Mooi kleed, heel tevreden. Levering liep even fout, maar dat komt , omdat ik zelf een foutje in de postcode had gemaakt in het adres vd aflevering. Helaas daardoor 2 dgn later geleverd.
Alleen had ik een dikker vloerkleed verwacht ,je ziet op de foto niet hoe dik het kleed is .daar moet ik de volgende keer naar kijken
we zijn zeer tevreden met ons vloerkled
Zocht op internet een kleed en kwam op de site. Vind fijn dat je hem achteraf mocht betalen en dat je 2 weken bedenktijd hebt.
Mijn vloerkleed werd niet geleverd op de aangegeven datum. Na zeer prettig en vriendelijk contact met de klantenservice bleek dat het kleed de dag erop kwam. Het is een prachtig kleed en we zijn er blij mee!
Het duurde even voordat het kleed binnen was, maar toen hij op voorraad kwam werd ik gelijk gebeld voor een afspraak. Zou op zaterdag geleverd worden, maar kwam op maandag. Echter was dit via een track en trace te volgen. Mooi kleed! Alleen de hoekjes zijn wat minder netjes afgewerkt. Wel heel blij mee!
Mijn tapijt was niet meer in voorraad. Toch werd ik goed op de hoogte gehouden van wanneer dit wel zo zou zijn. En hebben ze dag na dat ze terug binnen gekomen is, netjes geleverd. Prijs - kwaliteit zeer goed!
De vloerkleed ziet er net zo uit als op de foto, en de afmeting van het kleed matcht perfect met de tafel! Het geheel is een mooi plaatje.
Geen schaden en verpakking niet kapot op tijd hier
Mooi kleed voor een mooie prijs, en snel geleverd
Mooi vloerkleed besteld via jullie leuke website, snelle levering. Gewoon top!
Netjes en snel bezorgd, zeer goede kwaliteit.
Prachtig vloerkleed, voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Heel goed en correct!
Zeker tevreden met het kleed tot nu toe. Even afwachten of het ook mooi blijft bij gebruik. Ik ben echter absoluut niet tevreden over de levering door Packs. Geen bericht gekregen op welke dag het geleverd zou worden. Tot twee keer toe aangeboden terwijl ik niet thuis was. Contact opgenomen zowel met Vloerkledenloods als met Packs. Uiteindelijk na diverse telefoontjes en de afspraak dat het kleed bij de buren afgeleverd mocht worden het vloerkleed ontvangen. Doe liever geen zaken meer met Packs!
Het anti slip ondertapijt ligt nu onder mijn vloerkleed. Zachter en minder "golven". Wel een precieze klus om het goed neer te leggen. Tevreden!!!
Het kleed wat ik besteld had is binnen de afgesproken tijd geleverd en was nog mooier dan ik verwacht had!
Artikel precies wat ik verwachtte
Erg prima service! Ben echt blij met mijn aankoop
Na bestelling de volgende dag al geleverd! Helaas zat er een lus in het tapijt. Maar na overleg konden we het kleed meteen omruilen voor een nieuwe!
Tapijt iets blauwer als op de foto’s maar acceptabel
Ik had een kleed in donkergroen besteld, maar ontving een grijze. Ik heb direct gemaild (buiten kantoortijden) en kreeg dezelfde avond nog antwoord. Het kleed is snel omgeruild voor de goede - geen gezeur, gewoon goede klantenservice.
ik kreeg een mail dat het kleed toch niet in voorraad was . Jammer maar kan gebeuren. Maar later op de dag kreeg ik nog een mail dat er toch nog een was. Dat vind ik netjes , een mailtje over het hoe en wat. Super blij dat het de dag erna werd afgeleverd.
Ik zou deze site aanbevelen bij vrienden & familie. Goede service!
Mooie website,heel makkelijk te bestellen, snel in huis,en dan ook nog een prachtig vloerkleed TOP!!!