Vloerkleed besteld via makkelijke website. Snelle levering van het karpet in een andere niet bestelde kleur. Gelukkig is deze kleur , oud grijs iov taupe ook heel mooi en heb ik het karpet in deze teint gehouden. Ben er heel blij mee en hij is zo mooi als op de website. Tevreden !!!

Echt bedrijf van 2020

Eenvoudige wijze van bestellen via duidelijke website! Vervolgens wordt de bestelling keurig en snel afgeleverd!!!

Nog niks gekregen

Ik heb 2 dagen geleden een vloerkleed besteld. Hij zou de volgende dag tussen 8 en 18 uur bezorgd worden. Wat ik een flink breed tijdsbestek vind. Ik ben naar mijn nieuwe appartement gegaan die leegstaat omdat ik daar hem wilde laten bezorgen zodat ik hem niet zelf nog eens hoef te vervoeren tijdens de verhuizing. De hele dag gewacht maar niks gezien, bleek hij vermist te zijn geweest en de volgende dag tussen 8 en 18 uur binnen te komen. Dus ik de volgende dag weer van 8 tot 18 uur in een leeg appartement zitten wachten maar ik heb nog steeds niks ontvangen. smiddags nog contact gehad met de klantenservice waar ze aangaven dat hij vandaag zou komen. Nu is het 18:30 uur, nog geen kleed gezien en de klantenservice is niet meer bereikbaar.

Pracht kleed

Toppie zo mooi 😍

Top kleed, goede kwaliteit en snelle service, aanrader!

Ik zou als Aladin op dit tapijt willen weg vliegen

Ik kan niet anders zeggen dat wij heel tevreden zijn over ons nieuwe vloerkleed. Het kleed is niet heel erg dik, maar voelt super zacht aan. Je voetjes kan er lekker indommelen. De buiten naden geven een mooi effect tov de kamer. Tevens is dit kleed heel makkelijk re stofzuigen, wat voor ons een belangrijke prioriteit was, aangezien we zuinig willen zijn op onze nieuwe aanwinst.

Fijne site en goede service

Fijne site. Je kan het kleed in verschillende maten bestellen. Mooie kwaliteit!

Gekregen wat ik zag

Gekregen wat ik heb besteld, alleen langere levertijd

Goede en snelle levering

Vloerkleed volgende dag in goede orde ontvangen!

Mooi. Erg tevreden. Zoals verwacht

Mooi kleed snelle levering

Supersnelle levering en prachtig vloerkleed. Blij mee!

Goed, snel, betrouwbaar

Snelle levering. Prettig contact via chat. Top kleed.

duidelijke site, goede kwaliteit, zeer snelle levering.

Prachtig vloerkleed waar ik erg blij mee ben!

Snelle bezorging na betaling, wat ook erg fijn is!

Professionaliteit tegen een uitstekende prijs

Zeer uitgebreide site en alle producten voor een bijzonder scherpe prijs. Vloerstaal snel geleverd.

Snel, correct en prima prijs-kwaliteitverhouding

Eerste bestelling afgelopen week gedaan bij vloerkledenloods met een positieve ervaring.

Super vriendelijke top service!

Via de website een vloerkleed gekocht bij Vloerkledenloods.nl. Betaling lukte niet. Na mailcontact toch via afterpay gelukt. Daags erna vloerkleed geleverd. Bleek bij nader inzien niet bij ons interieur te passen. Ander kleed uitgezocht en telefonisch gemeld. Omruiling werd direct geregeld. Daags erna kleed omgeruild. Bleek prima te zijn. Heel tevreden mee! Wat opviel tijdens deze aankoop was dat de klantvriendelijkheid en de service bij Vloerkledenloods.nl zeer hoog is! Echt een aanrader als u een kleed wilt aanschaffen. Prijs - kwaliteit is uitstekend!!

Perfect!

Bestelling op de namiddag rond 17.00u gedaan en het kleed werd de volgende dag al bezorgd. Mooi kleed en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

‘S middags rond 4uur een buitenkleed besteld en de volgende ochtend om 11uur al binnen! Hele mooie kwaliteit en erg blij mee!

Snelle service en prachtig kleed

2 bij 3 meter kleed was heel snel bezorgt en ziet er prachtig uit! Communicatie via de mail ging zeer vlot!

Super makkelijk, snel en mooie kwaliteit!

Fijne duidelijke website, hele snelle levering, mooie kwaliteit, een aanrader.

Duidelijke website

Via Google terecht gekomen op jullie pagina. Ik was op zoek naar een vloerkleed voor buiten. Al snel vond ik mijn keuze en dat was ook nog goed geprijsd. De bezorging was echt binnen 1 dag.

Snelle goede levering

Na bestelling het vloerkleed binnen 24 uur in huis Super snelle correcte levering. Kleed voldoet aan de verwachting

Supersnelle levering en top kleed!

Vandaag besteld en morgen ook echt in huis. Levering ging erg snel. Het kleed is erg mooi en precies zoals omschreven. In een woord top!

Ik heb stalen besteld. Direct de volgende dag in huis. Op dezelfde dag weer teruggestuurd en borgsom is meteen teruggestort. Snelle service dus! Stalen zijn niet gratis opvraagbaar!