Komen afspraken na

Kleed gekocht, goed en snel op de hoogte gehouden over leverdatum. Vriendelijk personeel.

Supersnel geleverd!

Prachtig mooi jute vloerkleed met snelle levering. Erg blij mee!

Prachtig vloerkleed, goede service en snelle levering.

Ik ben super blij met ons nieuwe jutte vloerkleed. Het ziet er goed uit, warme uitstraling en is precies wat we zochten. Vriendelijk en goede service, en een dag later werd het al geleverd. Even een fijne opkikkker in deze byzondere tijd. Dank jullie wel, sterkte in de komende tijd en ...blijf op de been!!!

Geweldige klantenservice! Schitterend kleed!

Fijne persoonlijke communcatie

Mooi vloerkleed, sneller geleverd dan verwacht. Steeds goed telefonisch op de hoogte gehouden en voldoende keuze mogelijkheden gekregen. Enige minpunt (buiten stikte verantwoordelijkheid van Vloerkleden.nl) is de te ruime aflevertijd van een hele dag.

Vloerkleed naar verwachting

Prima vloerkleed op maat gemaakt voor de prijs. Snel geleverd, binnen een week thuis. Ziet er precies uit zoals de foto. Heel tevreden!

Na wat onduidelijkheden te hebben gehad ben ik uitstekend geholpen

Na wat onduidelijkheden te hebben gehad ben ik uitstekend geholpen via de mail. Pakket was keurig op tijd en precies zoals ik verwacht had. Fijne ervaring gehad en zou zeker in de toekomst weer hier kopen.

Prima, snel en goed!

Snelle levering. sneller dan verwacht, was helaas niet thuis. Goed product, super blij mee!

Prima prijs kwaliteit, mooie producten

Na bestelling direct de volgende dag thuis bezorgd. Blij met het product 😀

Super mooi Produkt!!

Mooi vloerkleed, goede kwaliteit en prijs!! Fijn contact met de klantenservice!!

Goede,snelle,bette levering

Ik ga jullie zeker aanbevelen

Snel en accuraat! Komt professioneel over.

Komt deskundig over en snelle reactie en levering. Geleverde is bovendien conform verwachting!

goede service,snelle levering

omruilservice perfect,goede service ,snelle levering VLOERKLEED IS PERFECT

Mooi en sfeervol kleed. Precies wat we zochten.

Snelle levering. We hadden op de dag van leveren tel. contact opgenomen of er kort van te voren even gebeld kon worden, zodat ik thuis was. (ik werk op 10min van huis) Dat werd direct en snel geregeld en werkte prima. Kleed ziet er uit als op de foto. Wij hebben het onderkled er meteen bij besteld, dat is voor het behoud van het kleed, maar ook het loopcomfort echt nodig. Wij hebben het grootste formaat en er zit nogal beweging in dit soort kleden. Onderkleed is van erg goede kwaliteit, geeft geen plekken/afdruk op de vloer (hout) en is erg makkelijk op maat te knippen. Weet dat bij jute kleden makkelijk begin/eind draden uit kunnen gaan steken, hier en daar verspreid over het kleed, maar dat is jute eigen. Wij zijn zeer tevreden over het totaal effect en kwaliteit.

wat een snelle service en goede kwaliteit

wat een snelle service en goed verpakt ,en voor een goed prijsje dit is zeker aan te prijzen bij vrienden

snelle service en een goed product

na lang zoeken kwam ik het vloerkleed tegen waar ik naar gezocht had. omdat ik voor het eerst een rond kleed wilde uitproberen wilde ik eerst niet een heel duur vloerkleed. bij de Vloerkledenloods ben ik goed geslaagd.

Bestelling prima verlopen en blij met de aankoop

Duidelijke omschrijving van het product op de website en snel geleverd. Kwaliteit is goed. Al met al zeer tevreden.

Zeer slechte communicatie en belachelijke lever tijden

Ik wacht al 18 weken op een kleed Natuurlijk eerst betalen Na de eerste 9 weken lever tijd verstreken gebeld om te vragen hoe het zit Oh meneer het gaat nog 9 weken duren Nu inmiddels in week 19 en ze bellen nog steeds niet om mij op de hoogte te houden Ik ga het zelf maar weer eens proberen Wel bijna duizend euro die al 18 weken bij hun staat !!! Ongelooflijk!!!

Snelle en nette levering

Duidelijke website , snelle en nette levering. Vloerkleed zat goed verpakt. Contact Met klantenservice verliep goed En snel

Super goed

Snelle levering!

Snelle service en vriendelijk aan de telefoon.

Mooi en snel geleverd

Ik zag dit kleed van de vloerkledenloods bij een kennis en wilde het zelf ook graag hebben. Het werd op tijd bezorgd en het staat perfect bij mijn meubels

Redelijk

Mooie lamp gekocht , alleen qua prijs en kwaliteit niet echt top

SNELLE LEVERING

Blij met mijn mokken zeer tevreden

Perfecte service

We zijn ondertussen vaste klant met ons bedrijf. Bedankt voor de fijne service. En als er eens iets niet op voorraad is, dan is er altijd mooi overleg. Dankjewel.