Zeer snel geleverd, prachtige vloerkleed.
Prachtige berber vloerkleedjes rond besteld. Wat een kwaliteit. In een woord geweldig. Vandaag besteld morgen in huis dus hele snelle levering. Ook een fijne ervaring met de bezorgdienst waar vloerkleedloods mee werkt
Het bestellen ging erg vlot, en de levering ook. Echter vindt ik dat de communicatie door de bezorger beter kon. Zou dinsdags geleverd worden, dus moest er iemand thuis zijn. We kregen pas dinsdagmorgen door dat de levering vertraagd was. Dus voor niks een vrije dag ingeleverd. Moesten toen de dag erop weer thuis zijn. Gelukkig werdt het wel geleverd. Keurig verpakt.
Goede service. Ik werd erop geattendeerd dat ons kleed speciaal gemaakt zou worden en daardoor niet geruild kan worden. Dit is een top service. De bestelling gewoon gedaan en naar tevredenheid bezorgd.
Prima,snelle reacties, keurige bezorging en snellere levering dan aangegeven in het begin.
slecht
Werd snel geleverd, de kleuren zijn prachtig en past ontzettend goed in mijn huis qua maat en kleur. En niet te duur
Geweldig zo snel en keurig verpakt
Mooi vloerkleed met warme kleuren. Snelle levering. Aanrader.
Goede kwaliteit
Heel gemakkelijk bestellen en snel geleverd met goede communicatie omtrent levering. Het kleed is prachtig
De prijskwaliteit verhouding is zeer goed en de levering idem.
Duidelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd. Het kleed is van goede kwaliteit er tevreden
Ik kan niet anders zeggen ssn dat het goed is gegaan
Het vloerkleed komt overeen met de afbeelding, is van goede kwaliteit. Levering de volgende dag.
Snelle levering, keurig bezorgt en is exact zoals op de afbeelding staat.
Goeie service en goede afhandeling
Commande passée car la livraison était convenue « le lendemain ». Une semaine plus tard, toujours aucune nouvelle de celle ci. Le track & trace m indique toujours une livraison le mercredi 9! Nous sommes le 14…
Mijn bestelde vloerkleed was niet voorradig op moment van bestelling. Maanden gewacht maar toch netjes geleverd. Ben er blij mee!
Direct terug mailen en oplossingen bedenken
Het vloerkleed is naar wens, ziet er mooi uit en was snel bezorgd. Heb er al vaker kleden besteld. Het is het waard.
Prima geholpen, met mooie sortering vloerkleden. Het probleempje wat ik had, is meer dan goed opgelost.
Het mijn eerste ervaring met Vloerkledenloods en die is mij niet tegen gevallen. Het eerste kleed was niet meer op voorraad en door een belletje heb ik snel een nieuw kleed kunnen bestellen en deze was bijzonder snel in huis.
Goed geholpen. Behulpzaam geadviseerd
Prima.. netjes , goede communicatie en bezorging Prachtige kleed gekocht