Kleed snel geleverd, teruggestuurd omdat het niet dat was wat we ons hebben voorgesteld, klantenservice heeft snel gereageerd en alles goed georganiseerd. Super service!
zeer tevreden. netjes te woord gestaan aan de telefoon.
Helemaal top geregeld. Super ervaring!
Het kleed voldoet aan mijn verwachtingen en het werd supersnel geleverd.
Alles prima, service ook top
Snelle levering mooi produkt
onze woonkamer is erg gezellig en winterklaar met dit prachtige vloerkleed - bedankt!
Volgende dag al bezorgd! Mooi kleed, wat aan de dunne kant maar met een onderkleed geen probleem
Goeie prijs kwaliteit verhouding. Veel keus. Snelle levering.
Rond kleed voldoet aan verwachting
Goede en snelle service Kleed nog mooier dan verwacht
Het vloerkleed ziet er precies zo uit als op de foto op het internet. Ik ben er blij mee, bedankt!
Snel en keurig geregeld!
Snel geleverd en voldoet aan verwachting
Veel eerder bezorgd dan werd vermeld
snelle levering, goede communicatie
Mooi kleed, vandaag besteld en de volgende dag in huis, ik houd ervan dat het zo snel kan. Ik was echter iet minder gecharmeerd van de bezorgdienst Packs. Ik was niet thuis en de bezorger heeft het kleed daarom maar zonder berichtgeving achter te laten, in de hal van appartementencomplex gezet. Dat had ik liever anders gezien want het kon door iedereen meegenomen worden en ik wist van niks. Niet de eerste keer dat Packs zo met leveringen omgaat.
Zeer snelle en goede bezorging. Kleed voldoet aan alle verwachtingen. Prijs en kwaliteit is gewoon goed. Bij bezorgen zat er een vlek in het kleed. Dat kan gebeuren door transport. Gelijk werd een nieuwe aangeboden en een paar dagen daarna thuis omgeruild. Geen gedoe met retour bonnen of iets dergelijks. Gewoon top!
Het vloerkleed dat wij gekocht hebben, is geen dik tapijt. Wat je ook niet kunt verwachten voor het geld wat je ervoor betaald. Daarom is de prijs / kwaliteitsverhouding perfect. De kleuren komen overeen met de afbeelding op de website, al met al zijn we erg tevreden.
Er was een verkeerde maat vloerkleed geleverd maar met 1 telefoontje snel opgelost en de volgende dag al geruild voor de juiste maat.
Vlotte levering, Mooi kleed, goede prijs kwaliteit verhouding
Prachtig vloerkleed, mooie prijs.
Werd goed gecommuniceerd over de levertermijn. Product was zoals ik had verwacht en zoals de website het aanbood.