Slecht

Zeggen dat ze aan de deur zijn geweest. Niemand thuis ook geen buren. Waren thuis. Geen briefje. Zeggen in brievenbus gegooid. Vraag me af welke bus. Geen briefje

Mooie kleden en goede service

Ik ben zeer goed geholpen door de medewerkers van Vloerkledenloods.nl

Mooie kwaliteit tegen goede prijs, levertijd was helaas wat kang

Super tevreden over het product

Super van bestelling tot levering, ik ben happy👍😁

Klein minpuntje

Snelle levering. Maar het retourneren is minder. Kost je 20 euro als je besluit je vloerkleed niet te houden. Jammer dat dat vooraf niet bekend is.v

Snelle levering Product voldoet aan mijn verwachtingen

Makkelijk en snel leverbaar

Fijne webshop

Snelle levering en klantenservice reageert snel!

Bestellen en levering verliepen snel! Mijn computer liep vast dus betaling ging niet goed. Mail gestuurd en er werd snel gereageerd en opgelost. Top!

Snelle levering van een mooi en betaalbaar vloerkleed.

Ene dag besteld volgende dag keurig afgeleverd! Ruime keus op de site in alle prijsklassen👌🏼

De bezorging is rondom slecht

Bij de eerste afleverpoging waren wij de hele dag thuis. Rond 18:00 uur krijg je te horen dat we niet thuis waren, en dat er een briefje in de bus lag met verdere instructies. Geen briefje te bekennen. Bij het telefonisch contact wordt je klacht niet serieus genomen, er wordt overheen gel*ld. De levering heeft nog niet plaatsgevonden, een tijdsindicatie kunnen ze niet geven. We wachten af.

Mooi kleed, mooie prijs, snelle levering

Zeker aan te raden. Snelle levering, en wat ik altijd fijn vind is after pay. Geen gedoe met lang op je geld wachten als je het artikel terugstuurt.

Super snel in huis

Mooie en duidelijke site, snelle levering

Al googlend kwam ik bij vloerkledenloods.nl waar ik meteen een kleed heb gevonden. De site is duidelijk, het bestelproces heel simpel en de levering ontzettend snel. Tel daar een mooi kleed bij op en je ziet, dit is een aanrader.

Snelle levering. Mooi kleed leuke prijs

Snelle levering mooi kleed. Leuke prijs

Snelle levering en product komt goed overeen met de fotos op de site

Ik heb het product binnen twee dagen ontvangen en mijn verwachting van het product kwamen overeen met de werkelijkheid. Heel fijn!

Fijne en snelle levering

Prima bedrijf!

Snelle levering, zeer betaalbaar, perfecte klantenservice!!

overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteit en snelle levering

alles was zoals verwacht, heel goed verpakt.

Voldoet geheel aan mijn verwachtingen!

Gebruikersvriendelijke website, goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering, goed verpakt, vloerkleed voldoet helemaal aan de verwachting.

Keurig en super snel in huis.

Ben heel tevreden. Zeer snelle levering en het is precies zoals verwacht.

Goede en snelle levering

Goede kwaliteit geld verhouding en een snelle levering

Goede prijs, bleef elke keer op de hoogte van mijn verzending via de mail, binnen 24 uur in huis

Voor al de snelle levering

Snelle levering, goede prijzen

Product voldoet 100% aan mijn verwachting . Duidelijke website en mooie aanbiedingen. Bestellen ging eenvoudig en ons kleed werd snel geleverd.

prima, snel geleverd op de afgesproken datum en een prima vloerkleed!