Bestelljng naar wens, vlot en goed bezorgd.
Snelle afhandeling, mooie kwaliteit! Zeer tevreden
Goed!
Snelle levering en mooie kwaliteit vloerkleed
Goede service leuk kleedje en zoals verwacht Leuke prijs en maakt de hal een stuk groter
Hele goede service via de chat 👌
Het kleed dat we hebben besteld voldoet volledig aan de verwachting. De kwaliteit is goed, evenals de kleuren en het formaat. Het kleed was zeer betaalbaar en maakt de zithoek buiten helemaal af. En dat allemaal voor een goede prijs én snelle bezorging. Absolute aanrader!!
Ik ben echt super blij met mijn Jute kleed, wat heel erg snel geleverd werd in deze corona tijd. Het kleed zag er precies zo uit als op het plaatje. Top!!
De visuals en de productomschrijving op de website komen helemaal overeen met het product zelf. Dat is geruststellend. De online opvolging is zo strak georganiseerd dat ik een mail heb ontvangen met de vraag naar mijn beoordeling, nog voor de levering er was. Dat was misschien net iets té vlot.
Ik heb iets besteld waarbij stond VOOR 17 UUR BESTELD,MORGEN IN HUIS..Datcis 5 dagen geleden en ik wacht nog steeds..Nog erger is dat ik een email kreeg dat ik t 5 dagen geleden zou ontvangen om 14:30 namiddags,track en tracé zei HET IS ONDERWEG..Maar ik wacht nog steeds.!!! Nou begrijp ik dat alles wat trager gaat met deze corona crisis,en alle andere online shops schrijven dat ook zwart op wit van te voren,behalve jullie..Maar lieg dan ook niet dat het o derweg is en mij 2x zeggen dat ik t de volgende dag ontvang,2 dagen achter elkaar...Dus nee,ik ben teleurgesteld..Maar dat is vrij normaal want ik heb reviews gelezen van jullie Pack .nl of zoiets en die zijn super slecht..IK WACHT NOG STEEDS OP MIJN BESTELLING..IK HEB EEN DAG VRIJ GENOMEN OM T TE ONTVANGEN,DARLT KAN IK NU NIET MEER DOEN.. DUS ALS T KOMT EN IK BEN ER NIET LAAT T NIET BIJ DE BUREN ACHTER,IK WIL GEEN CORONA..LAAT T VOOR DE DEUR!!!!BEDANKT.
Zwart jute vloerkleed (200 cm) besteld. Super snel geleverd en van mooie kwaliteit. Ook hele snelle en vriendelijke reactie vanuit klantenservice!
Artikel voldoet volledig aan de afbeelding en aan mijn verwachting. Goede prijs en kwaliteit. Levering was snel en goed.
Einde vd middag besteld, volgende dag al in huis! Buitenkleed is naar wens en komt overeen met foto.
Snelle service, vriendelijk meedenken en doen wat ze beloven. Zo heb ik het contact ervaren. Erg prettig.
Ik heb hier een groen rond kleed besteld. De kleur was precies goed! We zijn er heel blij mee! 👍🏻 En zelfs in deze Corona crisis had ik het kleed binnen 3 werkdagen in huis. Dus top!
Ik heb een prachtig kleed uitgezocht en het werd, ondanks de corona crisis, de volgende dag bezorgd. Top!
Snelle levering, verpakking top, kwaliteit top, vriendelijke bezorger, de kleuren van het kleed komen overeen met afbeelding op site en tegen een redelijke prijs.
Snel antwoord en levering
Website makkelijk kunnen vinden, duidelijk en overzichtelijk en vervolgens levering binnen 2 dagen! Ook nog eens helemaal tevreden met de aankoop.
Ontzettend blij met mijn buitenkleed (Frost). Mooie kwaliteit voor zover ik kan oordelen. Kleed ziet er precies uit zoals op de foto. Na de bestelling kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling in back order stond. Ik was bang dat het erg lang ging duren en stuurde hier een mail over. Ik kreeg direct antwoord. Het kleed bleek diezelfde dag nog binnen te komen en ze hebben het gelijk opgestuurd. De volgende dag had ik het kleed al binnen.
Kleed 3 april besteld en helaas nog niet ontvangen. Wel een mail gestuurd en gebeld maar jammer genoeg niet telefonisch bereikbaar. Hopelijk komt het nog goed!
Prijs/kwaliteit meer dan in verhouding.
Top geregeld, zou langer duren door de coronatijd, maar toch snel binnen. Heel blij met de kokosmat van 150 cm die ik binnen heb gekregen. 👍
Ik had eerst telefooncontact omdat de voorraad op was volgens de website. Maar dat bleek net iets anders te liggen toen ik er over belde. De vriendelijke mevrouw aan de telefoon deed navraag en het bleek dat er nog één tuinkleed dat ik op het oog had op voorraad was. Ik had het de volgende morgen vroeg al in huis, oh nee, in de tuin. Bijzonder tevreden. En dank voor de snelle levering. Ga zo door.
Net op de valreep kon ik mijn nieuwe jutekleed van 180cm doorsnee bestellen. De info over de levering klopt met de werkelijkheid, de volgende dag kreeg ik het kleed afgeleverd. Het kleed is van goede kwaliteit en geen opstaande randen, de prijs ben ik ook tevreden over.