Keurig geleverd wat was besteld

Prima bedrijf, goede service en eigenlijk niets op aan te merken, een pluim.

Kleed is keurig geleverd alleen niet wat we zochten

De ervaring is tot nu toe goed. Dat het kleed niet naar onze smaak is, dat kan natuurlijk gebeten. Dus wij sturen het kleed terug.

Goed.

Ondanks dat er van beide kanten een mis communicatie was heb ik vandaag na drie maanden mijn vloerkleed mogen ontvangen. Het vloerkleed is precies zoals ik verwacht had. Ik ben er dus erg blij mee.

Mooi kleed en super snel geleverd!

Mooi kleed en super snel geleverd!

Uitstekende levering

Bestelling op tijd, helaas niet de juiste kleurstelling, meteen de dag erna een andere ontvangen.

Ruim 5 weken wachten op staal

Duurde erg lang voordat we de staal kregen en dit was niet de juiste, wel qua kleur, niet qua type uitvoering. Hierdoor kunnen we nog steeds niet beoordelen of het kleed past.

Snel en goed.

Snelle levering. Mooi vloerkleed,voldoet aan de verwachtingen. Aantrekkelijk geprijsd.

Ter plekke een kleed gekocht deze zomer. Maar we hadden de bank -die we in bestelling hadden-nog niet binnen. Volgens afspraak zouden ze het kleed opsturen als wij dat aangaven.. Dat hebben ze keurig netjes, op de dag nauwkeurig, gedaan... zelfs toen het pas begin november werd! Top service dus!

Goede ervaring

Snelle service, mooi kleed, blij mee

Snelle levering matige kwaliteit

Bestellen en de levering waren in één woord fantastisch. Snel helder en duidelijk. De kwaliteit van het kleed is van wat mindere hoogte. Plastic fantastic! Maar ik moet er wel bij zeggen dat je van een kleed van 240x300 eigenlijk ook niet mag verwachten dat het iets anders is dan wat er op de website wordt vermeld. kortom, ik zou zeker wél weer bij ze bestellen

Levering vloerkleed met verkeerde kleur . En uiteindelijk de goede kleur ontvangen.

Ik had een vintage vloerkleed besteld , alleen stond op de verpakking de goede kleur , maar in de verpakking was het de verkeerde kleur vloerkleed . Kan gebeuren. Na e-mail overleg , hadden we een regeling getroffen om het vloerkleed om te wisselen, dit is alleen nog twee keer gebeurd , dit kwam omdat de verpakking van de vloerkleden een verkeerde labeling vanuit het fabriek hadden meegekregen . Uiteindelijk toch de goede kleur vloerkleed gekregen, daarom heb ik Vloerkledenloods een 8 gegeven, omdat Vloerkledenloods er toch op stond dat we de juiste kleur vloerkleed zouden ontvangen en vanwege de goede service die ze geboden hebben.

heel goed!!

Ik had een vloerkleed besteld en de kleur viel een beetje tegen.. gebeld en omruiling was geen probleem. Gelukkig toch gehouden, maar de service was echt top!! een aanrader voor iedereen die geen tijd heeft om te winkelen.

Prima! Netjes dag erop bezorgd !

Goede ervaring, vloerkleed ook daadwerkelijk dag erop in huis !

Mooi vloerkleed en snel bezorgd

Mooi van kleur ,goede service en snel.

Heel goed.

Mooi kleed en snelle levering

Kleed voldoet aan de verwachting en werd spoedig geleverd!

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Prachtig product en snelle levering voor een goede prijs

Erg tevreden met mijn grote rotan kleed. De levering is super snel wat het kersje op de taart was.

Snel en netjes afgeleverd

Mooi tapijtje voor dat geld.

Alles prima .

Wat gedaan moet worden wordt ook netjes gedaan.

Precies wat ik verwacht had.

Super snelle levering zoals ze beloven ..voor 1700 besteld de volgende dag in huis. Vloerkleed voldeed precies aan mijn verwachting. Super blij mee!

snelle en correcte afhandeling

goede ervaring met Volero correcte afhandeling

Erg goed

Makkelijk bestellen en vlot bezorgd

Altijd n gok om t zo te bestellen,maar t heeft goed uitgepakt,prima kleed en sn elke levering en......leuke prijs

Uistekend

Snelle, correcte levering