Heb helaas 1 maand gewacht omdat hij was uitverkocht. Maar hij was dubbelverpakt zodat hij niet nat kon worden. Ben super blij en hij staat prachtig
Goede website. Mooi kleed, goede levering. Wij zijn dik tevreden. En bestellen hier zeker weer als we een nieuw kleed zoeken.
Het vloerkleed is tegen de voordeur aangezet, terwijl ik niet thuis was. Het stond in de stromende regen toen ik thuiskwam. Het vloerkleed was aan de randen nat.
Goed voor een volgende keer
Snelle en efficiënte dienstverlening
Formaat 190 x 290 Brinker Zabol laagpolig vloerkleed besteld. Was benieuwd hoe de kleuren zouden uitvallen omdat Brinker het kleed vrij donker gefotografeerd heeft. In werkelijkheid zijn de kleuren prachtig en warm. Heb direct een tweede, kleiner formaat bijbesteld, dat ook de volgende dag geleverd is. Met een ondertapijt voelt het vloerkleed zacht aan en blijft het mooi liggen. Een aanwinst!
Uitstekend! Snelle levering
Snelle levering... kleed te groot besteld.. binnen 2 dagen omgeruild voor de juiste maat. Gelijk antwoord als je mailt en telefonisch goed bereikbaar.
Website werkt fijn, was allang op zoek naar dit kleed & hier was die in de aanbieding! Geen problemen ervaren en snelle levering :)
Mooie, uitbereide collectie waarvan veel direct uit voorraad leverbaar. Online besteld en later ook nog goed en correct en telefonisch te woord gestaan. Levering was zeer snel!
Snelle levering en een prachtig buitenkleed. Erg tevreden
Donderdag had ik besteld en vrijdag werd het al geleverd. Mooi vloerkleed voor buiten. Netjes afgewerkt en mooie kleuren. Een aanrader!
Prachtig mooi vloerkleed, absoluut heel erg blij mee. Kleuren van het kleed zijn precies als op de foto's. Snelle levering en netjes verzonden.
Heel makkelijk bestelproces. Kleed werd snel geleverd
Vreselijk snelle levering. En we vinden t een vreselijk mooi kleed. Goede advisering ook nog!
Ik heb 16 weken moeten wachten op een tapijt met een verwachte levertermijn van 8 weken. Als ik na 10 weken bel om te vragen of ze al weten wanneer ze kunnen leveren. Is het enige antwoord dat ik krijg, sorry dat weten we niet zolang onze leverancier niets laat weten. Ik ben klant bij jullie, niet bij jullie leverancier. Ik verwacht een betere klantenservice dan dit.
Snelle levering mooi product
zou vervolgens tussen 16.00 en 18.00 bezorgen worden, niets ontvangen dus
het is een mooi stevig kleed, blijft goed liggen. Het was ook goed verpakt. Nadeel, bij nader inzien bleek het toch te klein en wil ik een grotere bestellen, maar retour kosten zijn voor jezelf. Ik had gebeld of hun die voor mij wilde betalen, omdat er nu één had besteld die groter is en dus veel duurder, maar nee...de retour kosten blijven voor mij. Erg jammer dit.
Duidelijke website, groot assortiment en snelle levering
Erg blij met het buitenkleed. Super snel geleverd, in de middag besteld en de volgende ochtend al bezorgd!
Buitenvloerkleed besteld. Het vloerkleed ziet er supermooi uit en de prijs/kwaliteit verhouding is goed. De levering en betaling met afterpay verliepen ook voorspoedig. Kortom een uitstekende ervaring!
Overzichtelijke site, ruime keuze, vandaag besteld, de volgende dag in huis! super snelle levering! Mooi zomers vloerkleed jute, prachtig!