Mooi kleed met dagje vertraging maar keurig geïnformeerd

Rons-d kleed besteld en werd dagje later geleverd maar ik werd daar keurig over geïnformeerd dus dat was erg fijn. Het kleed is kwalitatief mooi zit wel een grote knoop in dat is iets minder maar dat hoort misschien ook wel bij het natuurproduct.. Ben er evengoed erg blij mee.

zeer positief

Heb adres van een zeer tevreden klant gekregen.

Snelle levering, mooie kwaliteit!

Mijn bestelling had ik binnen 2 dagen in huis. Het vloerkleed is van een mooie kwaliteit, blij mee!

Mooie kwaliteit voor een fijne prijs en snelle verzending

Super mooi aanbod, de kwaliteit van het kleed was heel fijn. Bij het kleed dat ik had gekocht viel de blauwe kleur in de details van het vintage kleed iets paarser uit maar verder was het kleed prachtig en lekker zacht.

Product snel geleverd, goed verpakt. Duidelijk communicatie. Kleed is echt mooi.

Duidelijke en overzichtelijke site grote keus en lage prijs gratis bezorgd en eventueel retouneren voor kleine bijdrage en snelle levering ik beb dik tevreden

Kleed niet ontvangen

Zaterdag zou ons kleed geleverd worden. De hele dag moesten we thuis blijven, tot 8u ‘s avonds, omdat wegens drukte geen dagdeel of tijdsblok benoemd kon worden. Uiteindelijk niets ontvangen. Daar had best even over gecommuniceerd kunnen worden. Nu een dag voor niets thuis gewacht én nog geen kleed...

Kleed niet ontvangen

Nog niets ontvangen.

Zou uw bedrijf graag beoordelen maar aangezien ik nog niets ontvangen heb gaat dit niet lukken.Ga ervan uit dat het de drukte is en natuurlijk is het weekend.Misschien kan ik uw bedrijf later alsnog beoordelen.

Niets ontvangen

Niets ontvangen, echter de track/trace geeft aan op 9/5 bezorgd te hebben.

Fantastisch SUPER

De kleur waren zoals op de foto in een woord fantastische kleed .we gaan er meer gebruik van maken voor ons volgende kleed

Snelle levering en tevreden met product.

Per ongelijk 2x het zelfde besteld .gebeld maar was al geregeld door de klantenservice. Top en snel binnen.

Snelle en goede service

Mijn eerste 2 vloerkleden voldeden niet aan mijn wens. Zonder pardon kwamen ze met een oplossing hiervoor. Na meerdere malen mailen met de klantenservice (Jenny) ben ik super geholpen!!!

Prachtig kleed op maat!

Kleed is beter dan verwacht, is goed afgewerkt en de maat klopt precies! Erg blij mee.

Goede service, werd snel geleverd. Ook ondanks vertragingen bij andere sites door het coronavirus. Tevreden met onze aankoop!

Fijne service, goede heldere informatie

Eerst in de winkel informatie gevraagd en kleden bekeken. Daar kreeg ik de tip via de webshop te bestellen zodat ik het kleed niet later nog eens op hoefde te halen. Daardoor preciesheid goede kleed gevonden.

Mooi jute kleed. Niet duur vergeleken met andere sites. Goede en snelle service. Goed verpakt.

Levertijd viel mij enorm mee, zeker vanwege deze coronatijd. Werd vriendelijk geleverd. Ik ben super blij met mijn buitenkleed en het staat pràchtig!

perfect verlopen van bestellen tot ontvangst

Alles prima verlopen. Door Corona crisis enige vertraging in transport, maar geen probleem.

Prima snelle service vriendelijk personeel

Helaas paste het bestelde niet in mijn interieur. Maar prima tewoordgestaan bij vragen omtrent retournering en vlotte afwikkeling van alles.

Goede service, mooi vloerkleed! Helaas vrij lange levertijd

Ontzettend gaaf vintage kleed besteld. Helaas was de levertijd enorm lang, maar de communicatie was goed en het was het wachten waard. Ik zou de vloerkledenloods zeker aanbevelen.

Mooi vloerkleed en snelle bezorging

Mooi vloerkleed en snelle bezorging.

Snel en goed

Leuke kleden. Boven mijn verwachting. Ik ga nu nog n grotere bij bestellen.

Snel goede kwaliteit

Overzichtelijke site. Prima kwaliteit. Snelle levering.