Prima service!

Prima service bij levering van kleed. Als gevolg van infraproblemen kon het kleed niet de afgesproken dag geleverd worden. 1 telefoontje zorgde ervoor dat het kleed netjes op een andere dag geleverd kon worden. Mooi kleed!

Super en snelle service.

Goede omschrijving op de site, scherpe prijzen en hele snelle levering. had mijn salontafel de volgende dag al.

Snelle levering prachtig kleed

Bestelling kwam vrij snel. 3-4 werkdagen Vloerkleed is prachtig

Geweldige service!

Buitenkleed besteld en de volgende dag binnen de afgesproken tijd geleverd. Duidelijke communicatie en zeer vlotte service. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Blij dat ik bij deze website terecht ben gekomen!

ik heb goud op de vloer !

nooit besteld bij deze winkel...nu dus wel en ik moet zeggen het vloerkleed was nog mooier als op de side. ik ging voor goud nam geel en heb nu goud op de vloer! een opkikker voor ons huis !

mooi kleed

Vlotte en snelle levering van een mooi kleed die keurig was verpakt. Jammer alleen dat de track code niet werkt.

Mooi kleed

Erg mooi kleed. Levering erg slordig. Via de website geen duidelijke track & trace informatie. Bezorger liet ook geen bericht achter (hij kwam hierdoor 3x voor een dichte deur te staan). Ik had geen idee of het kleed daadwerkelijk geleverd zou worden. Moest er achteraan bellen om aan die informatie te komen. Het kleed ruim een 8, maar door de bezorging en leveringsinformatie net een 7.

Vlotte levering

Mooi en degelijk buitentapijt.

Prima service. Gratis staal uniek voor internetbedrijf

Erg te spreken over de gratis staal die Vloerkledenloods op verzoek verzendt. Per ommegaande ontvangen. Prima service. We hebben besloten de staal (nog) niet retour te zenden, omdat vertraging in de elders bestelde meubelen optreedt. Tot zo ver alle hulde voor Vloerkledenloods.

Geweldig.

Echt heel keurig de dag erna afgeleverd en goed verpakt. Ben ik blij mee.

Snelle service!

Snel geleverd, goed verpakt. En een erg mooi kleed voor een top prijs! Dank je wel!

Goede snelle service

Voor 17u besteld is de volgende dag in huis ( tenzij niet op voorraad ) maar wat een snelle service !

Snelle levering!

Product is netjes verpakt en geleverd binnen 1 dag.

Zeer snelle levering!

Besteld en volgende dag al in huis. Fantastische vloerkleed van goede kwaliteit en een leuk betaalbare prijs!

Snelle correcte levering...

Snel geleverd en goede kwaliteit. Mijn nieuwe buiten tapijt is een mooie blikvanger. Top firma.

Snelle en goede levering

Tapijt was van goede kwaliteit en voldeed aan onze verwachtong

Snelle reactie op vragen via de mail, snelle levering.

Pluspunten

Snel binnen. Leuk vloerkleed voor een leuke prijs

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijk, vriendelijk, snel, leuke moederdag korting.

Geen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede communicatie betrouwbaar

De laatste geleverde tapijt was niet goed verpakt waardoor de onderkant van het tapijt vuil was ,jammer

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heeft zich voor 100% aan afspraken gehouden

Ik heb mijn bestelling nog niet uitgepakt, kan dus nog niet over kwaliteit oordelen, maar ik ga er vanuit, dat dit goed zal zijn.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Salontafels online besteld, snel geleverd, goede prijs/kwaliteitverhouding!

Nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel geleverd en erg blij met ons nieuwe vloerkleed!!! Top!