De kleur waren zoals op de foto in een woord fantastische kleed .we gaan er meer gebruik van maken voor ons volgende kleed
Snelle levering en tevreden met product.
Per ongelijk 2x het zelfde besteld .gebeld maar was al geregeld door de klantenservice. Top en snel binnen.
Mijn eerste 2 vloerkleden voldeden niet aan mijn wens. Zonder pardon kwamen ze met een oplossing hiervoor. Na meerdere malen mailen met de klantenservice (Jenny) ben ik super geholpen!!!
Kleed is beter dan verwacht, is goed afgewerkt en de maat klopt precies! Erg blij mee.
Goede service, werd snel geleverd. Ook ondanks vertragingen bij andere sites door het coronavirus. Tevreden met onze aankoop!
Eerst in de winkel informatie gevraagd en kleden bekeken. Daar kreeg ik de tip via de webshop te bestellen zodat ik het kleed niet later nog eens op hoefde te halen. Daardoor preciesheid goede kleed gevonden.
Mooi jute kleed. Niet duur vergeleken met andere sites. Goede en snelle service. Goed verpakt.
Levertijd viel mij enorm mee, zeker vanwege deze coronatijd. Werd vriendelijk geleverd. Ik ben super blij met mijn buitenkleed en het staat pràchtig!
Alles prima verlopen. Door Corona crisis enige vertraging in transport, maar geen probleem.
Helaas paste het bestelde niet in mijn interieur. Maar prima tewoordgestaan bij vragen omtrent retournering en vlotte afwikkeling van alles.
Ontzettend gaaf vintage kleed besteld. Helaas was de levertijd enorm lang, maar de communicatie was goed en het was het wachten waard. Ik zou de vloerkledenloods zeker aanbevelen.
Mooi vloerkleed en snelle bezorging.
Leuke kleden. Boven mijn verwachting. Ik ga nu nog n grotere bij bestellen.
Overzichtelijke site. Prima kwaliteit. Snelle levering.
Heel blij met het tapijt. Goede kwaliteit
Al op veel plekken op zoek geweest maar nergens een vloerkleed in de goede maat voor ons kunnen vinden. Of te groot, of te klein. Bij de vloerkledenloods gelukkig een tussenformaat kleed gevonden en in de goede kleur. Heel blij mee en ook nog eens snel bezorgd.
Opzoek naar een buitenkleed maar dan niet zo’n plastic kleed. Ik kwam al snel op vloerkledenloods terecht, leuke kleden en met 10% korting. Bestelling werd na een dag bezorgd en ik was verbaasd over de mooie kwaliteit en toch 100% polypropyleen!! Super blij, het kleed maakt de tuin af.
Heel goed.
Goede service en klantenservice.
Snelle levering en goede kwaliteit!
Mooi buitenkleed
Het is een mooi kleed, voldoet aan verwachtingen en snelle levertijd
Het kleed is van goede en werd snel geleverd. Zeer tevreden!
Na een verwarrende berichtgeving over levering van het door mij bestelde kleed, super geholpen door de medewerkster van Vloerkledenloods!