Ik was teleurgesteld over de kwaliteit en achteraf bleek ook dat ik zelf de verzendkosten moest betalen om te retourneren. Om deze reden zou ik nooit weer bij vloerkledenloods bestellen.
Zeker een aanrader
De jute mat kan ik nog niet beoordelen op kwaliteit. Wel ziet hij er goed uit en staat erg goed. Voor de snelle levering en handige verpakking kan ik alleen maar complimenten geven
Mooi kleed voldoet aan onze verwachting Super
Snel en keurig bezorgd
Mooie vloerkleden en snelle levering. Kleed gemaakt in België, dat vind ik heel goed (i.v.m. b.v. China) en gemaakt van viscose.
Ik kocht een rond juten vloerkleed, deze leek op de foto licht van kleur, helaas kreeg ik een donkere, dikke vloerkleed geleverd. Aangezien dit niet was wat ik zocht, heb ik hem terug moeten sturen. Dit kostte mij helaas 13 euro.
Via afbeeldingen in een zoekmachine bij jullie terecht gekomen en toen aangenaam verrast door de grote keuze. Alleen jammer dat er in de showroom/het magazijn in Leeuwarden bijna niets op voorraad was, terwijl op de website wordt beweerd dat je daar bijna alles in het echt kunt bekijken. Dat reisje hadden we ons kunnen besparen. Dus toch op alleen het plaatje op internet een kleed besteld en gelukkig viel dat goed uit.
Helaas staat het kleed niet mooi en moet ik het terug sturen ☺️
Het is een prettige betrouwbare service en een voor die prijs mooi tapijt, ga zo verder!!!
Supertevreden
Er is veel keuze in vloerkleden En de site zit goed in elkaar met duideljjke foto's en de bezorgdienst is ook goed in elkaar gezet
heel goede service en heel snelle levering
Ons ronde sisal kleed werd in 5 dagen kostenlos geleverd in Duitsland. Top!
in 1 woord... helemaal TOP! Snel, betrouwbaar, goede service, what you see is what you get!
Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen Zowel telefonisch en persoonlijk in de winkel De bezorging was ook prima in orde
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Goed telefonisch advies en snelle levering. Patchwork kleed niet van echt te onderscheiden, aanrader!!
Groot aanbod, redelijke prijzen en snelle levering.
We kregen een prima advies en de afleverservice was in één woord geweldig!
Wij zijn erg tevreden over de vloerkledenloods.nl. Duidelijke website, ruime keuze en snelle levering.
zeer tevreden
snelle levering, goede prijs en goede kwaliteit
Ook fijn dat je met AfterPay kan betalen