Mooi buitenkleed, goede kwaliteit en goede service.
Snelle levering, product zoals op de foto! Erg blij mee!
Mooi kleed, goede kwaliteit heel blij mee!
Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling.
Na de teleurstelling dat onze eerste keus niet leverbaar was en ook niet meer geproduceerd werd besloten we tot onze tweede keus. Zeer snel geleverd en geïnstalleerd zijn we erg blij met ons kleed.
Vloerkleed online besteld en binnen een paar dagen keurig netjes verpakt thuis afgeleverd. Het kleed ziet er in het echt nog mooier uit als op de foto!
Wij hebben eerder elders een goedkoper buitenkleed gekocht welke vrij snel kapot ging, en nu een mooi groot kleed bij vloerkledenloods, super blij mee! Hij is bijna zachter dan ons binnen kleed. Super snel bezorgd ondanks alle Corona perikelen.
Wat ik had besteld zat goed en netjes verpakt. Geen kans op beschadeging. Was heel tevreden en vond het kleed erg mooi, net als op het plaatje.
Kleed netjes geleverd ingepakt en is zoals verwacht. Vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Helemaal top.
Goede service, snel bezorgd en mooi vlierkleed. Na 1 x stofzuigen nog mooier! Heel blij mee
Leuke website om rond te neuzen...en zoveel keus.. Vast, tot een volgende keer.
Ik was op zoek naar een rond jute vloerkleed in de maat 180cm, deze vond ik hier bij de vloerkledenloods en ook nog voor een mooie prijs. De levering en kwaliteit precies zoals verwacht. Super goed bedrijf, Toppie!
Ik heb een rond vloerkleed gekocht. Het ziet er echt zo uit als op de website. Vloerkleed werd netjes op tijd geleverd en de communicatie betreft de levering was ook duidelijk.
Was op zoek naar ronde kleden, vond deze bij vloerkledenloods en van een plaatje kopen kan tegen vallen wanneer je ze in het echt zien. Maar plaatje en werkelijkheid komen goed overeen, top. Ik raad iedereen aan om bij jullie even op de site te kijken wanneer ze een kleed nodig hebben.
Echt superblij met het zwarte jute vloerkleed. Heb er inmiddels zelfs 2. Eén in de woonkamer en één in de slaapkamer :)
Korte wachttijd en keurig geleverd
Ik had een buitenkleed besteld 13 mei maar tot op heden nog niets ontvangen. Pack.nl gebeld voor info maar die nemen de telefoon niet op. Wel vreemd dat ik via afterpay al een bericht krijg om de kleed te betalen tot 31 mei. Vandaag contact gehad telefonisch met jullie en het zou uitgezocht worden waar het pakket is bij track en trace staat er nog steeds onderweg. Heel vervelend want ik had een mail gekregen van de gewenste bezorgdatum 14 mei 3 dagen is er iemand aanwezig geweest maar niemand gezien. Ik heb ook vermeld dat het om een nieuwbouwwijk gaat en dat ze het eventueel in het fietsenhok neer kunnen leggen. Ik ben benieuwd hoe lang dit nog gaat duren. Ik hoop van jullie te horen. M.v.g. D. Verhoef
zeer correcte communicatie en goede levering!
Snel ontvangen, netjes ingepakt en supermooi kleed!
Zie hierboven
alleen maar positief echt een super mooi kleed en werd de volgende dag al geleverd . volgens mij bezorgen ze zelf . kreeg ook nog even te horen dat het echt een binnen kleed is omdat wij op dit moment enorm met de tuin bezig zijn denk ik .
Snelle levering en een super mooi en kwalitatief kleed!
We werden in de winkel uitstekend geholpen er werd echt meegedacht We namen een staal mee naar huis en hebben het kleed toen gelijk besteld.Twee dagen later was het kleed er al.Super tevreden en er blij mee
Ondanks de Corona snel geleverd. Niets op aan te merken. Ben erg blij met het kleed. Precies zoals verwacht, zelfs nog iets mooiere kwaliteit.