Snelle levering.

Voor de 1e keer een vloerkleed besteld bij Vloerkledenloods. Het kleed is snel en goed geleverd en het bevalt ons prima. Mooi kleed en niet duur.

Bekeerde kleed afgeleverd.

Besteld een Brinker kleed Hawaï kleur antraciet/zwart. Afgeleverd werd Brinker kleed Peace kleur ivory/grey. Dit zagen we helaas pas tijdens het uitpakken. We hadden al een kleed Hawaï en wilde nog zo'n kleed. Helaas mis, maar gelukkig misstaat het niet. Dus laten we het maar zo. Maar wel een flinke misser van de leverancier. Trouwens wel een vlot bestelproces en een vlotte levering.

Mooie tafels

Prachtig en zacht

Gekocht van die mooie zachte kleed voor my zoontje, hij is erg happy ermee! Fijne kleed is het ook. Zou het wel hier bestellen als ik nieuwe kleed voor my woonkamer koop, dan doe ik dat! 😎👌

Onwijs snelle levering en het product is ook zoals het op de site is.

Ik vond de levering onwijs snel. Het enige wat ik als tip wil mee geven is dat het misschien wel fijn voor de mensen is dat ze een bevestiging via de mail ontvangen.

Snelle service, zowel in levering als in vragen

Mijn vraag over een product werd snel en duidelijk beantwoord. Daarnaast was het product snel binnen. De kwaliteit is erg mooi! Ik raad Vloerkledenloods aan!

Wij moesten 2 maanden wachten op ons kleed, omdat hij was uitverkocht!! Dit was netjes verteld. Eenmaal binnen zijn we zo blij.. het kleed is prachtig. Zou er zeker nog een keer bestellen!!!

Heerlijk zacht kleed, snel geleverd!

Voldeed aan alle verwachtingen!

Prima verzorgd op tijd geleverd, ook keurig te woord gestaan door klanten service.

Snelle en goede service

Vloerkledenloods heeft een snelle en goede service, ze zijn makkelijk te bereiken en leveren keurig op tijd. Zeker aan te raden.

Binnen 1 dag geleverd, kleur zoals verwacht en gehoopt

Goede service: besteld en dezelfde dag verzonden, volgende dag ontvangen in goede staat. Foto van site geeft goede weergave van de werkelijkheid. Blij met het kleed!

Mooi kleed & snelle bezorging

Kleed smiddags besteld en de volgende dag al in huis.

Info op de site klopte niet, maar goed opgepakt

Het kleed dat ik bestelde, bleek uiteindelijk niet meer te leveren. Dit werd wel binnen enkele dagen per mail benoemd. Na het uitkiezen van een alternatief, werd het verschilbedrag netjes teruggestort. Nieuwe kleed ben ik erg tevreden over. Nadeel vond ik dat op deze ook weer een levertijd van ruim 2 weken zat en er geen track en trace werd verzonden dus het kleed als verrassing op die dag kwam. Even een nieuw kleed was dus helaas niet het geval, maar alles werd netjes opgepakt en gecommuniceerd.

Makkelijk te bestellen, vlotte levering en kleed naar verwachting.

Kleed voldoet aan verwachting

Snelle levering, zeer gunstige prijs. Kleed voldoet aan verwachting.

Direct betalen en dan lange radiostilte

Ik ben super tevreden met mijn vloerkleed maar niet tevreden over de beperkte (eigenlijk geen) communicatie over verwachte bezorgperiode. Je moet direct betalen en vervolgens ontvang je een mail 'je vloerkleed is in backorder' zonder toelichting erbij. Dit blijft weken/maanden de enige communicatie die je krijgt. Uiteindelijk zelf erachter aan gebeld: Klantenservice is wel makkelijk bereikbaar en zij kunnen het direct checken.

Prima levering

duidelijke communicatie, levering op tijd, goed product

Duidelijke en vriendeliijke communicatie

We hadden een vloerkleed besteld met een lange levertijd, maar de afspraken werden stipt nagekomen.

Gewoon goed

zeer snel en prima geregeld

Nog nooit mee ge maakt .Dank je wel

Uitstekend.

Snelle levering zoals gezegd op de site. Mooi kleed. Voor niet al te veel geld.

Prima, snelle levering en mooi product, zoals afgebeeld

Prima bedrijf, snel geleverd en product zoals beschreven op de website

Correct

Zo hoort het

Perfecte, snelle levering

Snelle levering en lekker vroeg op de dag bezorgd. Mooie kwaliteit kleed en gelukkig niet teveel onnodig verpakkingsmateriaal.

Super snelle levering.

Geweldig mooi kleed past heel mooi in onze op geknapte slaapkamer. Zijn zeer te vrede.