Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie. S avonds besteld en kon ze zelf de volgende morgen ook meteen ophalen. Niet duur.
Pluspunten
Fijne reactie via advertentie op mp met een link waarop ik het kleed kon bestellen. Netjes op tijd geleverd en het is een prachtig kleed!
Pluspunten
Mooi product, goede prijs, snel geleverd en goede communicatie!
VerbeterpuntenDe bezorger heeft het product zonder overleg bij de vuilniscontainers geplaatst omdat we niet thuis waren. Gelukkig is dit goed afgelopen en was het kleed niet verdwenen...
Pluspunten
Voordelig, snel, netjes
VerbeterpuntenTijdstip van levering nauwkeuriger doorgeven.. Daardoor nu bij de buren bezorgd
Pluspunten
Alles top
Pluspunten
Snelle correcte levering Mooi product
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie. Leuke producten.
VerbeterpuntenHet kleed valt in verschillende maten, maar op de foto wordt alleen de grote afgebeeld. Ondanks dat ik de meetlat erbij heb gepakt lijkt het kleed kleiner dan ik had verwacht. Misschien toch handig om ook een foto te plaatsen van het kleinere model.
Pluspunten
Netjes, snel en volgens afspraak!
Pluspunten
Binnen 24 uur geleverd, kleur was conform site, superlage prijs, zeer tevreden!
Pluspunten
Snele levering.
VerbeterpuntenGeen directe link naar Track en Trace
Pluspunten
De bestelling was beschadigd. Een mail gestuurd en klacht werd gelijk goed opgepakt.
Pluspunten
Mooi vloerkleed, helemaal onze smaak en staat prima bij ons nieuwe bankstel. Bovendien een zeer voordelige aanbieding. Komen zeker terug bij deze webshop.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit van het kleed.
Pluspunten
website is eenvoudig en goed. Makkelijk te bestellen
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Snelle levering! Goede kwaliteit! Prijs kwaliteit in verhouding ! Leuke kortingen
VerbeterpuntenVerbeterpunten zullen er altijd zijn , leuke kortingen meer aankaarten voorderest doen jullie het top !
Pluspunten
Snelle levering goed bevallen
Pluspunten
Binnen een dag heb ik mijn kleed binnen. Geweldig!!!
Pluspunten
Communiceert helder Mooie website Consument vriendelijk bestelproces
Verbeterpunten1. Anti slip vloer ook kunnen retourneren als vloerbedekking niet bevalt 2. Exactere tijd indicatie voor bezorging, zodat je niet hele dag thuis hoeft te blijven
Pluspunten
Heel snel geleverd.
Pluspunten
Zeer positief op alle fronten klasse
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Goede kwaliteit vloerkleden, duidelijke communicatie en vlotte levering.
Pluspunten
volledig tevreden !