Mooi vloerkleed en goede service

Vloerkleed voldoet zeker aan m’n verwachting, ik ben er blij mee! Snelle levering en duidelijke communicatie; erg fijn!

Positief en tevreden!

Vriendelijke medewerkers, snel reactie op vragen via de mail en het vloerkleed waar ik zolang naar op zoek was bij de Vloerkledenloods gevonden. Ik ben happy!

Schrijf eigenlijk nooit een review

Schrijf eigenlijk nooit een review maar vond het nu wel echt de moeite waard. Gisteren werd ons nieuw kleed bezorgd die we online hebben besteld. Website geeft een duidelijk beeld en de bestelling en levering ging super soepel. Prijs-kwaliteit is echt fantastisch. Wij zijn tevreden klanten.

Super snelle levering en blij met mijn aankoop

Snel geleverd, netjes ingepakt en helemaal gaaf product.

Super tevreden

Binnen paar maanden bestelling gedaan. Snelle service = tevreden klant.

Super snel in Huis, en een top kwaliteit vloerkleed.

Ik ben heel erg blij met mijn ronde vloerkleed, nog mooier dan gedacht. Hij staat heel erg mooi bij de rest van het interieur!

Vloerkleed niet goed scheef, maar moet zelf de retour kosten betalen.

Duurt al een week voordat ik een kleed terug gestuurd krijg, hij is scheef en loopt in het midden ergens naar binnen. Mag wel een nieuwe en dan wordt die gratis omgeruild maar geloof er niet meer in dus wil hem terug sturen moet ik zelf betalen. Belachelijk koop hier nooit weer wat.

Kleed precies zoals op de website

Snelle levering, mooi kleed, zijn er blij mee. Minpuntje bezorgservice: kleed werd gewoon bij de voordeur achter gelaten terwijl we thuis waren

Mooi kleed voor een goede prijs!

Snel geleverd, goede prijs en een mooie kwaliteit van het kleed. Hier gaan we vast veel plezier aan hebben, dank!

Ik heb mijn vloerkleden nooit mogen ontvangen .

Ik heb een link gekregen om het vloerkleden te laten bezorgen , ze zijn alleen nooit geweest . Weg €431,- en geen kleden heel bizar .

Geleverd wat beloofd is.

Met dank aan de vriendelijke en hulpzame Fleur.

Snelle levering, goed product 👍

Product bleek na betaling niet voorradig en levering is geannuleerd.

Product bleek na betaling niet voorradig en levering is geannuleerd. Er kon helaas niet meegedacht worden in budget neutrale oplossingen, erg jammer...

Tot 2x toe teleurgesteld

Tafel die op voorraad zou zijn volgens de site, besteld op Black Friday (27nov) tegen 15% korting. Mooi, dacht ik! Echter, de volgende dag een mail ontvangen dat de tafel niet op voorraad was, en ik tot januari/februari moest wachten. Afgelopen dinsdag (21jan, 2 maanden later) werd mij beloofd dat de tafel die week dan toch geleverd zou worden. Maar, weer mis. Een dag van te voren werd mij verteld dat de bezorging toch niet door kon gaan. De tafel zou pas in april kunnen worden geleverd. De enige oplossing die werd geboden was om wederom 2 maanden te wachten. Geen verdere coulance. Zonde van de 15% korting die in november bij praktisch alle webshops van toepassing was. Pech dat ik net Vloerkledenloods uitkoos.

Vlot geleverd met korting

Werd de volgende dag al geleverd en door een foutje in de advertentie heb ik extra korting gekregen. Had het kleed eind november bij een andere firma besteld. Was nog steeds niet geleverd.

Duidelijke website, goede levering, prachtig kleed: wat wil een mens nog meer?!

Duidelijke website, goede levering, prachtig kleed: wat wil een mens nog meer?!

Super service, mooi product!

Kleed is fantastisch. Was heel netjes verpakt. Er gingen wat dingen mis, maar super geholpen door de klantenservice.

Heel blij met dit mooie kleed😁

Een rond kleed voor de kinderkamer. De kleur is zoals je ziet. Staat erg mooi bij het behang, en de gordijnen.. Het kamertje is af. Heel tevreden.. Als ik nog een kleed nodig zou hebben dan weet ik jullie te vinden.

Snelle en kwalitatieve levering

Het vloerkleed wat besteld is is van goede en mooie kwaliteit! Ik zou zeker nog is een kleed bestellen of jullie aanbevelen bij familie en vrienden!

Super snel en keurig verpakt

Super blij met mijn mooie vloerkleed. Had graag een foto toegevoegd. Vloerkleed Zwart Vintage 160x240

Goed,snel en correct

Kleed is zoals ik op de site gezien heb. Het werd snel geleverd. Kortom goed, snel en de afhandeling (betaling e.d.) is correct

Geen communicatie

Product staat online op voorraad maar blijkt flink (weken) vertraagd. Hierover wordt niet gecommuniceerd. Voorraad wordt ook niet aangepast online. Tweede deel van de bestelling wel op voorraad maar ik moet er zelf om vragen of deze dan wel geleverd kan worden. Wordt niet op de dag geleverd dat is aangegeven. Moet ik wederom zelf over communiceren.

Uitstekend!

Zeer snel geleverd! Mooi kleed, mooie prijs!!!

vlotte levering en niet te duur.