Prachtig kleed en de volgende dag bezorgd! Super!!
Heb een hele mooie buiten kleed gekocht ben er heel erg blij mee ook makkelijk bestellen en snel bezorgd
Goeie kwaliteit voor een betaalbare prijs!
in de namiddag gesteld en de volgende ochtend in huis. Correct en snel. Prima!
snel besteld volgende dag in huis en buitenkleed voldoet aan alle verwachtingen
Besteld en de volgende dag al voor 10.00 aanwezig. Hoppa. Helaas met beschadiging maar dit was snel en zeer efficiënt opgelost door de klanten service. Mooie kleden goede kwaliteit.
Kwalitatief goed product en pakket voor de voordeur gezet zodat iedereen het had kunnen pakken.
Vlot besteld en geleverd. Voor 5sterren zou ik graag keuze hebben om ook met PostNL te kunnen laten verzenden.
Vloerkleed besteld, maar twijfelde aan de kleur. In overleg een andere kleur bijbesteld en ik mocht een aantal weken wachten tot beiden binnen waren zodat ik een goede keuze kon maken, top service!
Mooi kleed tegen een goede prijs. Komt goed overeen met de foto’s op de website. Super snelle levering. Binnen 24 uur.
3 september mijn pakketje besteld. Op een andere site zag ik hetzelfde kleed 15 euro goedkoper, maar dan zou ik het pas 10 september binnenkrijgen. Bewust voor de duurdere gegaan zodat ik het een dag later binnen zou krijgen. Omdat mijn adres verkeerd is doorgegeven aan de vervoerder, kon het niet geleverd worden. Na een telefoontje met de klantenservice waarin ik uitleg dat ik ervan baal, hoor ik dat ik het nu pas 9 september binnenkrijg. Ik snap dat het onmacht is, maar een tegemoetkoming was op zijn plaats geweest. Heb nu voor niks een duurdere variant besteld.
Waren vergeten op te sturen vond dit erg vervelend dat ik er achteraan moest.
2.5 sterren puur omdat ik het vloerkleed wat ik besteld heb mooi vind, maar de levering en het contact met de servicedesk ging niet van harte. Jullie moeten echt jullie beloftes na gaan komen en niet de klant keer op keer opnieuw contact met jullie laten zoeken na weer een loze belofte. Echt niet oké.
Voor 17 uur besteld volgende dag in huis. Mijn bestelling was 17.01 uur geplaats. Ik was benieuwd of het nog werd opgepakt. En ja, volgende ochtend werd de vloerkleed netjes verpakt bezorgd. Heel fijn en netjes.
Communicatie wanneer een bestelling fout gaat is er niet, zeggen dat ze de volgende dag terug bellen wat niet gebeurt... Binnen 24 uur reactie zoals op de site vermeld staat dat klopt ook niet.
Alles was snel en soepel toch nog een ding. Ik had een afleverwindow van 08.00 tot 18.00 Dat is kortom de hele dag. Gelukkig werd het afgeleverd rond 14.00 uur. Ik weet zeker dat dit nauwkeuriger kan worden ingepland. In ieder geval in de loop van de dag en zeker tijdens de route. U doet er uw klanten veel plezier mee.
Bijzonder klantvriendelijk en meedenkend!
Het kleed dat ik had besteld werd op de site omschreven als wit. Het was echter crème en je zag er totaal niet aan af dat het €279 had gekost. Zaten al wat halen aan, kortom niet mooi. Ik wilde het kleed retourneren, daar moest ik €20 voor betalen! Stond wel op de site aangegeven, maar alsnog belachelijk veel geld.
Snelle levering, groot assortiment, helemaal top
De mail is helder en duidelijk. Het bezorgen is prima en correct.
Mooi kleed besteld en snel geleverd. Zat ook goed verpakt en staat erg mooi in onze slaapkamer. Kortom: helemaal prima.
Goed product. Geen lange wachttijd.
Prettig
Zie boven...