Mooi kleed, overeenkomstig met foto's en beschrijving. Snelle bezorging. Tevreden!
zeer goed
Mooie prijs voor een mooi kleed.
Vloerkleed besteld. Snel en correct geleverd
Mooi kleed! Op ‘black friday’ besteld, en zelfs toen was het de volgende dag binnen. Super!
Ik heb een mooi kleed gekregen,maar vind hem eigenlijk te groot,nu moet ik voor het ruilen 10 euro betalen.terug zenden kost 20. Dat vind ik jammer.dus houd ik hem maar.de bezorging was prima.
Ik zocht een nieuw kleed voor in de woonkamer en kon deze maar niet vinden. Totdat ik jullie online ontdekte. Veel keuze en fijne prijzen. IIk bestelde het kleed en realiseerde me dat ik de dag erna niet thuis zou zijn. Ik begon een chat en vroeg of het ook een dagje later kon. Helemaal geen probleem! Super snelle reactie ook. Al met al een fijne ervaring!
Na betaling kreeg in de melding dat het kleed niet op voorraad was. Anderhalve maand gewacht om vervolgens bericht te krijgen dat de levering nog eens 2 weken is vertraagd. Als ik dit had geweten had ik het kleed ergens anders gekocht. Het kleed zelf is naar tevredenheid.
Ons kleed was inderdaad gelijk de volgende dag bij ons. De foto’s kloppen en geven een correct beeld van wat je krijgt. Het kleed staar goed bij ons interieur en is van goed kwaliteit. Ook de prijs vond ik keurig voor wat je krijgt.
Het kleed dat wij hadden besteld viel dusdanig tegen dat we het per direct hebben geretourneerd. Het materiaal en de kleur viel ons zwaar tegen. Voor zo'n kleed is de prijsverhouding veel te hoog. Voortaan liever zelf eerst gaan kijken en dan pas kopen.
Goede prijs, snelle levering en makkelijke communicatie.
Snelle levering, netjes verpakt en kleed precies zoals de foto's. Ben er blij mee!
Via messenger eerst info gevraagd. Ik kreeg heel snel antwoord! Kleeds besteld en werd snel geleverd. Goed verpakt.
Goede prijzen en een snelle levering.
Foto komt overeen. Mooie kwaliteit. Leuke prijzen en snelle verzorgde levering
Het vloerkleed is precies zoals aangegeven. Mooi vloerkleed en een goede kwaliteit. Volgende dag geleverd.
Goede website, snel in huis en verrassend sterk kleed
Nadat de betaling niet was gelukt, heb ik een mail gestuurd en daarop kreeg ik meteen reactie waardoor ik de betaling snel kon afronden. Twee dagen later was het vloerkleed al binnen.
Als ze het kleed op voorraad hebben, gaat t goed. Maar als ze dat niet hebben, communiceren ze slecht en moet je telkens zelf bellen. Gevraagd of ze t kleed op voorraad hebben: nee, maar t komt volgende week binnen. Dat blijkt 3 maanden later te worden. Ondertussen word je niet op de hoogte gehouden.
Juiste datum afgeleverd, goed verpakt en kwaliteit klopte met de gegevens die stonden aangegeven.
Bestelling liep goed, het bestelde werd vlot geleverd.
In het weekend een keuze gemaakt wat al heel moeilijk was. Er is echt een zeer ruime keuze en voor elk wat wils. Ook een goede foto zodat keurstelling en afbeelding heel realistisch is. Tevens snelle levering echter dachten we op de dinsdag na 18.00 uur het vloerkleed komt niet meer maar toch om 18.45 uur gearriveerd. Helemaal top!!
Snelle reactie op mail, snelle goed verzorgde levering.
Hele fijne en snelle service. We hadden het vloerkleed inderdaad de volgende dag al in huis en voldeed volledig aan onze wensen en wat we ervan hadden verwacht
Dag A gekocht en op dag C geleverd. Geen problemen gehad zoals andere mensen beoordelen. Wat ik wel jammer vond is dat de korting die je kon ingeven niet werkte... aangeven in de opmerkingen maar daar is niks meegedaan. Jammer. Maar ben al met al super tevreden over het kleed en de snelle service.