Volgens afspraak op tijd geleverd! 👍
Maatwerk besteld , en zeer snel geleverd En erg blij met het resultaat
Mooi kleed.precies wat ik er van verwachtte
Snelle levering, mooi kleed. Alles in orde.
Het meubelstuk van mijn keus werd binnen 24 uur bezorgd. De communicatie en service was geweldig: de bestelling was dubbel binnengekomen maar Vloerkledenwinkel informeerde me hier per telefoon en email over en verzorgde de bestelling zo goed als ik mij kon wensen. Ook over de kwaliteit van het meubelstuk ben ik erg tevreden.
Bezorger was wel later dan aangegeven maar komt vast door de drukke periode. Verder heel leuk kleed en nog korting ook!
Ze belde van te voren wanneer uitkwam dat het kleed geleverd zou worden.
Prima! Snelle levering ondanks drukke kersttijd. Goed verpakt.
Tevens is de levering en vooraf de communicatie heel veel goed verlopen. Complimenten!
Ik had ons kleed al binnen 1 dag in huis! voldeed helemaal aan mijn verwachtingen!! Wij zijn super blij met het kleed! staat echt prachtig in ons huis! snelle service, goed ingepakt! raad dit aan iedereen aan!! groetjes Maaike
Kleed voldeed aan de verwachtingen voor onze kinderkamer. Levering volgens afspraak.
Zeer tevreden. Doen wat ze beloven.
...geen problemen ondervonden bij levering .... kleed, vervoer en levertijd zoals afgesproken.
Snelle levering van een erg mooi kleed da aan mijn verwachtingen voldeed!!!
Mooi kleed. Goede prijs. Snel geleverd.
Top Vloerkleed, Scherp Prijs!
Onze dochter is helemaal blij met haar nieuwe kleed, dus wij ook! :)
Kleed besteld en de andere dag al in huis. Goed verpakt en het kleed is in perfecte staat afgeleverd. Het is precies zoals we het besteld hebben. Mooi en stevig kleed. Top!!
De service was snel en het kleed is super. Alleen jammer dat de pakketbezorger het vloerkleed bij mijn voordeur had gezet, zo kon iedereen hem meenemen. Maar dat ligt niet aan vloerkledenloods.
Snelle levering, goede service en mooi kleed
Al lange tijd opzoek naar een mooi kleed. Wat een aanbod op de site van de vloerkledenloods.nl. Erg mooie kleden en voor betaalbare prijzen. Ik ben zeer tevreden. Mijn kleed was snel geleverd en zoals de foto's deden vermoeden. Prachtig! Ik heb nog kleed nodig voor onze slaapkamer en ga die zeker op deze site bestellen. Dankjewel!
Kleed dat ik kocht is van goede kwaliteit. Ik ben blij met de snelle adequate levering en de mogelijk van After Pay.
Het ontvangen van een staal van het vloerkleed ging zeer vlot. Hierdoor vertrouwen dat ook het bestellen van het kleed voorspoedig zou verlopen. Maar niets is minder waar. Kort na de bestelling te horen gekregen dat de levering vertraagd was en daarna niets meer vernomen. Alleen als we hier zelf naar informeerde. Uiteindelijk 6 maanden op het vloerkleed moeten wachten. Toen kregen we een telefoontje met het bericht dat wij ‘onlangs’ een vloerkleed hadden besteld en dat het binnen was. Onze definitie van onlangs is niet een half jaar geleden. Vervolgens moest er een leverdatum afgesproken worden. We kregen pas aan het einde dag een track en trace code voor de volgende dag. Toen bleek de levering tussen 8-18u te liggen met 80% kans dat het tussen 10-14u zou zijn. Hierdoor veel regelwerk om op de dag van levering de hele dag thuis te kunnen zijn. Vloerkleed gelukkig wel mooi.
Mijn ervaring is dat het een betrouwbaar bedrijf is. Reden waarom. Eerste kleed andere dag in huis. 2 de zelfde kleed ging ook snel, maar heel licht van kleur. Retoer naar fabrikant en die constateerde productie fout. Kan gebeuren, maar zodra dit bekend was. Vloerkledenloods kwam gelijk weer op de vlg dag kleed omruilen. Ik vind het super zo snel actie, en keurig aan de telefoon te woord gestaan. Ik beveel dit bedrijf zeker aan
Vloerkleed snel in huis, prima prijs/kwaliteit verhouding. Hier ben ik erg blij mee