zit er prachtig uit!

Print vind ik erg mooi, kwaliteit viel me iets tegen, maar had ook geen persisch tapijt verwacht.

Het tapijt werd vriendelijk aan de deur bezorgt.....tijdsbestek was wel wat ruim, tussen 8 en 18.00 uur.

Snelle levering, prachtig kleed!

Gigantisch snelle levering, mooie website, gewoon top!

Viel een beetje tegen.

Ik had een mooi vloerkleed besteld maar er kon helaas geen vaste tijd aangegeven worden. Hoelaat het artikel precies geleverd wordt. Toen m'n kleed geleverd was was het niet de kleur die ik besteld had helaas. Ik had taupe besteld maar ik kreeg beige. Zonde want de kwaliteit zag er wel goed uit en een vriendelijke prijs. Ik stuur het helaas terug. Ik kreeg een track code voor de post maar die kon ik helaas niet openen dus kon niet volgen waar het pakket gebleven was. Zonde volgende keer beter.

Kleed snel geleverd, teruggestuurd omdat het niet dat was wat we ons hebben voorgesteld, klantenservice heeft snel gereageerd en alles goed georganiseerd. Super service!

correct en nette levering

zeer tevreden. netjes te woord gestaan aan de telefoon.

Heel mooi product voor weinig geld en sneller geleverd als verwacht

Helemaal top geregeld. Super ervaring!

Het kleed voldoet aan mijn verwachtingen en het werd supersnel geleverd.

Prachtig vloerkleed de andere dag netjes thuis bezorgd

Alles prima, service ook top

Snelle levering mooi produkt

Prachtige vloerkleed

onze woonkamer is erg gezellig en winterklaar met dit prachtige vloerkleed - bedankt!

Snel bezorgd

Volgende dag al bezorgd! Mooi kleed, wat aan de dunne kant maar met een onderkleed geen probleem

Goeie prijs kwaliteit verhouding. Veel keus. Snelle levering.

Rond kleed voldoet aan verwachting

Top!!!

Goede en snelle service Kleed nog mooier dan verwacht

Mooi vloerkleed

Het vloerkleed ziet er precies zo uit als op de foto op het internet. Ik ben er blij mee, bedankt!

Geweldig!!! Aanrader!!!

Snel en keurig geregeld!