bestelling vloerkleed oke levering waardeloos.

De bestelling was vlot en correct, de levering waardeloos. Ik woon in Limburg, ik had in het weekend besteld en de order is verwerkt en op maandag kreeg ik een mail met de mededeling dat het vloerkleed op dinsdag werd geleverd tussen 8.00 en 18.00 uur. Daarom mijn werk verzet, afspraken verzet en de hele dag thuis, Kleed was betaalbaar maar mijn vrije dag niet, zelfs het sporten van 19.00 uur afgezegd en geen levering gezien. Het vervoersbedrijf waarmee ze in zee zijn gegaan is waardeloos, Er had even gebeld kunnen worden toch ??? Het vloerkleed werd op woensdag geleverd ergens in de buurt want nog een vrije dag kon ik er niet aan opofferen. Dus het totaal plaatje is negatief en kostbaarder geworden dan de bedoeling was. Tevreden over vloerkledenloods kan ik niet zeggen als zij inspraak hebben op de levering, over de snelheidsverwerking en zo van de order, die was prima. Met vriendelijke groeten. Mieke Jacobs

Goede prijs, snelle levering

Op zondag bestelde ik een kleed voor een goede prijs. Op dinsdag was het kleed er al. Helemaal naar tevredenheid. Ik zou hier zo weer bestellen.

Hartstikke goed en snel

Hartstikke goed en snel

Uitstekende service!

Snelle levering en het product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Mooi kleed en snelle levering

Kleed is zoals beschrijving en werd snel geleverd.

Vriendelijk en behulpzaam

We zijn prima geholpen bij het bestellen van ons vloerkleed. Geen moeite was teveel om uiteindelijk tot een goed resultaat te komen.

Snelle levering en goede service

Nu twee keer besteld, beide keren de volgende dag in huis. Goede prijzen en foto's.

Beetje chaotisch bestelproces, maar is goed gekomen

2 dezelfde kleden besteld in 2 verschillende maten. Beide op voorraad. Blijkt bij de zending toch weer niet. Er wordt er 1 geleverd vanuit Duitsland. (Vloerkledenloods.nl heeft ze dus niet zelf op voorraad.) De 2e levering kan 1 tot 2 weken duren. Binnen paar dagen toch een mail dat nr 2 geleverd wordt. Maar geen track and tracé. Gemaild; Nee hoor, kleed is nog niet op voorraad, kan nog 1 tot 2 weken duren. Dag later komt dus alsnog een track and tracé dat hij onderweg is. Beetje chaotisch proces dus. Uiteindelijk, precies een week later, beide kleden in huis. Keurige bezorger, die ondanks de corona maatregelen het kleed netjes voor mijn 85 jarige moeder even naar binnen brengt. De kleden zijn prachtig en volgens de beschrijving van vloerkledenloods.

De 2e bestelling. Binnen 1 dag netjes afgeleverd. Top

Prima snelle levering

Snelle levering, blij met de kwaliteit

Prima vloerkleed

Had wel een iets dikker kleed verwacht maar verder voldoet deze aan de verwachting

Geen communicatie over lange vertraging

Meerdere keren gecontact over de vetraging. Trage levering.

Mooi kleed

Iets minder dan 1 week geleverd en erg mooi kleed!

Prachtig vloerkleed, moeizame levering

Vloerkleed is van prachtige kwaliteit, geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Afbeeldingen op de website zijn zeer representatief.

Prima snelle levering

Twee dagen na bestelling was het vloerkleed onbeschadigd aan huis geleverd

Goede service, zeer snelle levering en super content van aankoop

Het aangekochte buitenvloerkleed voldoet volledig aan onze verwachtingen en is een leuke aankoop. Het materiaal is ook super degelijk.

Snelle levering en mooi kleed

Het kleed werd direct de volgende dag bezorgd, goed verpakt. Het kleed ziet er mooi uit

Prachtig product, snelle verzending

Wow is dit kleed voor buiten? Heel stijlvol en een goede kwaliteit.

Slechte communicatie

Niet op de hoogte gehouden worden van de levertijd. Op de site stond uit voorraad beschikbaar maar uit eindelijk na 8 weken nog niets ontvangen. Zelf er achteraan gemaild wanneer hij uiteindelijk zou komen. Via de chat geannuleerd, zou een bevestiging van de mail ontvangen, maar zit hier nog steeds ( na 4 dagen) op te wachten Vind de communicatie dan ronduit slecht. Ander kleed besteld met andere maatvoering en dat was wel ineens de volgende dag bezorgd.

Goede communicatie, lange levertijd

De lange levertijd was vast niet de oorzaak door de winkel maar door de leverancier verwacht ik. De vraag of ik een proefstukje van het kleed wilde was overbodig: ik denk niet dat dit uberhaupt mogelijk was. Idee is wel leuk. Superblij met het prachtige kleed.

Bijna niet te geloven. Voor 6 euro met 20 euro borg kreeg ik 2 stalen die ik thuis in de juiste kamer overdag en 's-avonds kon ervaren, binnen een dag toegezonden. Prachtige kwaliteit en hele mooie kleuren. Nu sparen!

Goede hulp winkel, slechte bezorging

DE service en hulp in de winkel waren prima, goed geholpen, goed advies. vandaag 12 september zou de tafel bezorgd worden, maar niemand gezien, ook geen telefoontje of mailtje gehad waarom er niet bezorgd werd, terwijl we de tafel wel betaald hebben.

Hele snelle levering

Slechte klantenservice

Levertijd vloerkleed bij bestelling 4-5 weken. Uiteindelijk na 8 weken geleverd. Je moet zelf erachter aan zitten om ook maar enige informatie te krijgen. Bezorgservice is ook waardeloos, tijdvak is tussen 08:00 en 18:00, oftewel je moet de hele dag thuis blijven.

Snelle levering, goed product.

Snelle levering, goed product.