Ontzettend snelle levering Heel netjes verpakt. Kwaliteit lijkt goed maar dat zal de tijd leren.
Ik vind de tijdsaanduiding voor het bezorgen wel erg ruim. Je zit de hele dag te wachten van 8 uur 'smorgens tot 17.45 uur. Kunt u niet beter een dagdeel aangeven? Of even een telefoontje van de chauffeur hoe laat hij het kleed komt bezorgen.
Het vloerkleed dat ik heb gekocht voldoet aan de verwachtingen. Met name de kleur was spannend want die is op de site niet goed te beoordelen. De levering zou tussen 8 en 18.00 uur zijn, en ik zou op de ochtend van die dag een nader tijdstip horen, maar dat gebeurde niet. Bellen bleek zinloos want de hele dag was Packs onbereikbaar wegens “drukte als gevolg van Covid 19”. Ik heb toen maar een mailtje gestuurd. Uiteindelijk om 10 voor 6 kwam dan toch het pakket. Het antwoord op mijn mail kwam bijna een dag later: mosterd na de maaltijd. Een transportbedrijf dat niet in staat is een soort planning te maken en daarover te communiceren, daar zou ik niet meer mee in zee gaan.
Aan te raden.
Snelle en goede levering.
Fijne website, goed op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot bezorging. Blij mee.
Mooi vloerkleed. Snelle bezorging.
Geleverd zoals beloofd, voor 17:00 uur volgende dag in huis. Nog even contact gehad met de klantenservice ivm huisnr en is direct opgelost en geregeld. En buiten dat ook nog een prachtig vloerkleed!
Ik had 3 kleden besteld om te kijken welke het mooiste stond. 1 uitgezocht maar moest alleen 1 maat groter. Werd binnen een dag geleverd en de andere werden direct retour genomen. Tegen betaling maar goedkoper dan zelf retour sturen. Super geregeld! Nu hopen dat het kleed ook lang mooi blijft
top!
Het vloerkleed via internet aangeschaft. Helaas was de kleur in werkelijkheid niet de kleur die we wilden hebben, kan gebeuren. Toen moest het kleed terug, netjes een afspraak gemaakt. Er zou een bevestigingsmail gestuurd worden met de track en trace voor de koerier die het kleed zou ophalen. Geen mail gehad.... Op de dag zelf nagebeld, bleek de afspraak helemaal niet in het systeem te zijn gezet... Nu een nieuwe afspraak gemaakt en wel een bevestiging gehad. Heel vriendelijk, maar kan beter!
Voor ons nieuwe kantoor een aantal vloerkleden online besteld. De volgende dag al in huis. We zijn er blij mee en ze staan prachtig. Dank voor de service!
Goede service, lekker op tijd en goede kwaliteit
Aanrader!! Snelle levering, snelle reactie op mail, zeer klantvriendelijk.
Voldoet aan de verwachting.
Levering volgens afspraak
Snel geleverd en helemaal zoals op de afbeelding. Echt blij met mijn vloerkleed.
Binnen 24 uur geleverd. Super fijn dat het snel geleverd is. Het kleed is ook erg mooi en fijn!
De bezorging ging niet perfect, maar Dat hebben hun goed opgelost! Vloerkleed is perfect
TOP
De site is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De levering heel snel daarna. Het kleed is prachtig, dus ik ben zeer tevreden.
Mooi vloerkleed en zeer snelle bezorging. Precies zoals op de foto’s online. Vriendelijke klantenservice.
Op tijd geleverd, keurig verpakt. Kleed is heel mooi.
Mooi vloerkleed en goede service