Bezorging slecht

Jammer dat het toffe vloerkleed door de bezorger gewoon bij de voordeur is gezet zonder briefje oid. Wij waren de gehele dag weg. Een oplettende straatgenoot heeft hem uiteindelijk binnen gehaald voordat hij gestolen zou worden.

Slecht

Weken achter mijn bestelling moeten aanhollen, verschillende keren gebeld met de bezorgdienst " Packs ", vele mailtjes en contactmomentjes. Vloerkleed is zoek en vertraging boven vertraging. Wil je snel je kleed ontvangen? Niet bij hen bestellen

geweldig

Een prachtig kwalitatief goed karpet.

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Hele fijne ervaring; product voldoet aan de beschrijving, netjes verpaktb en snel bezorgd (binnen 2 dagen) en dat tijdens de coronaperiode; complimenten.

Een prachtig kleed voor een mooie prijs. Kreeg bovenop de korting nogmaals korting ivm de corona tijd. Maar bovenal het kleed voldoet volledig aan onze verwachting

Mooi kleed

Heel blij met mn mooie kleed. Kreeg 10% korting ivm corona en dat was top. Levertijd duurde een dag langer maar dat kwam door de drukte door corona. Geen punt voor mij.

Goede communicatie, snelle levering

Zie boven.

Mooi kleed!

Mooi kleed, kwaliteit is prima! Bezorging duurde wat langer maar werd aangegeven dat dit mogelijk kon gebeuren ivm Corona! Op site stond laagste prijs dit klopt niet kwam zelfde kleed later €20 goedkoper tegen bij ander bedrijf!

Heel goed en vlotte levering!

Goede kwaliteit en snelle service

Mooi kleed uitgezocht en ondanks de corona had ik het kleed binnen 2 dagen in huis.

Snelle levering. Prima

Heel veel keuze, prachtig kleed gekocht en snel geleverd!

Ik heb een sample kleed gekocht, omdat dit precies de goede kleur had. Goede service, stalen te bestellen, worden heel snel opgestuurd.

Mooi vloerkleed en snelle levering

Ondanks door het Corona virus, toch snel geleverd. Regelmatig via de e-mail een update ontvangen van de bestelling. Ontzettend blij met het ronde jute vloerkleed, het product is van goede kwaliteit.

Erg blij met jute vloerkleed

Mooi rond jute vloerkleed besteld. Snelle levering ondanks de algemene vertragingen door het Corona virus. Regelmatig een update over de status van de bestelling.

Misleidende site

Ik zocht een rond vloerkleed en filterde op rond en 3 meter doorsnede. Ik kreeg 79 hits en de kleden waren 700 euro. Echter als ik erop klik blijkt dat deze prijs voor de kleinste afmeting is. En werd de prijs opeens x4 gedaan haha. Nee sorry dan ben ik er wel klaar mee. Triest om mensen zo te misleiden

snelle levering,mooi vloerkleed

ruime keuze,snelle levering en goede kwaliteit

duidelijke site snelle levering

ondanks coronacrisis en zoals bij vele anderen staat dat de levertijd daardoor uit kan lopen, was dat hier absoluut niet het geval. Duidelijke site! goed product!

Zeer snelle levering. 2 vloerkleden kinderkamer besteld, mooie kwaliteit, zeer tevreden!

Kleed voldoet aan verwachting!

Vrijdag besteld en zaterdag al geleverd, zelfs in deze coronatijd.

Super snelle services

Snelle levering top kwaliteit

Uitstekend!

Mooi vloerkleed helemaal naar wens en zoals verwacht. Mooi materiaal een sfeervol vloerkleed.

Super bedrijf en super service

We hebben een tafel besteld en deze werd binnen 2 dagen door een professioneel bedrijf geleverd. Levering werd van te voren afgestemd. Chauffeur bracht de spullen samen met ons naar binnen en was erg vriendelijk. Klantenservice was ook erg vriendelijk en handelde snel.

Blij!

Vloerkleed voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Bovendien binnen 2 dagen geleverd en dat in deze tijd. Geweldig!

Snelle levering van een super leuk buiten kleed

Eindelijk een kwalitatief goed en super leuk kleed gevonden. Ook nog eens aan twee kanten neer te leggen en goed geprijsd. Ik ben zeer tevreden!